lelos kounelos
Tarrasque
Και η κουτση μαρια ειχε γκομενους. Ολο και καποιος θα εχει κατι καλο να πει.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ουτε, σε μενα δεν επιασε, γμτ του. Και στο στιμι, παντως διαφασα πολλοι κανουν παραπονα. Βεβαια το στιμ βρηκε η θα βρει καποιον τροπο.
Η Αγγλική είναι beta, έχουν αλλάξει απλά κάποια mechanics για να είναι πιο δύσκολο. H Γερμανική προσθέτει και content, όχι τόσο όσο το Dark Mysteries που το "μπουχτίζει", αλλά αρκετό ώστε να έχεις side quests και σε άλλα chapters πέραν του 1ου. Και τα side quests έχουν λογική και "κολλάνε" με τον όλο τρόπο ζωής στο colony.σταματημενε μου, οπως ειδες, στις υποψηφιες εναλλακτικες εβαλα μονο πραματα που βασιζονται στο 2. το 1 οταν ειχα βαλει το νταρκ μυστερις ηταν λιγο απαλευτο. οχι τοσο στα γραφικα, οσο στον χειρισμο. το ξεκινησα και καπως μου ρθε. δαγκωθηκα ομως και συνεχιζα, μεχρι που βρηκα το πρωτο σεντουκι. το τι πρεπει να κανεις για το λοκπίκι και ακομα και για να μεταφερεις τα περιεχομενα του στο ινβ σου, μου καψε τον εγκεφαλο. ανινστώ αμεσως.
και απορω με την δαύλα και τις αντοχες μου οταν το πρωτοεπαιξα, τω καιρω εκεινω. θα με συνεπηρε τοσο που δεν λογαριαζα τιποτα. τωρα ομως, δυστυχως δεν εχω τις ιδιες αντοχες. επισης τι διαφορές εχει η γερμανικη εκδοση απ την αγγλικη και τις ξεχωριζεις τοσο κοφτά και ξεκαθαρα?
ελα μου ντε, γκου. καλα, τοτε δεν κολλουσαμε σε τετοια μικρα.
ααχχχχχχχχχχχχχ, η νεότης. ομορφο και αλαργινό πραμα.......
@Stamatimenos , @Elric και οποιος αλλος ξερει, βρηκα τωρα ψαχνοντας ενα μοντ για το γκοθικ2/notr, το yaup (ωραιο, εμπνευσμενο ονομα. απ τ αρχικα Yet Another Unofficial Patch). το notr ειδικα δεν το χω παιξει προσφατα και θα γουσταρα καποιο μοντ σαν κι αυτο, που φαινεται στα βιντεακια μια χαρά. τι λετε γι αυτο? το χετε παιξει?
ενδεικτικο βιντεο:
Oυτε αυτο επιασε, σε κανενα απο τα 2. Ετσι για περιεργεια θα δοκιμασω το ΑοΕ 1 που ειναι και μικροσοφτιακο. Ευχαριστω για τον χρονο σου φιλεΣε εμένα δούλεψαν άψογα για Drakensang 2 + Philleason's Secret.
Oυτε αυτο επιασε, σε κανενα απο τα 2. Ετσι για περιεργεια θα δοκιμασω το ΑοΕ 1 που ειναι και μικροσοφτιακο. Ευχαριστω για τον χρονο σου φιλε
Δεν γνωριζω αυτα τα προγραματα, θα τα ψαξω. Σε ευχαριστωVmware και Windows XP virtual machine δοκίμασες?
Δεν γνωριζω αυτα τα προγραματα, θα τα ψαξω. Σε ευχαριστω
γιατί μανίτσες μου να μπλέξετε με trials και κλειδάκια και σκατάκια; VirtualBox
Ευχαριστω πολυ παιδια, για τις πληροφοριες και το χρονο σας. Ενταξει δεν χαλασε κι ο κοσμος, εχω και το χρεπι. Η εκδοση που εχω εγω ειναι στα Αγγλικα, 1 dvd, με Drakensang και The River of Time+Phileasson'secret. Αν θελει καποιος να δοκιμασει ευχαριστως το γραφω και σας το στελνω. Βαζω το δισκακι, βαζετε τα ταχυδρομικα. Δεν με πειραζει το γραψιμο, μου εχει μηνει κουσουρι, απο την εποχη, που ειχα σηκωσει παντιερα πειρατα στο πλεουμενο. Ενα plextor να διαβαζει και 3 να γραφουν.
drakensang.exe -windowed -novideo
ελα μου ντε, γκου. καλα, τοτε δεν κολλουσαμε σε τετοια μικρα.
ααχχχχχχχχχχχχχ, η νεότης. ομορφο και αλαργινό πραμα.......
@Stamatimenos , @Elric και οποιος αλλος ξερει, βρηκα τωρα ψαχνοντας ενα μοντ για το γκοθικ2/notr, το yaup (ωραιο, εμπνευσμενο ονομα. απ τ αρχικα Yet Another Unofficial Patch). το notr ειδικα δεν το χω παιξει προσφατα και θα γουσταρα καποιο μοντ σαν κι αυτο, που φαινεται στα βιντεακια μια χαρά. τι λετε γι αυτο? το χετε παιξει?
ενδεικτικο βιντεο:
Δοκίμασε το GRIP. Άλλο setting βέβαια, αλλά η αίσθηση που μου άφησε ήταν αρκετά κοντά στα NFSU.Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο δυστυχώς.