What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
περαστικά περαστικά.

Διάβαζα κάπου λέει ότι και οι κοινές αρρώστιες θα μας πάνε τραίνο τώρα γιατί 2 χρόνια μακριά τους με καραντίνες και μάσκες χάσαμε μέρος της ανοσίας. Το επιβεβαιώνω γιατί με πήγε τραίνο μια γαστρεντερίτιδα (όχι covid καρατσεκαρισμένο) όπως δεν με έχει πάει ποτέ.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
. Όμως τότε ήταν που συνέβη το πιο σιχαμένο πράγμα που μου χει συμβεί ποτέ.
Δεν λες για να μην φαμε εμεις ban.
Αφου πηγαινες καλα. γιατι πηρες αντιβιωση;


). Με πήρε και από την πολιτική προστασία ένα μωράκι και με έκανε να ξανανιώσω... Το τηλέφωνο μου το χει. Η μπάλα είναι στο γήπεδο της τώρα... Περιμένω κίνηση.

Αρρωστος και με ορεξη για πσι πσι πσι, πολυ κουνελισια πραγματα.
Απο την φωνη καταλαβες οτι ειναι μωρακι; Να ξερεις, η φωνη ειναι το φωτοσπαθο της χοντρης. Με την φωνη κερδιζει μαχες αλλα οχι τον αγωνα.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
του την έκοψε;
εχει μαλιασει η γλωσσα μου να το λεω. Ποτε στοματικο κατα την οδηγιση, υπαρχει κυνδινος "κοπη τη πιτα" μονο το πισωκολητο δεν επιφερει κυνδινους. Αλλα δεν ακουνε
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Διάβαζα κάπου λέει ότι και οι κοινές αρρώστιες θα μας πάνε τραίνο τώρα γιατί 2 χρόνια μακριά τους με καραντίνες και μάσκες χάσαμε μέρος της ανοσίας
Αυτη την βλακεια περι χλιαρου ανοσοποιητικου εξαιτιας της καραντινας, μου την εχουν ξαναπει. Καποιος μου ειπε οτι κρυωσε και δυσκολευτηκε να το ξεπερασει, εξαιτιας της καραντινας που αδυνατισε το ανοσοποιητικο του.

Πρωτα πρωτα, οι περισσοτεροι δεν φορουσαν μασκα, δεν τηρουσαν τα μετρα με ευλαβεια.
Η καραντινα δεν ειναι αποστειρωση.
Πιανεις το τηλεκοντρολ και μετα πιανεις το στομα σου; εχεις βρωμικα χερια και ξυνεις την μυτη σου; Βγαζεις τα παπουτσια σου και δεν πλενεις τα χερια σου; Φορας τα παπουτσια σου μεσα στο σπιτι;
Εισαι αραχτος στο μπαλκονι και τεντωνεσαι για να φυγει λιγο η μουργελα, αλλα δεν εισαι τυλιγμενος με ναυλον;
παραγγελνεις βρωμικο; γευεσαι το πισινουλι της αγαπης σου; σου γλυφει τα δαχτυλα των ποδιων σου; μηπως σας αρεσουν οι κρεβατενιοι καταρακτες;
Ολα αυτα ειναι μικρες ρουτινες για το ανοσοποιητικο συστημα το οποιο εχει πολυ καλη μνημη και δεν εχουν καμια σχεση με την καραντινα-αποστειρωση.

Πριν τις καραντινες. Για μερικα χρονια δεν μου εκατσε flu, ετσι, πειτε το τυχη. Καποια στιγμη την αρπαξα και ειχα λιγο πυρετο, ετρεχε η μυτη μου και ειχα τα κλασσικα συμπτωματα. Σε 5 μερες ημουν κομπλε. Εαν αρρωσταινα καθε χρονο θα ημουν καλυτερα σε 4 μερες; ή σε 3;

Απο τοτε που εσκασε η πρωτη καραντινα, οι βλακειες που εχουν παρελασει οπτικα και ακουστικα, ειναι ατελειωτες.
Οποιοδηποτε επιστημονικο αρθρο για το θεμα του ανοσοποιητικου, αναφερει οτι η μνημη του ανοσοποιητικου εχει μεγαλη διαρκεια και πολλες φορες ειναι ισοβια.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Δεν λες για να μην φαμε εμεις ban.
Αφου πηγαινες καλα. γιατι πηρες αντιβιωση;


Για το πρώτο ερώτημα θα σου απαντήσω, αλλά θα σου δώσω και λίγο παρασκήνιο στο τι είχε γίνει, γιατί ήταν κάτι που ήθελα να πω γενικά που με είχε εκνευρίσει.

