τι φάση με αυτά τα borderlands, δεν μου κάνουν κλικ καθόλου
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Χου κέαρς! Νοτ μι! Τσίμπησα με συνοπτικές διαδικασίες το τζαμπέ, έστω και χωρίς τα εξτρά τζιτζιμπλίκια που ουδέποτε μ' έχουν απασχολήσει παρά σε ελάχιστα παιχνίδια, και με τα 5-6 ευρώ παραγγέλνω δυο πιτόγυρα μαπόλα και βλέπω την τριφυλλάρα να σηκώνει κύπελλο το Σάββατο!
Αφού είδε ότι η επιθετική του πολιτική μόνο φούσκωνε τα έξοδα με ελάχιστα οφέλη (και μεγάλη γκρίνια εναντίον του καταστήματος), λογικό είναι να μειώσει τουλάχιστον τα έξοδα.Όσο κι αν ο Σουίνι έχει λεφτά για κάψιμο, κάποια στιγμή θα θέλει να περάσει στην κερδοφορία. Μπορεί να είναι ο πλειψηφών μεγαλομέτοχος της Epic και άρα να αποφασίζει ελεύθερα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι μέτοχοι θα ανέχονται για καιρό να πετάει χρήματα σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο.
Εξάλλου ήδη γνωρίζουμε από τα έγγραφα της δίκης με την Apple ότι αρχικά είχε δύο επενδυτικά σχέδια και θα επέλεγε ανάλογα με την επιτυχία του EGS: Ένα σχέδιο ήταν επιθετικό, με μεγάλη αύξηση της δαπάνης για exclusives σε περίπτωση που το EGS ήταν πολύ επιτυχημένο, και ένα που λεγόταν "winding down", που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει αποκλιμάκωση, εάν το EGS δεν πήγαινε καλά. Ήδη από πέρυσι τα έγγραφα ανέφεραν ότι η Epic εκτελεί το σχέδιο winding down.
Κάνα review θα δούμε τώρα που βγήκε στο steam και δεν είναι πλέον και σε early access?Βγήκε προψές αποκλειστικά Στο Μαγαζί και η Έρλη Άξες μιας γκοτιάς που φαίνεται στεγνή αντιγραφή του Civilization, από τους δημιουργούς του Offworld Trading Company.
![]()
Old World | Download and Buy Today - Epic Games Store
Download and play Old World at the Epic Games Store. Check for platform availability and price!www.epicgames.com
Μόνο έπη απ' την επικότερη πλατφόρμα έβερ...
Έλα ρε έχει και τα DLC του 3; Μια χαρά, να και κάτι που θα παίξω στο epic.
ΝΩΡΙΣ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΕΛΜΑΟ
Βάλε κι ένα videάκι.. μα τι Bot είσαι εσύ?!
Εννοειται οτι ετρεξα να το τσιμπησω. αφηνουν τετοια κορμια μονα τους;
Μολις πηγα να πατησω place order, μπλοκαρε το καζανακι του Δια. Επρεπε να κλεισω το tab. Με την δευτερη προσπαθεια ολα πηγαν κομπλε.
Αναψε και το κουμπακι οτι το παιγνιο ειναι στο Library. Παω στο library και οσο ειδε ο σρεντερ νεκρες χελωνες, τοσο ειδα κι εγω το Wolfestein.
Απο την σελιδα. Παταω στο παιχνιδι και μου πεταει error 404.
απο τον client. του κανω restart, @@, ξανα restart @@. Παταω refresh και εμεινα με αυτο εδω στο χερι
![]()
Δεν φευγει με τιποτα και κανει πολυ ζεστη για να ασχοληθω με προβλημα.
Ναι, εξαφανιστηκαν τα παιχνιδια μου.