Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Υποχρεωτική μάσκα αυξημένης προστασίας KN-95 στα σούπερ μάρκετ και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Κατάλαβα! Τρέξτε τώρα να πάρετε μερικές γιατί σε λίγες βδομάδες θα κάνει 10ε η μια

Τι έγινε:

- Γερμανός δήμαρχος ανακοίνωσε στις 16 Νοέμβρη 2021, πως θα πρέπει να μειωθούν οι ελευθερίες των ανεμβολίαστων επειδή αποτελούσαν το 95% των νέων περιστατικών.
- Μετά από λίγο καιρό και αφού είχαν νομοθετηθεί άρθρα για όλη τη Γερμανία με παρόμοιους νόμους, μια βουλευτής του FDP κατέθεσε πληροφορίες σχετικά με τα ποσοστά των νέων κρουσμάτων.
- Εκεί φάνηκε πως από όλα τα νέα κρούσματα το 22,5% ήταν εμβολιασμένοι, το 14,3% ανεμβολίαστοι και το 63,2% σε άγνωστη κατάσταση εμβολιασμού.

Μαθηματικά 101. Μέθοδος Tschentscher : Από το πραγματικό ποσοστό (αν είναι μικρό , αλλά ξεπερνάει το ποσοστό του μισητού αντίθετου πληθυσμού) , αφαιρείς ένα αυθαίρετο 17,5% για να αποδείξεις αυτό που θες εσύ και να τρομοκρατήσεις την κοινωνία για να περαστούν νόμοι κατά του άλλου πληθυσμού. Μετά λες:

«Αν υπήρχε κάποια αμφιβολία, το μετανιώνω. Ενημερώνω τους πολίτες του Αμβούργου πως είχαμε καλές προθέσεις.» Και μετά να κατηγορείς τα IT συστήματα ότι σου δώσαν ψευδή δεδομένα. ΛΟΛΟΛΟΛΟΛ

Ιτς α κλάουν γουόρλντ άφτερ ολ...

Φανταστείτε -λέω γω ο ψέκας τώρα έτσι;-, όπως φουσκώνουν τα νούμερα των θανάτων, γιατί έχουν πιο χαλαρά κριτήρια για να θεωρήσουν ένα θάνατο ως COVID -το έχουν παραδεχτεί οι τοπ οφίσιαλζ μας- (20% πάνω π.χ. από την Αγγλία). Μεγάλη πρόταση ήταν αυτή κάτσε να βάλω μια τελεία. Φανταστείτε λοιπόν πάνω στο παραπάνω, να βάζουν μέσα στους θανάτους και ποσοστά ανθρώπων που δεν γνωρίζουν την εμβολιαστική κατάσταση γενικά. Έγινε στην Γερμανία που είναι πρότυπο, δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα;

PQFVBdxL_400x400.jpg

Ψεκα, γράφεις σε όλο το σεντόνι για κρούσματα και έπειτα το γυρνάς σε θανάτους. Ο μόνος που πέθανε παραπάνω είναι η Στατιστική 101 για να πεις το point σου.

Σε άλλα νέα ήρθε σημείωμα για την Τρίτη δόση. Gotta katchem all.

Τα SMS, και γενικά όλη η πρώτη καραντίνα, μου έλειψαν. Ήμουν και στο Ρέθυμνο όπου παίζαμε DND κανονικά χωρίς να κολλήσει κανένας, κρυβόμασταν από μπάτσους στα στενά μετά το session, και φυσικά για 3 μήνες έπαιρνα full μισθό χωρίς εργασία/τηλεργασία. Με πλήρωναν για να παίζω DND και να βλέπω Trailer Park Boys :D

Από αύριο Παρασκευή στις 6 το πρωί ισχύουν τα εξής νέα μέτρα:

• Υποχρεωτική μάσκα παντού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αφορά και τη διασκέδαση και τα γυμναστήρια.
  • Διπλή μάσκα ή μάσκα αυξημένης προστασίας σε σούπερ μάρκετ και ΜΜΜ
  • Απαγορεύονται δημόσιες εκδηλώσεις κατά τις εορτές
  • Οι επισκέπτες πέρα από το PCR 72 ωρών ή rapid test 24 ωρών, επειδή υπάρχουν δείγματα ότι η νόσος εμφανίζεται μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, καλούνται να επαναλαμβάνουν το τεστ την δεύτερη ημέρα και την τέταρτη ημέρα από την είσοδο τους στην χώρα
  • Αυστηρή σύσταση για τεστ πριν από κάθε κοινωνική εκδήλωση

Όπως σημείωσε ο κ. Πλεύρης στις 27 Δεκεμβρίου θα συνεδριάσει εκ νέου η επιτροπή των ειδικών για να εισηγηθεί νέα μέτρα για αθλητικές εκδηλώσεις και τηλεργασία που θα ισχύουν από τις 3 Ιανουαρίου και μετά. Σε καμία περίπτωση δεν θα περιλαμβάνουν lockdown, τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Κλάην μάην. Λογικά όλοι τη μάσκα ως chin diaper θα τη φοράνε πάλι.

