Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
οφτοπικ, παντως ειναι αδικια. καταγγελω.
αφου υπαρχει εμοτζι "μπορατσιστηκα", προσβλητικοτατο και αντισκορσεζικό, πρεπει να φτιαστεί κι ενα εμοτζι σουπερηρωικο με ονοματακι κατι σαν "superheroic deeds" ας πουμε για να μπορουμε να τρολαρωμε τον ναυαρχο για το αγαπημενο του κουκούλι, την ζεστη αγκαλια του mcu.
τυχαιες προτασεις:

Είχα καταθέσει πριν από λίγο καιρό την πρότασή μου για reaction με τον Star Wars crying guy:

Όποιος έχει ικανότητες στο Photoshop ας δημιουργήσει ένα σκέτο κεφαλάκι με διαφάνεια (σαν αυτά που έχουμε στα άλλα reactions) και δεσμεύομαι να φτιάξω το σχετικό reaction.

12396264-6932693-image-m-24_1555517657226.jpg

αναρπαστο θα γινει. Καλη πορεια να εχεις φιλτατο reaction και ειθε να συντροφευεις τον Ναυαρχο στα πυρπολικα του.

αμα το καλοσκεφτεις, τα τελευταια χρονια πολλοι τουριστες/τουριστριες/ζευγαρια ηρθαν για διακοπουλες και γυρισαν με ξυλινο παλτουδακι σπιτι τους. βγαινουνε και κατι τετοιες ταινιες, που σημαινει οτι το θεμα αυτο σιγα σιγα απασχολει πολυ κοσμο σε κεντρα αποφασεων.
τυφλα να χουν οι παπαντρεηδες κι οι μητσοτακηδες ωστοσο. συμβαινουν και στα χολυγουντς. Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, λεει, γιος του ντενζελ. σιγα τα ωα, λεω εγω.
μπεκετ λεγεται το ταινιακι.

12396284-6932693-image-m-27_1555517714377.jpg

Kαι σε αυτή τη φάση μετράει, αφού έχουν τελειώσει τα εντ κρέντιτς κι έχει κάνει και τσιγάρο.

Δυστηχως, οι επισκεψεις σε τοπους ξενους ειναι ενα επικινδυνο σπορ. χαμηλωνουν τα επιπεδα αμυνας και παιρνονται αβιαστα παρατολμες αποφασεις, στο ονομα των αναμνησεων και του ηρθαμε για να περασουμε υπερβολικα ωραια. Αυτο το γνωριζω επειδη εγω, ως κουνελος, εχω κανει απιστευτες ηλιθιοτητες, ειδικα στο Λαος και σε περιπτωσεις στην Ζαμπια.
Μια παρατηρηση. Πολυ συχνο φαινομενο να εμφανιζουν τα αστυνομικα σωματα αλλων χωρων ως ρεμπελους. λυμενες γραβατες, μπλουζακια Μotorhead κατω απο το ανοιχτο πουκαμισο. Πολυ διαφθορα και ανυπολογιστη ανικανοτητα. Αυτο συμβαινει απο πολυ παλια. Θυμαμαι παλαιολιθικη ταινια, με αεροπειρατια που εβαζε σε κατασταση κραξιματος τα ελληνικα σωματα ασφαλειας και το ελληνικο αεροδρομιο.
Πραγμα αστειο εαν συγκριθει με την πραγματικοτητα η οποια πραγματικοτητα μας θελει υπερτυχερους στο θεμα τρομοκρατια. τυχαιο;
Η προταση του Χειρομαλακτη φαινεται τιμια αλλα το παλευω και ξεφευγω ενω εχω το χερι στον ναρθηκα, με ξεπερναει.

Ο Captain Μαμάκυθος είναι έτοιμος και μπορείτε να τον επιλέξετε στην μπάρα των reactions, με την ευκαιρία άλλαξα και την ονομασία του Henry Cavill reaction σε PC uber alles για να ανταποκρίνεται πιο σωστά στον σκοπό του.

Πω που τον θυμηθηκατε τον τυπο. Τέρμα cringe.

America στο Netflix. Επικό καφριλικι.
Του εριξα μια ευκαιρια. Μεγιστη καφριλα και αναποδογυριστρα στα οσα μας διδασκει ανα τους αιωνες ο αμερικανικος κινηματογραφος, με προπαγανδιστικη μανια. Ενα μπλεντερ της αμερικανικης ιστοριας, αλλα και παλι, πολυ αμερικανια για τα γουστα μου.
Απο τα οπτικα ερεθισματα που δεν καταφερε να με κανει να φαω ολοκληρο το σακουλακι με τα πατατακια.
Δεν το θεωρησα μαπα αλλα νομιζω οτι οι γνωσεις που εχουμε αποκτησει για την αμερικανικη ιστορια, αν και δεν διδασκεται, ακομα, στα σχολεια ειναι overkill. Ποσο να αντεξει ενα κουνελι με τοσους εθνοπατερες, επαναλαμβανω, ακομα και οταν ειναι περασμενα απο το μπλεντερ σε στυλ τα κουλουβαχατα της ιστοριας και Bill&Ted. Ακομα και η καφριλα ηταν τοσο αμερικανια που νομιζα οτι ακουγα τον εθνικο υμνο της αμερικης να παιζει απο τα καλωδια της ΔΕΗ που περνανε απο την πορτα ολων μας.

Δεν το ψηφιζω ως ακυρο για θεαση.

Δεν με λυπάστε ρε τσόγλανοι που με στείλατε να πούμε διακόσια πόστς του Άλεξ πίσω για να ΣΤΑΜΠΑΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΑΜΜΑΚΥΘΟΥ;

@Stamatimenos Αν δεν το έχεις δει, το Collateral του Michael Mann είναι ένα μεταμεσονύκτιο γαμημένο ΠΟΙΗΜΑ.

Και Καπετάν Μαμμάκυθο που 'σαι, έσκασε τρέηλερ-ΛΟΥΤΡΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ για το Many Saints of Newark.

Έξτρα πόντοι για το γεγονός ότι ο υιός Gandolfini υποδύεται τον πατέρα στα μικράτα του.

Last edited:
Και λίγα στείλαμε.

Back