What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,957
Όπως γράφουν και τα σχόλια στο YT είτε το trailer είναι επίτηδες παραπλανητικό, είτε αποκαλύπτουν ΟΛΟ το story μπας και προσελκύσουν ξανά τους απογοητευμένους φανς.

Πάντως πολύ φοβάμαι ότι οι "επικές" ατάκες και πόζες του He-Man θα χρησιμοποιούνται περισσότερο ειρωνικά/αυτοπαρωδικά παρά για να δείξουν την γαματοσύνη του. Στο trailer τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μου έβγαλαν.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,763
Literally no one πρέπει να είναι η φάση από όσο καταλαβαίνω, αλλά πιθανόν είχε ικανοποιητική θέαση και ήθελαν να κλείσουν το στόρυ, οπότε...
Δεν αποκλείεται κιόλας να τα είχαν έτοιμα τα επεισόδια για να βγαίνουν τόσο σύντομα.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,763
Αυτό το συμπέρανες από... 2 λεπτά trailer;
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,617
Αυτό το θυμάται κανείς? Έχω την εντύπωση ότι ξέφευγε λίγο από τη νόρμα, ότι ήταν για λίιιγο πιο "ψαγμένα" παιδιά.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,344
Το thumbnail δεν μου έλεγε κάτι αλλά βλέποντας λίγο το θυμήθηκα!
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,622
Βγήκε το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν DEXTER, ή η πρώτη σεζόν του Dexter: New Blood αν θέλετε.

Ναι, "πού τον θυμήθηκαν τον Dexter", "ξαναζεσταμένο φαγητό", "έλλειψη πρωτοτυπίας", "σας πιάνουν κορόιδα με τη νοσταλγία" κτλ κτλ... αλλά σας γράφουμε στις μπάλαις μας όπως και να έχει, είδα το επεισόδιο και ξανάγινα 20 χρονώ πουθενάς.

Tonight's the night...
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,244
Με αφορμή το Dexter και κάτι ακόμη προγράμματα που με ενδιέφεραν, είπα να ρωτήσω την κοσμοτε για την συνδρομητική της. Ειδικά από την στιγμή που μπορώ να στριμάρω στον υπολογιστή, μαις που δεν έχω τηλεόραση. Καλά σε ποιον αιώνα ζούνε τα ζαγάρια; Τι θα πει 2 χρόνια συμβόλαιο; Με τα πολλά μου πρότειναν ετήσιο, το οποίο είναι πραγματικά ασύμφορο. Θα μου πεις δεν έχουν σοβαρό ανταγωνισμό, αλλά όταν θες να παίζεις μπάλα ενάντια σε netflix, prime κτλ πρέπει να είσαι ευέλικτος.

Ουφ, τα πα και ξέσκασα
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,957
Είδα τον πέμπτο κύκλο Rick & Morty και παρότι σε γενικές γραμμές πέρασα αρκετά καλά, η πτώση στην ποιότητα δεν κρύβεται πλέον με τίποτα. Ειδικά το επεισόδιο με τα σπερματοζωάρια ήταν η αποθέωση του cringe, κονταροχτυπιέται με τους δράκους της 4ης σεζόν για χειρότερο της σειράς. Σίγουρα έχουμε να δούμε αρκετή σαβούρα ώσπου να λήξει το συμβόλαιο των 10 σεζόν.

Μετά έβαλα το Invincible, που άνετα το περνάς για animated εκδοχή του The Boys όσον αφορά τη θεματική του, την ακατάσχετη βία και τον διάχυτο κυνισμό. Εν ολίγοις πρόκειται για αρκετά διασκεδαστικό και εθιστικό ενήλικο καρτούν, ειδικά για όσους έχουν αδυναμία στη superhero λογοτεχνία, την οποία και ξεπατικώνει αλλά και αναθεωρεί ακατάπαυστα. Κάποια σαχλά side-stories με εφηβικές ανησυχίες θα μπορούσαν να λείπουν ή έστω να περιοριστούν.
7.7/10