Τα SMS, και γενικά όλη η πρώτη καραντίνα, μου έλειψαν. Ήμουν και στο Ρέθυμνο όπου παίζαμε DND κανονικά χωρίς να κολλήσει κανένας, κρυβόμασταν από μπάτσους στα στενά μετά το session, και φυσικά για 3 μήνες έπαιρνα full μισθό χωρίς εργασία/τηλεργασία. Με πλήρωναν για να παίζω DND και να βλέπω Trailer Park Boys :D
full μισθο εννοεις το βασικο? Διοτι σε αλλη περιπτωση εχανες χρηματα εκτος και αν σε καλυπτε ο εργοδοτης! Αχ, εκτος και αν εισαι δημοσιος υπαλληλος!!!!

Τωρα για το dnd, ναι , και εγω επαιζα, αλλα στην αθηνα ειχε μανουρα για να μετακινηθεις σε διαφορετικους δημους.

Υπόθεση έκανα στην τελευταία παράγραφο Νορθ. Δεν έβγαλα στατιστικό συμπέρασμα. Κάτι πονάει βλέπω, γιατί απαντάς τελείως αντιδραστικά χωρίς να σκεφτείς τι είπα.
Αν μια πρόταση που ξεκινάει με το «φανταστείτε», συνεπάγεται κάποιο στατιστικό συμπέρασμα, κάτι πάει πολύ λάθος με την στατιστική.
ΠΕΗΝ ΟΜΩΣ...

Και επειδή πιθανότατα θα πεταχτεί τώρα κάποιος και θα ποστάρει έναν σύνδεσμο για τις «Μαθηματικές υποθέσεις» και θα πει «το έλαβες ως δεδομένο μπλα μπλα μπλα...», ας είμαι πιο ξεκάθαρος. Τι θα γινόταν αν όντως μέσα στους θανάτους εμάς ή και στην Γερμανία, βαφτίζουν ως ανεμβολίαστα άτομα για τα οποία υπάρχουν ελλιπή στοιχεία (δηλαδή αν όντως εμβολιάστηκαν ή όχι;). Από τη στιγμή που το κάνουν αυτό στα κρούσματα, τι εμποδίζει κάποιον να το κάνει και σε ΜΕΘ/Θανάτους; Η ιατρική ηθική; Ή επιστομονική ηθική;
Μάλλον ε;...

Last edited:
Ερωτηση : φοραμε μασκα στο δρομο, μονοι μας, μπαινουμε στο μπαρ, γεματο, ποτα κλτ, δειχνω πιστοποιητικο, βγαζω μασκα, πινω ποτα , φευγω, βαζω μασκα?

Ερωτηση : φοραμε μασκα στο δρομο, μονοι μας, μπαινουμε στο μπαρ, γεματο, ποτα κλτ, δειχνω πιστοποιητικο, βγαζω μασκα, πινω ποτα , φευγω, βαζω μασκα?
Ε ναι, που το βλέπεις το περίεργο σε αυτό; Απόλυτα λογικό.

Τωρα για το dnd, ναι , και εγω επαιζα, αλλα στην αθηνα ειχε μανουρα για να μετακινηθεις σε διαφορετικους δημους.

And then there is Foundry. :D

Υπόθεση έκανα στην τελευταία παράγραφο Νορθ. Δεν έβγαλα στατιστικό συμπέρασμα. Κάτι πονάει βλέπω, γιατί απαντάς τελείως αντιδραστικά χωρίς να σκεφτείς τι είπα.
Αν μια πρόταση που ξεκινάει με το «φανταστείτε», συνεπάγεται κάποιο στατιστικό συμπέρασμα, κάτι πάει πολύ λάθος με την στατιστική.
ΠΕΗΝ ΟΜΩΣ...
Χρησιμοποιείς τεχνηέντως ρητορικές δεξιότητες για να αφήσεις εντυπώσεις. Διότι τα ποστ σου μόνο αυτό στοχεύουν: στο να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Τώρα για τα υπόλοιπα γραφόμενα που προσπαθούν να προβοκάρουν συναισθηματική απάντηση τα προσπερνώ, είμαι αρκετά flatlined τους τελευταίους μήνες για να ασχοληθώ και με αυτό.

