Ασύρματα ακουστικά

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Καλησπερα, χρησιμο thread.
Μεταφερω το pc στη κρεβατοκαμαρα λογω μωρου και πρεπει να παιζω χωρις ενταση. Χρειαζομαι καλα ακουστικα. Καποια προταση? Θα επιθυμουσα να ειναι συμβατο και με Ps5 διοτι οταν παιζω κοιμαται η μικρη και το soundbar που εχω κανει υπερβολικα θορυβο ακομη και οταν ειναι χαμηλα.

Budget στα 100 ευρω. Αν και θελω να χαλασω οσο πιο λιγα χρηματα γινεται.

Thanks. Κλεινω προς τα razer.

Πάρε και ενα review να τσεκαρεις.

Το παρηγγειλα. Αναμενεται απο εβδομαδα. Ειδα ειχε σχεδον 30 ευρω απο πλαισιο και skroutz. Θα επανελθω με εντυπωσεις

Τελικά πήρα αυτά...

...κυρίως επειδή ταξίδευα σε 2 μέρες και αυτά ήταν τα μόνα που είχαν εξπρές παράδοση την επομένη ακριβώς ημέρα :Ρ

Προς το παρόν δηλώνω 100% ικανοποιημένος. Είναι η πρώτη φορά που παίρνω τέτοια noise-cancelling ασύρματα, και πραγματικά ξανοίγεται ένας νέος κόσμος μπροστά μου. Είτε στο τρένο, είτε στο ΚΤΕΛ, είτε στο δρόμο, είτε οπουδήποτε, άπαξ και ενεργοποιήσεις το noise-cancelling mode δεν ακούς κυριολεκτικά τίποτα άλλο πέρα από τη μουσική. Παράλληλα βέβαια έχεις και επιλογή με ένα κουμπάκι να ενισχύεις το ambient sound, αν θες να τα φοράς και να είσαι σε επαγρύπνηση για το τι γίνεται τριγύρω σου. Επίσης τα πήρα την προηγούμενη Πέμπτη, και μέχρι σήμερα με σχεδόν καθημερινή χρήση δεν χρειάστηκε να τα φορτίσω ούτε μία φορά ως τώρα.

Το μόνο "ψεγάδι" που μου έρχεται να επισημάνω, είναι πως τα κουμπιά δεν είναι και πολύ διακριτά και θέλουν μια άλφα αναψηλάφηση μέχρι να συνηθίσεις τι κάνει ποιο ώστε να τα πατάς ασυναίσθητα. Επίσης αν ενεργοποιήσεις το noise-cancelling mode και δεν παίζει εκείνη την ώρα κάποιο τραγούδι, ακούγεται by default ένας ελαφρύς ήχος σαν τρίξιμο από τα ακουστικά. Αλλά προφανώς αυτό σταματάει μόλις αρχίσει η μουσική.

Αντε μεγεια και καλις ακροασεις, παιδια. Κι ακουστε και καμια μελωδια, να στρωσουν τα τυμπανα σας στις χαμηλες, οχι μονο μεταλα.

Παράλληλα βέβαια έχεις και επιλογή με ένα κουμπάκι να ενισχύεις το ambient sound, αν θες να τα φοράς και να είσαι σε επαγρύπνηση για το τι γίνεται τριγύρω σου
Διαβασα τα σχολια και μου φαινεται λιγο WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!! οτι υπαρχουν ανθρωποι που θελουν αποκοπη απο τους ηχους του περιβαλλοντος οταν ειναι σε εξωτερικους χωρους. Το λεω απο εμπειρια.

Respect στον τυπο που τα αγορασε επειδη διπλα στο σπιτι του υπαρχει παιδικη χαρα οπου τα απογευματα μαζευονται 20-30 παιδια.
Η αλλη εκανε την ερωτηση εαν ειναι βαρια για 8ωρη χρηση και η αλλη της ειπε, εξαρταται απο την δουλεια.
Σηκωνει euro-παλετες και δενει φορτια σε νταλικες.

Αγοραστηκε το razer barracuda x στα 70 ευρω με τα μεταφορικα. Το δοκιμασα σε pc και ps5. Αμεση συνδεση και καλος ηχος στα αυτια μου. Το μικροφωνο βγαινει/μπαινει και δεν εχει δοκιμαστει.

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Thanks @Mogrey665 .

Το προτεινω, τονιζοντας ομως οτι δεν εχω αλλη εμπειρια απο ακουστικα.

Μακρυα τα ηλκτρομαγνητικα πεδια απο τα αυτια μας και τα τσιπακια απο υτα σκυλια μας, λεμε!

