Tony Corvus
Ancient Red Dragon

Τρομερές ιστορίες είχε η Νυχτερινή Βάρδια. Can't wait
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!@maladroid Ο Simon έχει δηλώσει ότι η κάθε σαιζόν του The Wire στηριζόταν στις εμπειρίες του από τις διαφορετικές δουλειές που έκανε στη Βαλτιμόρη. Σταδιακά 'είδε' την πόλη του από διαφορετικές σκοπιές και προσπάθησε να το μεταφέρει μέσα από τη σειρά. Μόνο η τέταρτη που επικεντρώνεται στην 'παγίδα' του εκπαιδευτικού συστήματος και των δημοσίων σχολείων των υποβαθμισμένων περιοχών, στηρίχθηκε στις εμπειρίες ενός φίλου του. Η πέμπτη ήταν η πιο οικεία για εκείνον, καθώς πέρασε κάτι φεγγάρια στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Χωρίς τα συμφραζόμενα μπορεί να φανεί κομμάτι ξεκάρφωτη, αλλά τώρα ξέρεις.
Ναι, το The Wire είναι ένα μνημείο εξαιρετικής τηλεόρασης και αισθάνομαι τυχερός που κάθισα και το είδα.
Δες και το Inside No9.μνημείο εξαιρετικής τηλεόρασης και αισθάνομαι τυχερός που κάθισα και το είδα. Όχι, δεν είναι τέλειο
Μάλλον βασίζετε στην ιστορία του Stephen King ''Jerusalem's lot'' απο το βιβλίο ''Night Shift''
Edit: έχουν βγεί όλα τα επεισόδια.
![]()
Μου άρεσε σα concept, αλλά νόμιζα είναι σειρά επειδή το postαρες εδώ. Ωραίο πάντως για ένα βράδυ με παρεάκι.@maladroid Αναγειά σου, ευτούνα όλα. Συμφωνούμε πάντως, είναι από τις πιο καλογραμμένες σειρές όλων των εποχών, ακριβώς γιατί δείχνει αλήθειες, δεν έχει μέσα μαλακίες, φρου-φρου κι αρώματα.
Χθες είδα και το Old (Old (2021) - IMDb) το οποίο αποδείχθηκε ενδιαφέρον παλιομοδίτικο 'κινηματογραφικό' θρίλερ. Ο Σιάμαλαν δείχνει να έχει καταλάβει πλήρως ότι δεν πρόκειται να γράψει σοβαρούς χαρακτήρες ή διαλόγους ποτέ στη ζωή του και ποντάρει, ως υπερεπιτυχημένος έφηβος, στο κεντρικό εύρημα προκειμένου να κρατήσει το ενδιαφέρον του θεατή. Στην περίπτωση του Old, πετυχαίνει διάνα.
Θα έχει και άλλο sequel, λογικά!OMG το ξέρατε ότι το Cosmos με τον Neil TheGrass έχει και sequel??? Εγώ όχι! (sorry αν το έχει αναφέρει κάποιος και το skipαρα)
![]()
Cosmos: Possible Worlds - Wikipedia
en.wikipedia.org
Κρύβε λόγια, μην μας βάλουν και μέσα....Πλήρης ταύτιση![]()
Είδα το πρώτο επεισόδιο. Ωραίο setting, από τα αγαπημένα μου, ωραία ατμόσφαιρα και μου άρεσαν λίγο και οι χαρακτήρες.Αρκετά καλό για το είδος του μέχρι το σημείο όπου αποκαλύπτουν τη φύση "του κακού"
οπότε και χάνει την όποια μαγεία/ενδιαφέρον της.