Αν ήθελες να κάνουμε κουβεντούλα σε πραγματική επιστημονική βάση και όχι πώς θα εκμεταλλευτούμε τα νούμερα για να ταιριάξουν την αποψάρα μας και την ιδεολογία του κάθε ναιμεναλλάκη (ελληνιστί whatabouter), εδώ είμαστε, ξεκίνα.

Ε ναι, που το βλέπεις το περίεργο σε αυτό; Απόλυτα λογικό.
Εχεις δικιο. Το παραλογο θα ηταν να φορεσω μετα τα ποτα, εαν οδηγω, μεσα στο αυτοκινητο
And then there is Foundry. :D
Dnd σημαινει τραπεζι , σουβλακια και γελιο και μακρια απο το σπιτι. Ιδιαιτερα αν εχεις γυναικα και παιδι.

Η επιστήμη δεν βασίζεται πάνω στα νούμερα που βγαίνουν;
Ή βγάζει κάποιος μια θεωρία και τεστάρεται επιμελώς με πειράματα.
Ή κάνουμε διάφορες παρατηρήσεις στον πληθυσμό και βγάζουμε μετά συμπεράσματα που μάλλον ισχύουν.
Αν δεν ισχύουν τα διορθώνουμε προσεκτικά.
Όταν λοιπόν ποστάρονται ή μαγειρεύονται νούμερα για να ταιριάξουν άλλες απόψεις (όπως έκανε ο εν λόγω πολιτικός) τι νόημα έχει η επιστήμη;

Όταν επίσημοι φορείς «μαγειρεύουν» αποτελέσματα, πρέπει αυτό θεωρείται επιστήμη;
Εγώ κάποιες φορές έχω κάνει λάθος στα αποτελέσματα που βγάζω, αλλά το κάνω στον ελεύθερο μου χρόνο και μετά το διορθώνω από μόνος μου. Αν έχεις βγάλει εσύ πόρισμα πως σε κάποιο από τα ποστ που έχω γράψει έχω «μαγειρέψει» αριθμούς για να εξυπηρετήσω τη θέση μου, ελεύθερα να μου το υποδείξεις.
Προσοχή όμως. Σου λέω να μου πεις για «μαγείρεμα αριθμών», όπως έκανε (εσκεμμένα όπως φαίνεται) ο Δήμαρχος του Αμβούργου. Εγώ από τους αριθμούς και ποσοστά του ΕΟΔΥ π.χ. που θεωρώ πως διορθώνω (όπως η άθλια κάρτα που είχε βγάλει τέλη Ιουλιού 2021), βγάζω κάποια συμπεράσματα. Μπορει να κάνω λάθος εν τέλει (και να χω ξεχάσει παράγοντες στα συμπεράσματα μου), μπορεί και όχι. Αλλά να είναι το ποσοστό 16% και να το βγάλω 95% δεν το χω κάνει ποτέ. Ούτε καν κοντά.

Μαγείρεμα είναι και η επιμελής, επιλεκτική ανάσυρση των σχετικών αριθμών ώστε να εξυπηρετήσουν ένα επιχείρημα. Ειδικά όταν έχουμε κάνει σημαία και ακμή της επιχειρηματολογίας μας αυτό:

255px-Flag_of_Gibraltar.svg.png

Στη (επιτηδευμένη?) σύγχηση που υπάρχει έχουμε χάσει το βασικό ζήτημα: τι συζητάμε τελικά?
  1. Την εργαλειοποίηση (εκπόρνευση) της Επιστήμης από τους πολιτικούς?
  2. Το ότι το εμβόλιο είναι κακό για εμάς, ενώ η ίδια η ασθένεια δεν είναι?
  3. Το ότι έχουμε αντίδραση κατά του πολιτικού καθεστώτος, αλλά η μόνη λογική εκτόνωση (ούτε καν στοχευμένη αντίδραση) είναι να χοροπηδάμε πάνω σε μάσκες, μιας και η αρεόλα του Κούλη θα ιδρώσει από μία τέτοια κίνηση?
  4. Το ότι είναι προτιμότερο να μη φοράμε μάσκα ως ελάχιστη κίνηση κοινωνικής ευσυνειδησίας απέναντι στους υπόλοιπους, επειδή "muh rights, muh DNA, muh muh"?
Χρεωκοπία σε όλα τα επίπεδα νόησης, νοημοσύνης, και κυριότερα ηθικής ευθύνης (τίποτα περισσότερο ή λιγότερο κατ' εμέ, αλλά όπως τη βρίσκει ο καθένας) απέναντι στο κοινωνικό σύνολο που όλοι ανεξαιρέτως βρισκόμαστε.