Τελικά πήρα αυτά...
Δεν τα λες και ασχημα παντως. Για 50 Ε, μεγαλη αποκριση συχνοτητων, καλη ευαισθησια, πολλες καλες κριτικες απο χρηστες, αξιοπιστη μαρκα.
Η Edifier αν και πολυ καλα προιοντα ηχου ακουστικα μικρα μεγαλα ηχεια, εχει ενα ψιλοθεματακι με τα μπασα. Οχι οτι σου λειπουν, απλα δεν ειναι τοσο γεματο, οσο σε αλλα ηχεια. Ομως καθαροτατος σωστος ηχος και σε μουσικη και σε φωνη. Στον υπολογιστη εχω τα Μ1360, με καλυπτει το μπασο τους κι αν χρειαστω κατι πιο δυνατο, με ενα προγραματακι εκουαλαιζερ γινεται μια χαρα η δουλεια

Τελικά πήρα αυτά...

...κυρίως επειδή ταξίδευα σε 2 μέρες και αυτά ήταν τα μόνα που είχαν εξπρές παράδοση την επομένη ακριβώς ημέρα :Ρ

Προς το παρόν δηλώνω 100% ικανοποιημένος. Είναι η πρώτη φορά που παίρνω τέτοια noise-cancelling ασύρματα, και πραγματικά ξανοίγεται ένας νέος κόσμος μπροστά μου. Είτε στο τρένο, είτε στο ΚΤΕΛ, είτε στο δρόμο, είτε οπουδήποτε, άπαξ και ενεργοποιήσεις το noise-cancelling mode δεν ακούς κυριολεκτικά τίποτα άλλο πέρα από τη μουσική. Παράλληλα βέβαια έχεις και επιλογή με ένα κουμπάκι να ενισχύεις το ambient sound, αν θες να τα φοράς και να είσαι σε επαγρύπνηση για το τι γίνεται τριγύρω σου. Επίσης τα πήρα την προηγούμενη Πέμπτη, και μέχρι σήμερα με σχεδόν καθημερινή χρήση δεν χρειάστηκε να τα φορτίσω ούτε μία φορά ως τώρα.

Το μόνο "ψεγάδι" που μου έρχεται να επισημάνω, είναι πως τα κουμπιά δεν είναι και πολύ διακριτά και θέλουν μια άλφα αναψηλάφηση μέχρι να συνηθίσεις τι κάνει ποιο ώστε να τα πατάς ασυναίσθητα. Επίσης αν ενεργοποιήσεις το noise-cancelling mode και δεν παίζει εκείνη την ώρα κάποιο τραγούδι, ακούγεται by default ένας ελαφρύς ήχος σαν τρίξιμο από τα ακουστικά. Αλλά προφανώς αυτό σταματάει μόλις αρχίσει η μουσική.
Τρία τέσσερα χρόνια μετά πώς στέκονται;
Σκεφτόμουν ότι πρέπει να πάρω κάτι αντίστοιχο επιτέλους γιατί στο αεροπλάνο έχω βαρεθεί τα earbuds που και μπαίνουν μέσα στο αυτί και δεν με αφήνουν να φοράω ωτοασπιδες.

Έβαλα στο μάτι αυτά εδώ

Αντέχουν και είναι λειτουργικά, αλλά έχει ημι-χαλάσει το κουμπί on-off (ουσιαστικά μπορώ να τα ανοίξω αλλά... όχι να τα κλείσω, οπότε για να απενεργοποιηθούν απλά κλείνω το bluetooth και σβήνουν μόνα τους μετά από Χ ώρα λόγω αδράνειας) και έχει ξεφτίσει τελείως η δερματίνη στο μαξιλαράκι των ακουστικών.

Για 50 ευρώ που είχα δώσει, τα υπερέβγαλαν τα λεφτά τους και με το παραπάνω δεδομένης της χρήσης που είδαν. Αλλά αν πάρω άλλα θα κοιτάξω σε κάτι ακριβότερο και ποιοτικότερο θεωρώ. Εκτός αν υπερισχύσει ο gypsy king μέσα μου και απλά πάρω τα ίδια ξανά.

Οριακά επίκαιροι!

Σε αναζήτηση με γνώμονα πως θα γλιτώσω ένα δεκάευρω, βρήκα κι αυτά.

Εχω ενα σετ Creative Zen 2 Hybrid απο τη δουλεια.

1. Φαινονται και εχουν αισθηση φθηνιας.
2. Τα cups ειναι μικρα και κακης ποιοτητας.
3. Στα 10 λεπτα εχουν γινει σαν παντζαρια τα αυτια μου και η αισθηση ειναι αφορητη. Φαντασου το καλοκαιρι...
4. Το mic isolation ειναι ανυπαρκτο, ολα περνανε μεσα και γκρινιαζει ο συνομιλιτης για φασαρια
6. Ο ηχος ειναι "οκ", το ANC κοβει λιγο τους εξωτερικους θορυβους.

Γενικα απορω πως μπορει ο κοσμος να φορα με τις ωρες τετοια ακουστικα. Ψαχνω για open ear με οσο το δυνατον διακριτικο μεγεθος ωστε να μην μοιαζουν με βαρυκοίας.

Back