Να ρωτήσω κάτι πάλι; Πώς ένα download γίνεται (ή δεν γίνεται) corrupted; Τί μπορώ να κάνω για να το αποτρέπω απ' το να γίνει;
Μου ήρθε πριν λίγες μέρες (όπως και σε άλλους φαντάζομαι) special discount για το Tomb Raider (2013). Το πήρα και άρχισα να κατεβάζω δυο-δυο τα αρχεία των 4GB μαζί. Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να ήταν 6 τα αρχεία των 4GB. Δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα λάθους κατά το κατέβασμα και άρχισε να μου βγάζει μηνύματα λάθους κατά την εγκατάσταση (και με παρέτρεπε να ξανακάνω download)! Παρόλα αυτά, ενώ πατούσα "Παράβλεψη" στα μηνύματα λάθους, αυτό συνέχιζε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση! Πάτησα μετά στο εικονίδιο και δεν έμπαινε στο παιχνίδι.
Δεν ρωτάω για το συγκεκριμένο παιχνίδι, πήγε refund δυστυχώς (καθώς δεν θέλω να σκέφτομαι πολύ...), ενώ ήθελα πολύ να δω. Ρωτάω για μελλοντικά πώς αποτρέπεται αυτό, ή έστω πώς καταλαβαίνω ποιό είναι το αρχείο που έχει το πρόβλημα, ώστε να ξέρω ποιό να ξανακατεβάσω. Μήπως φταίει που τα έβαλα δυο-δυο μαζί και έγινε κάποιο τσαφ στο κατέβασμα;