Για να απαντήσω στις ερωτήσεις σου κιόλας, όχι η επιστήμη δεν βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε νούμερα, επειδή αυτά έχεις συνηθίσει να βλέπεις στις ειδήσεις. Υπάρχουν και ποιοτικά χαρακτηριστικά που καθορίζουν τις στατιστικές. Το ότι η ιατρική έχει καταλήξει να εξάγει συμπεράσματα μέσω στατιστικής πληθυσμών (και βγαίνουν κάποια αυθαίρετα συμπεράσματα ορισμένες φορές) ως αποτέλεσμα της επίδρασης του νεοθετικισμού στις φυσικές επιστήμες, δεν ακυρώνει κάποιες βασικές έννοιες. Έννοιες όπως:
  1. Κύκλος λοίμωξης και μηχανισμός της ειδικά στους κορονοϊούς.
  2. Μηχανισμοί (διαφορετικοί) εμβολιασμού. Από τι και πώς προστατεύουν τα εμβόλια?
  3. Μονοκλωνικά και πολυκλωνικά αντισώματα και τρόπος δράσης τους (θα σε προλάβω, διότι θα παίξει πολύ τις επόμενες ημέρες στη φαρέτρα κάθε γνήσιου ψέκα).
  4. Επιδημιολογία και μοντέλα που την περιγράφουν. Εδώ υπάρχει μαθηματικοποίηση λόγω μελέτης του δείγματος.
Τι τελικά συζητάμε? Αν ο Κούλης έχει βρει πρόφαση την πανδημία για να κάνει τα μεγαλύτερα και καταφανή σκάνδαλα την τελευταία δεκαετία ή αν δεν υπάρχει κορονοϊός και ότι το εμβόλιο είναι τσιπάκι?

full μισθο εννοεις το βασικο? Διοτι σε αλλη περιπτωση εχανες χρηματα εκτος και αν σε καλυπτε ο εργοδοτης! Αχ, εκτος και αν εισαι δημοσιος υπαλληλος!!!!

Δημόσιο, αναπληρωτής σχολικός νοσηλευτής. Νταξ' το Ρέθυμνο είναι μικρό, στα όρια του να θεωρείται κωμόπολη θα έλεγα. Αλλά πολύ αστυνόμευση!

Και ναι, DnD χωρίς φυσική παρουσία, δεν είναι DnD, αλλά online gaming.

Τα SMS, και γενικά όλη η πρώτη καραντίνα, μου έλειψαν.
Τα SMS για μένα είναι το πιο μισητό μέτρο σύμβολο τής δυστοπικής αστυνομοκρατίας που βρήκε ευκαιρία να επιβάλει αυτή η κυβέρνηση.

Οι επιχειρήσεις καλώς έκλεισαν και δεν έγιναν καθόλου αρκετά σε αυτό. Δεν είναι δυνατόν να αποδεχόμαστε απαγορεύσεις κυκλοφορίας τύπου V for Vendetta και την ίδια στιγμή ο κόσμος να συνωστίζεται για να πάει στην δουλειά του. Η επίσης η ελλάδα έχει την ιδιαιτερότητα να έχει βουνά και νησιά που δημιουργούν φυσικές συνθήκες απομόνωσης, εκεί που ήταν εύκολο (και σε μεγάλο βαθμό παρά την αδιαφορία έμειναν σχετικά ασφαλή) δεν έδειξε τον ίδιο ζήλο να τα κρατήσει ασφαλή, αντιθέτως οι ίδιοι οι μετακινούμενοι πολιτικοί αποδείχθηκαν υπερμεταδότες. Αλλά όλα τα μέτρα πάρθηκαν με αιχμή την αστυνομία και όχι την λογική.