Τρίτη λοιπόν, πήγα σε ιδιωτικη κλινική να κάνω PCR Test. Μπαίνω μέσα, συμπληρώνω μια φόρμα με τα στοιχεία μου και με το τι θέλω και στα κουτάκια που είχε εννοείται σταυρώνω το PCR. Εντωμεταξύ πριν από μένα ήταν και μια γυναίκα που είχε κάνει τεστ και είχε Covid. Έρχεται μετά από λίγο ο γιατρός και της λέει «Η συνταγή θα σας έρθει άυλα στο κινητό σας για να την εκτελέσετε». Ήταν ήδη βαριεστημένος ο γιατρός και ρωτάει εμένα τι έχω, και μου λέει να μπω στην αίθουσα εξέτασης. Κάνουμε όλα τα τεστ του λέω τι είχα και πότε, παίρνει δείγμα. Μου λέει «βγείτε έξω στην αίθουσα αναμονής και θα σας ενημερώσουμε». Βγαίνω, περιμένω 10 λεπτά, μου λέει «θετικό ήταν. Να πάρετε depon και βιταμίνη C» του λέω «γράφεται τίποτα από αυτά;» μου λέει «όχι». «Περίεργο» σκέφτομαι, στην άλλη έγραψε φάρμακα που δικαιολογούνταν, σε μένα όχι.

Μετά από 10 λεπτα ξανάρχεται και μου δίνει την γραπτή συνταγή και μου λέει «το Depon 1 φορά ανά 8 ώρες». Εκεί φρικάρω για 2 λόγους. Γιατί πρώτον όταν έχεις πολύ πυρετό και δεν μπορείς να κοιμηθείς από την καταβολή και το σκίσιμο του 39άρι+ πυρετού, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να περιμένεις παραπάνω ώρα για να πάρεις ένα φάρμακο. Και δεύτερον, το πρωί επειδή το χα απορία, είχα τσεκάρει την επίσημη σελίδα για το Depon (1000mg αναβράζον) και έλεγε πως για ενήλικες μπορείς να το παίρνεις ανά 4-6 ώρες, όμως το πολύ 4 τη μέρα.
Και ΡΩΤΑΩ λοιπόν τον γιατρό ξανά για να επιβεβαιώσω: «Σίγουρα είναι 1 ανά 8 ώρες; Γιατί εγώ νόμιζα μπορείς κάθε 6 ώρες». Και συνεχίζει ο γιατρός βαριεστημένα «1 κάθε 8 ώρες».

Ε εκεί λοιπόν κατάλαβα ότι πρέπει να ναι λίγο άσχετος ο γιατρός. Ή τέλος πάντων ανήκει σε εκείνη την κάστα των γιατρών που το παίζουν ιστορία και ενώ προσπαθείς να τους ρωτήσεις πράγματα για να μάθεις, αυτοί κρύβουν πληροφορίες λες και είσαι κάνας κρετίνος που δεν θα καταλάβεις. Έχω πετύχει 2 τέτοιους σε όλη μου τη ζωή και έχω μια ακατανίκητη επιθυμία να τους πατήσω μπουκέτο.
Αυτό για το depon το επιβεβαίωσε (ότι μπορείς να το πάρεις κάθε 6 ώρες) κι άλλος φίλος γιατρός μου μετά όταν γύρισα σπίτι.

Το κερασάκι σε όλο αυτό είναι ότι ενώ είχα πει να κάνει PCR Test, ο ΓΕΛΟΙΟΣ ο γιατρός που κανε Rapid (νόμιζα στην αρχή θα το δηλώσει ως Rapid για να φανεί γρήγορα, αλλά ότι θα το περάσει και ως PCR). Και σήμερα πρέπει να ξαναπάω γιατί αλλιώς δεν θα χω πιστοποιητικό νόσησης... ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΕΛΟΙΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ.

Anyway αφού γίναν αυτά και είχα μιλήσει με τους γονείς μου, η μάνα μου που είναι σε άλλη περιοχή είπε ότι μίλησε με έναν άλλο γνωστό γιατρό μας (ψυχούλα αυτός) και μου έγραψε 1 αντιβίωση με το που άκουσε ότι έχω COVID γιατί λέει «στις 6-7 μέρες στο γυρνάει σε πνευμονία αν δεν προσέξεις».
Άκυρο μου ακούστηκε είναι η αλήθεια αυτό. Δηλαδή το κανε να ακούγεται σαν κανόνας αυτό το πράγμα ενώ μάλλον αποτελεί εξαίρεση για την Όμικρον). Γενικά εγώ προτιμώ να παίρνω φάρμακα όταν υπάρχει ανάγκη (Depon είχα να πάρω 10+ χρόνια π.χ.). , αλλά επειδή ένιωθα κάποια θέματα με την αναπνοή (ελάχιστα μικρή δυσκολία στην αναπνοή) είπα να το πάρω. Έτσι κι αλλιώς για 3 μέρες είναι.

