The Nameless One
Mind-flayer
I consider this a badge of honor!Πώς φαίνεται ο τρου pc gamer. Δεν ξέρει ότι δεν είναι playstation game![]()
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!I consider this a badge of honor!Πώς φαίνεται ο τρου pc gamer. Δεν ξέρει ότι δεν είναι playstation game![]()
Πιο επικίνδυνο από τους υπαινιγμούς ότι πιθανόν ο Squating Slav™, o παρθένος που ακούει Χάμερφολ και η τσαπερδόνα (με βάση το Helen, βέβαια μπορεί να είναι και ο ωραίος Ελένος, δεν κρίνουμε) εμπλέκονται σε αυτό το τοξικό κλίμα που περιγράφει το άρθρο;το περιεχομενο του ηταν πολυ πολυ επικινδυνο
δεν έλεγα για πλάκα ότι τρέμω από τα νεύρα μου, και εγώ το διάβασα μέχρι κάτω και μου θύμισε πελάτη "συνεργάτη" ακριβώς η ίδια σκατίλα με τον μανατζερέο εδώ.Κατάφερα και το διάβασα όλο ως χρέος μιας και είχα διαβάσει το διαβόητο Reddit Post. Θα έχουν πολύ ενδιαφέρον οι επόμενες εξελίξεις, τώρα που θα υπάρξει και μεγάλο κύμα υποστήριξης που ενδεχομένως να περιορίσουν τις γνωστές τακτικές δικηγορικού εκφοβισμού. Ο Gordon φαίνεται ότι έχει πάρα πολλά και απτά τεκμήρια, με κυριότερα αυτών τα συμβόλαιά του. Πολύ πιθανόν να πήρε και την έγκριση του δικηγόρου για να τα βγάλει όλα αυτά στη φόρα. Η Microsoft θα πληρώσει αρκετά μάλλον, αλλά η υπόθεση έχει πολύ ψωμί.
Αναμένω τους YouTubers που τον είχαν σταυρώσει (και κάτι σχολιαστές τύπου YeoMa) να αρχίσουν να βγάζουν πολλές αναλύσεις. Δυστυχώς δεν περιμένω να κάνουν καμία σύνδεση με τις εργασιακές συνθήκες γαλέρας που επικρατούν στη βιομηχανία είτε στους μόνιμους υπαλλήλους είτε σε αυτούς που δουλεύουν "μπλοκάκι".