1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το Space Rangers HD είναι MUST για όποιον τον ενδιαφέρει το διάστημα!!!!!!!

O μπιλιμπίλης χώνεψε τις νυχτερίδες που έφαγε στο ρεβεγιόν κι έσκασε με ληκ του τσόις. Ντουμ Ετέρναλ και για τα λωλζ της φάσης δύο ανοργασμικές μλκς που δεν ξέρω καν τι είναι. Ξέρω, αλλά πραγματικά είναι σα να μην ξέρω. Δεδομένου ότι η ντελούξ του Ντουμ Ετέρναλ έχει πιάσει τον άπατο στα σέηλς και το έχουμε ήδη όλοι οι σοβαροί σκληροπυρηνικοί γαμιόληδες που σέβονται τον εαυτό τους, το σκιπ έχει φύγει ήδη.

Εννοείς ότι το OlliOlli δεν είναι τίτλος για GOTC (Century, για τους μη μυημένους);

Αν είναι μόνο το Doom Eternal που αξίζει, σκιπ τρελό και για μένα.

Yπάρχει και το μπλοκμπαστερικό Σκέητμπερντ για τους φανς του αθλήματος, οπότε δύσκολα τα πράγματα για το Ολιόλι.

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά μιας και το Doom Eternal δεν το έχω, αν έχει μέσα και κάνα δυο indie/A της προκοπής, εμπ1.
Εκείνο το bug που ανοίγει και δεύτερος λοντσερ όταν πας να το τρέξεις, το έχουν φτιάξει ή μπα;

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΠΩΤΣ ΜΑ ΠΩΤΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΤΟ?

Eντάξει προς έκπληξή μου, το Ολιόλι κατέληξε η ναυαρχίδα του μπαντλ. Τι διάολο, την γουίσλιστ μου δεν την βλέπουν και βάζουν ένα κάρο μλκς;

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά μιας και το Doom Eternal δεν το έχω, αν έχει μέσα και κάνα δυο indie/A της προκοπής, εμπ1.
Εκείνο το bug που ανοίγει και δεύτερος λοντσερ όταν πας να το τρέξεις, το έχουν φτιάξει ή μπα;
...και δυστηχώς δεν έχει ούτε ένα Ιντι της προκοπής...

Εξαιρετικό bundle με παιχνίδια της Wadjet Eye.
Ειναι τοσο καλό που το πήρα ενώ τα εχω ολα εκτος απο τα Unavowed και Strangeland. Με το κουπονι πήρα επιπλέον και το Hob's Barrow 33% off. Σκάρτα 6€ για καθένα από αυτά τα 3 παιχνίδια είναι εξαιρετικο deal!

Στο Steam το Command and Conquer Remastered collection είναι σε έκπτωση στα τρία ευρώ μέχρι τις 23 του μήνα.

Στο Steam το Command and Conquer Remastered collection είναι σε έκπτωση στα τρία ευρώ μέχρι τις 23 του μήνα.

eh δεν ξέρω... δελεαστικό αλλά φοβάμαι ότι θα την πατήσω όπως με αρκετά παλιότερα παιχνίδια που λόγω απαρχαιωμένων μηχανισμών ξενερώνω και δεν είναι όπως το θυμόμουν.

Έχουν γίνει τίποτα QoL αλλαγές ή το gameplay είναι ακριβώς όπως ήταν;

Νομίζω πλέον μπορείς να βάλεις queue στην παραγωγή μονάδων. Πέραν τούτου, και εξαιρώντας το update στον οπτικοακουστικό τομέα... είναι πεπερασμένος ο τρόπος που μπορεί να αναβαθμιστεί το gameplay ενός τέτοιου τίτλου.

Ας θυμηθούμε τι είχαν γράψει και κάποιοι πουθενάδες επί του θέματος.

Αύριο τελειώνει η προσφορά για το Ubi+ 1€ για ένα μήνα! Κάθε φορά που χει παρόμοια προσφορά παλεύω να βρω τι μπορώ να παίξω για να τους δώσω το ευρώ μου να χουν να λένε! Αναρωτιέμαι αυτοί οι φωστήρες που τιμολόγησαν με 14,99€/μήνα το pass (όπως και το pass της ΕΑ) τι σκέφτονται! Στανταράκι αν το χαν κάνα 5€ και περισσότερους συνδρομητές θα χαν και περισσότερα θα βγάζαν και λιγότερο θα τους κράζαν! Ειδικά όταν έχουν απέναντί τους το Xbox Game Pass που με λιγότερα προσφέρει άπειρους τίτλους που διαρκώς ανανεώνονται!

Back