Όσο για το εμβόλιο, απλά πηγαίνετε να το κάνετε. Όποιοι λογικά αμφέβαλαν υπάρχει η εμπειρία ενός χρόνου που αποδεικνύει ότι είναι τουλάχιστον ασφαλή και μπορούμε να συζητάμε τον βαθμό αποτελεσματικότητας αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι απάτη.

@Northlander

Όλα αυτά που είπες συζητάμε σε αυτό το νήμα - αν αφαιρέσεις τις υπερβολές που κάνεις για να βγάλεις κρετίνο τον συνομιλητή σου.
Για παράδειγμα εγώ δεν είπα ότι το εμβόλιο είναι κακό για μας, ενώ ο COVID δεν είναι.

Η εκπόρνευση της επιστήμης δεν γίνεται μόνο από πολιτικούς αλλά και επιστήμονες (Σαρηγιάννης, Βασιλακόπουλος, Παγώνη, Εξαδάκτυλος κ.λπ). Λέω τους 4 πιο γνωστούς, ενώ οι 3 τελευταίοι ως γιατροί έχουν πιαστεί να ψεύδονται πολλάκις και δεν έχουν βγει να ζητήσουν συγγνώμη. Ο Σαρηγιάννης Χημικός Μηχανικός είναι αν δεν κάνω λάθος, και βγαίνει σαν Μωυσής να κάνει προφητείες.
Οκ τους πολιτικούς τους έχουμε συνηθίσει στο ψέμα. Τώρα μπαίνουν και στο παιχνίδι και οι γιατροί λοιπόν;
Πως να εμπιστευθεί μετά κάποιος την Ιατρική όταν βλέπει τέτοια υπεροψία από τους αντιπροσώπους της ιατρικής (υπενθυμίζω ότι η Παγώνη είναι πρόεδρος ΕΙΝΑΠ και ο Εξαδάκτυλος πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου);

Μήπως παίζουν κι άλλα συμφέροντα (οικονομικά) και προωθείται τόσο πολύ το εμβόλιο; Ότι καλύτερο να προωθείται η ιατρική, αλλά όχι επιλεκτικά. Γιατί όταν ο ένας σου λέει να πάρεις ψευδάργυρο και Βιταμίνη D για να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό και βγαίνει ο Φαπαδάκης και σου λέει «ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MONO ΟΠΛΟ ΜΑΣ» (έχω βίντεο γι αυτό), τα λένε αυτά με τέτοιο μένος γιατί και κάποιοι γιατροί έχουν τό ίδιο μένος. Αλλά πως γίνεται να μην δέχεσαι αυτό το πράγμα που έχει αποδειχθεί για τη βιταμίνη D; Και έτσι χάνονται ζωές που θα μπορούσαν να χαν γλιτώσει αν είχα χτίσει πιο δυνατό ανοσοποιητικό. Επομένως για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο ζήτημα. Γιατί δεν παρέχεται ισόποσος χρόνος και σε εναλλακτικά πράγματα που μπορεί να κάνεις κάποιος για να περάσει ελαφρά τη νόσο.

Εγώ έχω πάρει τις αποφάσεις μου μέχρι τώρα από τις αντιδράσεις της πλειοψηφίας των γιατρών που βγαίνουν στην τηλεόραση (κάποιοι με υπερεμβολιαστική άποψη είναι πιο λογικοί), αλλά έχω ανοικτό μυαλό και δεν αποκλείω να αλλάξουν αυτά που πιστεύω.

Καλές γιορτές φόουξ.

Όλα αυτά που είπες συζητάμε σε αυτό το νήμα - αν αφαιρέσεις τις υπερβολές που κάνεις για να βγάλεις κρετίνο τον συνομιλητή σου.
Όποιος έχει τη μύγα, μπρούλη. Δεν είμαι εγώ αυτός που ουρλιάζει σε κάθε post με caps κτλ. ως κάτοχος της αλήθειας, επειδή τα ζώα δεν καταλαβαίνουν.

Το ζήτημα ειναι να μην πηδάμε από το ένα θέμα στο άλλο μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουμε την ανάγκη μας να έχουμε δίκιο και να βγούμε από πάνω. Παρακολουθω τη συζήτηση και βλέπω ότι υπάρχουν σκάγια και βολές κατά το δοκούν όπως μας συμφέρει μόνο και μόνο για να έχουμε να λέμε ότι "ΧΑ, την είπα στο μλκ το Νορθ, είμαι σωστός, πήρα το φιξακι σεροτονίνης, πάμε για άλλα". Επομένως για να επαναπροσδιορίσουμε τη συζήτηση ρωτάω: ποιο είναι το βασικό ζήτημα? Όχι, τι έχει οφφτοπικιαστει μέχρι τώρα.

