By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!I see the sinister in them.παγκόσμιο φάρο δημοκρατίας
τώρα αυτό είναι καλό ή κακό;
Δεν θα έλεγα πίθηκο, στην τελική δεν είμαστε και πολύ καλύτεροι εμείς εδώ.Αποδειξη ειναι. Τι συμβαινει οταν βγαζεις τον πιθηκο απο το φυσικο του περιβαλλον.
Η επόμενη πανδημία;![]()
ÎÏλογιά ÏÏν ÏιθήκÏν: ÎξαÏλÏνεÏαι ανηÏÏÏηÏικά - ÎÎµÎºÎ¬Î´ÎµÏ ÎºÏοÏÏμαÏα ÏÏην ÎÏÏÏÏη και Ïη ÎÏÏεια ÎμεÏική
ΠολλÎÏ Î´ÎµÎºÎ¬Î´ÎµÏ ÏÏοÏÏα και εÏιβεβαιÏμÎνα κÏοÏÏμαÏα ÏÎ·Ï ÎµÏÎ»Î¿Î³Î¹Î¬Ï ÏÏν ÏιθήκÏν ÎÏοÏν ενÏοÏιÏÏεί αÏÏ ÏÎ¹Ï Î±ÏÏÎÏ ÎαÎÎ¿Ï ÏÏην ÎÏÏÏÏη και Ïη ÎÏÏεια ÎμεÏική, εγείÏονÏÎ±Ï â¦www.skai.gr
Δεν νομίζω να υπήρχε αμφιβολία ότι μόλις φύγουν οι τουρίστες (γιατί αυτοί ούτε κολλάνε ούτε το μεταδίδουν) , θα γυρίσουμε στην μάσκα.Οποιος θελει να μαθανει τι θα συμβει μελλοντικα στο θεμα covid, θα πρεπει να τσεκαρει την Ν. Αφρικη. Ειναι ενα season μπροστα απο εμας.
Τα νεα μετρα που αποφασισε ο κυργιακος, χωρις μασκα σχεδον παντου, επειδη ερχεται το δολαριο. Για την Ν. Αφρικη ειναι παλια νεα και επιστρεφουν στην μασκα.
@Epitaph 156 σε ΜΕΘ
Το peak ηταν 21.04.21 με 835.
11.12.21 ειχαμε τον τελευταιο μεγαλο μεγαλο αριθμο σε ΜΕΘ με 707 ατομα. Απο εκει και περα, παιζει μια κατρακυλα στους αριθμους και φτασαμε στο 156.
Οι εμβολιασμενοι εχουν αντισωματα με μεγαλυτερη αντοχη στον χρονο και οι ανεμβολιαστοι εχουν 2 φορες μεγαλυτερη πιθανοτητα να ξανα-αρρωστησουν.
Για το συγκριτικο.
Διαβασα οτι απο πρωτη του μηνος τελειωνουν οι μασκες.
Χθες, Νομιζα οτι ηταν παρασκευη και δεν πηγα να ψωνισω. Σημερα δεν ειχα ουτε λαδι. Μετα απο πολυ καιρο, βγηκα εξω να παρω κατι απο υπερ κοντινο βρωμικοπωλειο. Ειναι τοσο κοντα που ειναι προτιμοτερο να παω εγω στο καταστημα. Εκλεισε, Για παντα, Κανονι το μαγαζακι. Αφου βγηκα εξω, οδηγησα μεχρι το επομενο καταστημα.
Σε κλειστο χωρο καθοντουσαν μερικα πεθερικα, νομιζω 6 ατομα. δεν κοιταζω σαν ανωμαλος μεσα απο τζαμαριες.
Μπηκα μεσα και ειδα δυο ντελιβεραδες, αραχτοι-απλωμενοι, ο ενας διπλα στον αλλον, να παιζουν με τα κινητα τους.
Η κοπελα στο ταμειο χωρις μασκα. Δυο κοπελες που ηταν διπλα στον ψηστη φορουσαν μασκα στον λαιμο. Ο ψηστης ειχε την μυτη εξω απο την μασκα.
Πληρωνω την πεινα μου και μπηκε μια γυναικα, στα 30 της, ψιλοσαβουρα-ψοφια, μεσα στο μαγαζι, χωρις μασκα, η οποια συνοδευε μια κοπελιτσα, επισης χωρις μασκα. Καθισαν στο τραπεζι που στεκομουν. Εαν εκλανα, η γυναικα θα ενοιωθε το ζεστο αερακι, πριν το νοιωσουν τα κωλομερια μου. η κοπελιτσα, αν και ενηλικη, δεν θα πω που ειχε τα μουτρα της. Καθισαν αντικριστα.
Με φωναζουν οτι ειμαι ετοιμος και τοτε παρατηρω οτι πισω απο τον παγκο, παιζει κοπελιτσα που δεν φαινοταν και φορουσε μασκα, κανονικα.
Δεν γινοταν να μην παρατηρησω τον ενθουσιασμο της για το προσωπο μου, και ας μην φαινοταν στο κοινο.
Σκεφτηκα "εσεναμαναρι μου,γιουβαρλακι μου με την μασκα, θα σε επαιρνα σπιτι μου" τις αλλες, ουτε απο τρυπα στην τζαμαρια και ουτε με covid pass. 12 ατομα, περιπου, και μονο το ενα ειχε λιγο τον νου του.
Τι ΜΕΘ μου λες τωρα και ποια ποσοστα; Σε ενοχλει οτι οι ανεμβολιαστοι ειναι τριμηνοι και οχι οτι ο κοσμος εχει ξεκινησει απο καιρο, να φτυνει ο ενας μεσα στο στομα του αλλου. Το 95% απο αυτα που πιανει το ματι μου καθημερινα, ειναι στα @@ μας ολα.
Ποιοι εμβολιασμοι; ποσα κρεβατια σε ΜΕΘ; τι σημασια εχουν ολα αυτα;
οι αριθμοί αυτοί είναι χωρίς νόημα. Εντελώς φάση 3.6 roentgen, not great, not terrible. Μετά τα 600 το σύστημα αρχίζει να φρακάρει.Το peak ηταν 21.04.21 με 835.
11.12.21 ειχαμε τον τελευταιο μεγαλο μεγαλο αριθμο σε ΜΕΘ με 707 ατομα.