Είμαστε δύο επεισόδια πριν τελειώσουμε τον τρίτο κύκλο του Sex Education και δεν βλέπουμε την ώρα να χτυπήσει το κουδούνι για διάλειμμα. Δεν ξέρω τι συνέβη μ' αυτή τη σειρά αλλά κάπου στα μισά της 2ης σεζόν άρχισα να χάνω το ενδιαφέρον μου και η τρίτη σίγουρα δεν βοήθησε να το ανακτήσω. Θα την ολοκληρώσουμε σίγουρα, έστω και κωλοσούρνοντας, αλλά δεν ξέρω αν θα ασχοληθούμε με την τέταρτη όταν και αν βγει. Τα κωμικά στοιχεία δεν λειτουργούν πλέον, οι χαρακτήρες -με την πρόφαση μάλλον ότι είναι έφηβοι- δεν έχουν καθόλου συνοχή στη συμπεριφορά τους, η συζήτηση και η απεικόνιση του σεξ έχουν καταντήσει γραφικές, γενικώς η σειρά με έχει χάσει ανεπιστρεπτί(?).

Τέλος, ξεκινήσαμε και το The Chestnut Man, δανέζικο αστυνομικό θρίλερ με ωραία ψυχρή ατμόσφαιρα, creepy δολοφονίες και τις απαραίτητες δόσεις ανθρώπινου δράματος που όμως ποτέ δεν καπελώνουν το μυστήριο, όπως γίνεται όλο και πιο συχνά τελευταία στο Αμέρικα. Είμαστε ακριβώς στα μισά και τσουλάει πολύ όμορφα, όσοι είστε φανς του crime βάλτε το στη λίστα σας.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,454
Με καθυστερηση, αργοπορημενος οπως παντα στο θεμα των σειρων, ηρθα να πω οτι ξεκινησα το peaky blinders.
Το ειχατε αναφερει πολλες φορες αλλα για καποιον λογο (witcher) επαιζε αναβολη. Σημερα πηγα στο περιπτερο και γεμισα δυο σακουλες ποπ κορν, πατατακια, σοκοφρετες κτλ χθες, ο περιπτερας με κοιταξε λιγο παραξενα και σημερα με το ιδιο υφος στα ματια με ρωτησε, ολα καλα;

Φοβερες ερμηνειες, καταπληκτικη ατμοσφαιρα περασμενης εποχης, πετυχημενες ανατροπες, ο μονος τραμπουκος ειναι το κρατος. Η σειρα κυλαει χωρις κοιλιες (για την ωρα) και εχει απιστευτες μουσικαρες. Υπαρχουν διαλογοι της προκοπης και οχι ασταματητη υβρεολογια και φυσικα προσθετω στα συν οτι δεν τραβαει τα βλεματα με γκολους και ρογες.
Οσοι το ειχατε αναφερει, να αγιασουν τα πληκτρολογια σας.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,617
@maladroid Εμένα η 5η σεζόν Rick n' Morty μου άρεσε περισσότερο από τη 4, αλλά και από τη 3. Αγαπημένο επεισόδιο μάλλον εκείνο με τα κρασιά και το βασιλιά της θάλασσας.

@lelos kounelos αν σου αρέσει το Peaky Blinders και το τελειώσεις, προτείνω μετά Boardwalk Empire.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,454
Ειχα διαβασει για την πραγματικη συμμορια πριν πολυ καιρο, ενα βραδυ που ειχα παρει σβαρνα τα αρθρα της μηχανης του χρονου.

Μου ειχε κανει εντυπωση οτι εβαζαν ξυραφια στα καπελα τους, πολυ James Bond σκηνικο.
Αν και η σειρα ειναι βασιζεται στην φαντασια του σεναριου, καποιες καταστασεις μοιαζουν πολυ ρεαλιστικες και ισως αυτο να δινει εξτρα ωθηση στην σειρα. Στο link της μηχανης του χρονου λεει οτι ο δημιουργος βασιστηκε στις ιστοριες των προγονων του που ηταν μελη της συμμοριας. ετσι λοιπον δεν μπορει να ειναι ολα απο την σφαιρα της φαντασιας.
 
Top Bottom