Σου μιλάω για εκπόρνευση της επιστήμης και το προσωποποιείς με παραδείγματα. Οκ συμφωνούμε, ποιο είναι το συμπέρασμα? Ότι δεν θα εμπιστευτούμε τα επιστημονικά πορίσματα επειδή τέσσερα ανθρωπάκια κοιτάνε την τσέπη τους και έχουν δέσει την καριέρα τους με την οικογένεια Μητσοτάκη? Στα λόγια μου έρχεσαι. Αυτό δεν αναιρεί ότι το εμβόλιο αποτελεί την καλύτερη ασπίδα προστασίας. Θέλεις να το πάμε παραπέρα? Τεράστιες μπίζνες με τις φαρμακευτικές για οικονομικούς λόγους. No shit, Sherlock. Καλωσήρθες στον κόσμο της ελεύθερης αγοράς που αυτορυθμιζεται με κανόνες και όπου ακόμη και η Υγεία αποτελεί πρόσφορο έδαφος κέρδους. Αυτή είναι η ηθική κατάπτωση της κοινωνίας σε γενικευμένο πλαίσιο (όπως και ανέφερα αλλά το πήρες προσωπικά) μιας και αφήνει να υλοποιούνται τέτοιες πρακτικές. Δεν θα κατηγορήσω τον Κούλη που παίζει αυτό το παιχνίδι επειδή τον αφήνεις εσύ κι εγώ.

Επίσης, η νομική επιστήμη μιλάει για αποδείξεις (ακόμη και τότε με επιφύλαξη). Οι φυσικές επιστήμες έχουν κατά κύριο λόγο ενδείξεις. Και τυπακια που λένε για ωλτερνατιβ μεντισιν χρησιμοποιούν το ίδιο επιχείρημα αλλά όταν έρχεται το burden of proof time, ζοριζονται. Γιατί? Διότι δεν έχουν hard data να υποστηρίξουν αυτά που λένε, αλλά υποκειμενικότητες.

Τέλος, σε φάσμα υπερβολής και όπως γράφεις στις τελευταίες σελίδες ως θεματοφύλακας της Αλήθειας, θα πίστευε κανείς ότι αν ρίξεις ενδοφλέβια γάλα και θερμόμετρο παλαιού τύπου θα είχαμε ήδη νικήσει τον ιό.

Χάπι Χόλιντεϊ

@Epitaph o Βορειος εχει πολλα δικαια, δεν το συνηθιζει αλλα τωρα εχει.
Τον πρωτο καιρο, ολοι οι ελληνορθοδοξοι εφερναν ως παραδειγμα την Σουηδια. Τα εχουμε ξαναπει ολα αυτα αλλα lockdown ισως ερχεται αρα χρονο εχουμε.
Συνεχιζω
Γιατι στην Σουηδια δεν εχουν lockdown προβατα; γιατι δεν εχουν πολλους θανατους; Μολις η Σουηδια μπηκε δυναμικα με τους εμβολιασμους η Σουηδια εγινε αραιοκατοικημενη χωρα και τωρα δεν την αναφερει κανενας.
Δεν γινεται να ψαχνουμε μονο τις στατιστικες που δικαιολογουν αυτα που λεμε και τα υπολοιπα να τα πεταμε κατω απο το χαλι.

Με αυτα που λες, μπορεις να μου εξηγησεις αυτο, που περασε απαρατηρητο;

Επειδη μας αρεσε η συγκριση με την Σουηδια που εχει πατησει τερμα γκαζι με τους εμβολιασμους και τωρα ζητησε αλλα δυο μυρια εμβολια.
sv.jpg

71,978 περιπτωσεις και μονο οι 88 εχουν φαει πακετο.
Βασικα ουτε εγω εχω καταλαβει το point οσων λες. Να μην εμβολιαστει ο κοσμος επειδη τα εμβολια ειναι εντελως αχρηστα;

Να ξεσκονισουμε λιγο την μνημη. Η Μερκελ ειχε βγαλει ζορικα μετρα αλλα οι "νομαρχες" αποφασισαν οτι δεν χρειαζεται και ολοι γλυφανε τα παγκακια και τα πομολα. Μετα που την εφαγαν αλλαξαν γνωμη.

Back