Αρρωστος και με ορεξη για πσι πσι πσι, πολυ κουνελισια πραγματα.
Απο την φωνη καταλαβες οτι ειναι μωρακι; Να ξερεις, η φωνη ειναι το φωτοσπαθο της χοντρης. Με την φωνη κερδιζει μαχες αλλα οχι τον αγωνα.
Από την φωνή το κατάλαβα, ναι! Την επόμενη φορά που θα με πάρει θα της πω να βάλει βίντεοκλήση να τα πούμε σαν άνθρωποι...
Τόσο πολύ ενδιαφέρεται για το πως είμαι το μωρό μου... Με αγαπάει γμτ....

@nitro912gr

Δεν νομίζω να χει να κάνει με καραντίνα. Εγώ από όλες τις αρρώστιες που χω περάσει στη ζωή μου, η γαστρεντερίτιδα που είχα πάθει ήταν η χειρότερη (στα 15 μου) με 40.4 πυρετό (το μέγιστο) και 6 μέρες ΠΛΗΡΩΣ διαλυμένος και άλλες 4-5 για να αναρρώσω πλήρως. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν διάφορες μορφές γαστρεντερίτιδας. Δεν είναι όλες απλές.

Btw εγώ από τον Μάρτη του 2020 έπιασα 3 άλλες ιώσεις/αρρώστιες, οπότε δεν ξέρω το κατά πόσο ισχύει αυτό για το ότι «ο γενικός πληθυσμός δεν έχει αντισώματα για τις κλασικές».


Και δες το έτσι. Εγώ για COVID δεν είχα καθόλου αντισώματα. Και ούτε εμβόλιο είχα κάνει και σήμερα 5η μέρα το μόνο που έχω είναι λίγο τη μύτη που τρέχει και ελάχιστη δυσκολία στην αναπνοή. Με Omicron βέβαια, αλλά κάτι λέει κι αυτό για το πόσο ένας οργανισμός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει κάτι νέο. Αύριο που θα μαι καλύτερα θα πάω να περπατήσω λίγο να δω μήπως είναι κάνα Long Haul (Ass) Covid Syndrome.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
@Epitaph : Για να αραδιάζεις τέτοια σεντόνια στις 6 το πρωί, μια χαρά σε κόβω. Πάμε γι' άλλα. :Ρ

Αυτή η αίσθηση της ξεπέτας και η περιφρόνηση που εισπράττεις από κάποιους γιατρούς είναι από τα χειρότερα συναισθήματα, καθώς προκαλούν ακόμα μεγαλύτερη αβεβαιότητα και στρες, δηλαδή "ό,τι πρέπει" για κάποιον που νοσεί από οποιαδήποτε νόσο ή πάθηση.

Δυστυχώς υπάρχει πολύ σαβούρα από γιατρούς που νομίζουν ότι είναι "κάποιοι" και δεν ξέρουν την τύφλα τους, αλλά και να την ξέρουν, είναι τόσο αγενείς και τσοπάνηδες που δεν θα έπρεπε καν να ασκούν το επάγγελμα (τουλάχιστον όχι σε ανθρώπους, αλλά και τα τετράποδα έχουν ψυχή μωρέ... :( ).

Όσο για τα Depon/Panadol, μπορεί να μιλάμε για "αθώα" παρακεταμόλη, αλλά δεν είναι και καραμέλες. Ωστόσο, το "1 κάθε 8 ώρες" που σου είπε ο γιατρός είναι εντελώς άκυρο. Θα το μπέρδεψε με τις αντιβιώσεις. :Ρ Το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ για να τον δικαιολογήσω κάπως θα ήταν να μην χαπακώνεσαι συνέχεια π.χ. κάθε 4 ώρες για να μην "κουκουλώνει" τα συμπτώματα το χάπι και να μπορείς να έχεις καλύτερη εικόνα της πορείας της νόσου. Αλλά άμα ο άλλος είναι τσοπάνης, τι να συζητήσεις...
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Μα αυτό είναι το θέμα! Και γω γι'αυτό τον λόγο υπέθεσα ότι το πε, αλλά δεν κάνω κατάχρηση φαρμάκων (εκτός κι αν μιλάμε για σιροπάκια βήχα... εκεί γίνομαι Elvis Presley :ROFLMAO:

Αυτός βέβαια δεν ξέρει τον χαρακτήρα κάθε ασθενή και πάλι όμως, αν ήθελε να ναι σωστός μπορούσε να αραδιάσει τους λόγους που πίστευε ότι πρέπει να το παίρνω ανά 8 ώρες. Μεγάλα παιδιά είμαστε, καταλαβαίνουμε. Αλλά μάλλον ήταν της λογικής «δεν προσπαθούμε να συζητήσουμε με ανεμβολίαστους» :alien:
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
Πιανεις το τηλεκοντρολ και μετα πιανεις το στομα σου; εχεις βρωμικα χερια και ξυνεις την μυτη σου; Βγαζεις τα παπουτσια σου και δεν πλενεις τα χερια σου; Φορας τα παπουτσια σου μεσα στο σπιτι;
Εισαι αραχτος στο μπαλκονι και τεντωνεσαι για να φυγει λιγο η μουργελα, αλλα δεν εισαι τυλιγμενος με ναυλον;
παραγγελνεις βρωμικο; γευεσαι το πισινουλι της αγαπης σου; σου γλυφει τα δαχτυλα των ποδιων σου; μηπως σας αρεσουν οι κρεβατενιοι καταρακτες;
Όχι δεν πιάνω το τηλεκοντρόλ χωρίς καθαρά χέρια εξαρχής, βγάζω τα παπούτσια μου με τον κλασσικό τρόπο της φτέρνας δεν τα ακουμπάω, όχι δεν φοράω παπούτσια μέσα στο σπίτι. όχι δεν τυλίγομαι στο μπαλκόνι αλλά δεν μένω και στην Σαγκάη. Παραγγέλνω μόνο, τζίζας, τι έχετε πάθει με τα γλυφοκώλια;
με 40.4 πυρετό (το μέγιστο) και 6 μέρες ΠΛΗΡΩΣ διαλυμένος και άλλες 4-5 για να αναρρώσω πλήρως
α δηλαδή εγώ την πέρασα λάδι με 3 μέρες πυρετό και διαλυμένος, αν και μια εξτρά εβδομάδα την χρειάστηκα να σταματήσει η σκατοροή :D
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Όχι δεν πιάνω το τηλεκοντρόλ χωρίς καθαρά χέρια εξαρχής,

Ναι αλλα το τηλεκοντρολ δεν πλενει τα δικα του χερια. καθεται εκει και συλλεγει σκονες, παριστανει το αεροδρομιο για μυγες. Αφου τα χερια σου ειναι καθαρα, γιατι λερωνεται η πετσετα που τα σκουπιζεις;
βγάζω τα παπούτσια μου με τον κλασσικό τρόπο της φτέρνας δεν τα ακουμπάω
Ναι αλλα δεν τα φορας με την χρηση της φτερνας. Ισως, αφου φορεσεις τα παπουτσια σου να πλενεις τα χερια σου. Τα πλενεις και αφου πιασεις την πορτα του αυτοκινητου σου και μετα το τιμονι; τα κλειδια; Η πορτα του γραφειου σου; το πληκτρολογιο; το κινητο που φωλιαζει η υπηρεσια περισυλλογης βακτηριων; Βγαζεις και τις καλτσες με τις φτερνες σου; ξερεις οι κατλσες φιλτραρουν και συλλεγουν πολλα πραγματα.


όχι δεν τυλίγομαι στο μπαλκόνι αλλά δεν μένω και στην Σαγκάη.

Ο αερας ειναι γεματος απο πραγματα, σε ολα τα μερη του κοσμου. Αν δεν καθαριζεις καθημερινα και πριν καθισεις τις καρεκλες και το τραπεζι, καθεσαι πανω σε πολλων ειδων μολυνσεις. Ενα μερος της σκονης μπορει να ειναι προχθεσινα περιττωματα πουλιων.
Οι ανθρωποι που υποφερουν απο αλλεργιες, υποφερουν και μεσα στα σπιτια τους.

