The Nameless One
Mind-flayer
- Υποχρεωτική μάσκα αυξημένης προστασίας KN-95 στα σούπερ μάρκετ και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Κατάλαβα! Τρέξτε τώρα να πάρετε μερικές γιατί σε λίγες βδομάδες θα κάνει 10ε η μια
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
- Υποχρεωτική μάσκα αυξημένης προστασίας KN-95 στα σούπερ μάρκετ και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Από αύριο Παρασκευή στις 6 το πρωί ισχύουν τα εξής νέα μέτρα:
- Υποχρεωτική μάσκα παντού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αφορά και τη διασκέδαση και τα γυμναστήρια.
- Διπλή μάσκα ή μάσκα αυξημένης προστασίας σε σούπερ μάρκετ και ΜΜΜ
- Απαγορεύονται δημόσιες εκδηλώσεις κατά τις εορτές
- Οι επισκέπτες πέρα από το PCR 72 ωρών ή rapid test 24 ωρών, επειδή υπάρχουν δείγματα ότι η νόσος εμφανίζεται μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, καλούνται να επαναλαμβάνουν το τεστ την δεύτερη ημέρα και την τέταρτη ημέρα από την είσοδο τους στην χώρα
- Αυστηρή σύσταση για τεστ πριν από κάθε κοινωνική εκδήλωση
Όπως σημείωσε ο κ. Πλεύρης στις 27 Δεκεμβρίου θα συνεδριάσει εκ νέου η επιτροπή των ειδικών για να εισηγηθεί νέα μέτρα για αθλητικές εκδηλώσεις και τηλεργασία που θα ισχύουν από τις 3 Ιανουαρίου και μετά. Σε καμία περίπτωση δεν θα περιλαμβάνουν lockdown, τόνισε ο υπουργός Υγείας.
full μισθο εννοεις το βασικο? Διοτι σε αλλη περιπτωση εχανες χρηματα εκτος και αν σε καλυπτε ο εργοδοτης! Αχ, εκτος και αν εισαι δημοσιος υπαλληλος!!!!Τα SMS, και γενικά όλη η πρώτη καραντίνα, μου έλειψαν. Ήμουν και στο Ρέθυμνο όπου παίζαμε DND κανονικά χωρίς να κολλήσει κανένας, κρυβόμασταν από μπάτσους στα στενά μετά το session, και φυσικά για 3 μήνες έπαιρνα full μισθό χωρίς εργασία/τηλεργασία. Με πλήρωναν για να παίζω DND και να βλέπω Trailer Park Boys![]()
Ε ναι, που το βλέπεις το περίεργο σε αυτό; Απόλυτα λογικό.Ερωτηση : φοραμε μασκα στο δρομο, μονοι μας, μπαινουμε στο μπαρ, γεματο, ποτα κλτ, δειχνω πιστοποιητικο, βγαζω μασκα, πινω ποτα , φευγω, βαζω μασκα?
Τωρα για το dnd, ναι , και εγω επαιζα, αλλα στην αθηνα ειχε μανουρα για να μετακινηθεις σε διαφορετικους δημους.
Χρησιμοποιείς τεχνηέντως ρητορικές δεξιότητες για να αφήσεις εντυπώσεις. Διότι τα ποστ σου μόνο αυτό στοχεύουν: στο να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Τώρα για τα υπόλοιπα γραφόμενα που προσπαθούν να προβοκάρουν συναισθηματική απάντηση τα προσπερνώ, είμαι αρκετά flatlined τους τελευταίους μήνες για να ασχοληθώ και με αυτό.Υπόθεση έκανα στην τελευταία παράγραφο Νορθ. Δεν έβγαλα στατιστικό συμπέρασμα. Κάτι πονάει βλέπω, γιατί απαντάς τελείως αντιδραστικά χωρίς να σκεφτείς τι είπα.
Αν μια πρόταση που ξεκινάει με το «φανταστείτε», συνεπάγεται κάποιο στατιστικό συμπέρασμα, κάτι πάει πολύ λάθος με την στατιστική.
ΠΕΗΝ ΟΜΩΣ...
Εχεις δικιο. Το παραλογο θα ηταν να φορεσω μετα τα ποτα, εαν οδηγω, μεσα στο αυτοκινητοΕ ναι, που το βλέπεις το περίεργο σε αυτό; Απόλυτα λογικό.
Dnd σημαινει τραπεζι , σουβλακια και γελιο και μακρια απο το σπιτι. Ιδιαιτερα αν εχεις γυναικα και παιδι.And then there is Foundry.![]()
Δημόσιο, αναπληρωτής σχολικός νοσηλευτής. Νταξ' το Ρέθυμνο είναι μικρό, στα όρια του να θεωρείται κωμόπολη θα έλεγα. Αλλά πολύ αστυνόμευση!full μισθο εννοεις το βασικο? Διοτι σε αλλη περιπτωση εχανες χρηματα εκτος και αν σε καλυπτε ο εργοδοτης! Αχ, εκτος και αν εισαι δημοσιος υπαλληλος!!!!
Τωρα για το dnd, ναι , και εγω επαιζα, αλλα στην αθηνα ειχε μανουρα για να μετακινηθεις σε διαφορετικους δημους.
Τα SMS για μένα είναι το πιο μισητό μέτρο σύμβολο τής δυστοπικής αστυνομοκρατίας που βρήκε ευκαιρία να επιβάλει αυτή η κυβέρνηση.Τα SMS, και γενικά όλη η πρώτη καραντίνα, μου έλειψαν.
Όποιος έχει τη μύγα, μπρούλη. Δεν είμαι εγώ αυτός που ουρλιάζει σε κάθε post με caps κτλ. ως κάτοχος της αλήθειας, επειδή τα ζώα δεν καταλαβαίνουν.Όλα αυτά που είπες συζητάμε σε αυτό το νήμα - αν αφαιρέσεις τις υπερβολές που κάνεις για να βγάλεις κρετίνο τον συνομιλητή σου.
Επειδη μας αρεσε η συγκριση με την Σουηδια που εχει πατησει τερμα γκαζι με τους εμβολιασμους και τωρα ζητησε αλλα δυο μυρια εμβολια.
![]()