captain kal
Death Knight
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εξαιρετικός παιχνίδαρος δωράκι από τον Τίμαρο! Τον Σωτήρα των Gamers!
Συν ένα Epic Slayer Kit για το Dauntless.. ό,τι κι αν είναι αυτό!!!
το οποίο epic library στο gog με επίσημο integration έδειχνε μόνο τα μισά παιχνίδια μέχρι πρόσφατα σε αρκετό κόσμο... πολύ καλοί, όχι μπράφο2 χρόνια και κάτι (μπορεί και παραπάνω εχω χάσει τα χρόνια) και ακόμα έχει θέματα. Για να δω την library μου το κάνω από το gog galaxy 2.0 γιατί στο epic έχει μια καθυστέρηση η library list.
δεν μπορω να πω οτι παρατηρησα κατι. στην τλκ μονο τα kingdom come deliverance-world war z-axiom verge επαιξα που εχει καποιο αρκετα μεγαλο καιρο που τα ειχε δωσει. τωρα τελευταια με το warhammer total war ειπα να τσεκαρω πως ειναι ο epic client και απλα δεν παλευεται. και στο gog galaxy αν μου τα δειχνει λειψα ενας θεος ξερει μιας και δεν ξερω τι εχω στο epic ετσι και αλλιως xDτο οποίο epic library στο gog με επίσημο integration έδειχνε μόνο τα μισά παιχνίδια μέχρι πρόσφατα σε αρκετό κόσμο... πολύ καλοί, όχι μπράφο
ναι δεν το πάθαιναν όλοι, εγώ απλά το έπαθα και όταν το έψαξα είδα ότι δεν είμαι μόνος. Τελικά έστρωσε με κάποιο από τα τελευταία updates. Όχι τίποτα άλλο, αλλά τσέκαρα τι να βάλω να παίξω τις προάλλες και δεν ήξερα πραγματικά τι έχω στο epic, οπότε πέρασα 1-2 τίτλους που ήθελα να δοκιμάσω.δεν μπορω να πω οτι παρατηρησα κατι. στην τλκ μονο τα kingdom come deliverance-world war z-axiom verge επαιξα που εχει καποιο αρκετα μεγαλο καιρο που τα ειχε δωσει. τωρα τελευταια με το warhammer total war ειπα να τσεκαρω πως ειναι ο epic client και απλα δεν παλευεται. και στο gog galaxy αν μου τα δειχνει λειψα ενας θεος ξερει μιας και δεν ξερω τι εχω στο epic ετσι και αλλιως xD