Παραγγέλνω μόνο, τζίζας, τι έχετε πάθει με τα γλυφοκώλια;

Αυτος που σου εβαλε τις πατατες, μηπως πηγε τουαλετα αλλα δεν επλυνε τα χερια του; αυτος που εφερε το φαγητο, ξερεις τι εκανε με τα χερια του;

Δεν σε λεω σιχαμερο αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν ζουμε σε αποστειρωμενο περιβαλλον. Τελος, αυτη ειναι η αληθεια. Ας πινουμε χλωρινη και ας εχουν ξεραθει τα χερια μας απο τα απολυμαντικα.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Ναι αλλα το τηλεκοντρολ δεν πλενει τα δικα του χερια. καθεται εκει και συλλεγει σκονες, παριστανει το αεροδρομιο για μυγες. Αφου τα χερια σου ειναι καθαρα, γιατι λερωνεται η πετσετα που τα σκουπιζεις;

Ναι αλλα δεν τα φορας με την χρηση της φτερνας. Ισως, αφου φορεσεις τα παπουτσια σου να πλενεις τα χερια σου. Τα πλενεις και αφου πιασεις την πορτα του αυτοκινητου σου και μετα το τιμονι; τα κλειδια; Η πορτα του γραφειου σου; το πληκτρολογιο; το κινητο που φωλιαζει η υπηρεσια περισυλλογης βακτηριων; Βγαζεις και τις καλτσες με τις φτερνες σου; ξερεις οι κατλσες φιλτραρουν και συλλεγουν πολλα πραγματα.




Ο αερας ειναι γεματος απο πραγματα, σε ολα τα μερη του κοσμου. Αν δεν καθαριζεις καθημερινα και πριν καθισεις τις καρεκλες και το τραπεζι, καθεσαι πανω σε πολλων ειδων μολυνσεις. Ενα μερος της σκονης μπορει να ειναι προχθεσινα περιττωματα πουλιων.
Οι ανθρωποι που υποφερουν απο αλλεργιες, υποφερουν και μεσα στα σπιτια τους.



Αυτος που σου εβαλε τις πατατες, μηπως πηγε τουαλετα αλλα δεν επλυνε τα χερια του; αυτος που εφερε το φαγητο, ξερεις τι εκανε με τα χερια του;

Δεν σε λεω σιχαμερο αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν ζουμε σε αποστειρωμενο περιβαλλον. Τελος, αυτη ειναι η αληθεια. Ας πινουμε χλωρινη και ας εχουν ξεραθει τα χερια μας απο τα απολυμαντικα.

Είχα αρχίσει να νιώθω πολύ μόνος σε αυτόν τον κόσμο μέχρι που διάβασα την ανάλυσή σου... Είμαστε 2 πλέον. :Ρ
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
@nitro912gr Το θεμα δεν ειναι τα γουστα αλλα οτι δεν ζουμε σε αποστειρωση. H oδοντοβουρτσα μαζευει πολυ πραμα. Πας στην τουαλετα της καφετεριας, τραβας καζανακι και σε πιτσιλανε, αναπνεεις τα παντα. τα γλυψιματα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτες τις καθημερινοτητες.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
H oδοντοβουρτσα μαζευει πολυ πραμα
Όχι εκτός αν τη χρησιμοποιείς για να τρίψεις την τουαλέτα. Ή για βοήθημα.

On topic
Στατιστικές Πιτάφιου - συμπτώματα άξουαλ κρούσματος με ανενεργό μπόλι firewall 0-1.
Περαστικά μπρο.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Παρασκευή 17/06 : Ο πυρετός έπεσε τελείως. Ένας πόνος που είχα ανάμεσα στα μάτια από την αρχή της ίωσης επιμένει. Είναι σαν να σου βαραίνει πολύ τα μάτια. Επίσης εκείνη τη μέρα άρχισα να νιώθω πως πάει να χαθεί η όσφρηση μου.
Σάββατο 18/06 : Η όσφρηση χάθηκε τελείως από το μεσημέρι και μετά. Λίγος βήχας, λίγο φλέμα, κατά τα άλλα τίποτα ενδιαφέρον.
Κυριακή 19/06 : Χαμένη όσφρηση και ο πόνος (περίεργος πονοκέφαλος) ανάμεσα στα μάτια επιμένουν.

Είχε κανείς από σας απώλεια όσφρησης; Και αν ναι για πόσες μέρες;
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,316
17SkitsaPetrl-9-768x480.png
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Εγώ είχα κολλήσει μέσα Μαρτίου (διπλά εμβολιασμένος απ' τον προηγούμενο Σεπτέμβριο) και μόνο πυρετό είχα 2 μέρες. Και ο πυρετός ποτέ δεν ανέβηκε πάνω από 38.
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Είχε κανείς από σας απώλεια όσφρησης; Και αν ναι για πόσες μέρες;
Απώλεια όσφρησης και γεύσης γύρω στις 10 μέρες.
 
Top Bottom