By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Πίκρα θα έβγαζε αν ήταν βασική afaik. Επίσης έχω φάει άπειρη ντοματοσαλάτα, ειδικά τα καλοκαίρια, χωρίς ίχνος ζάχαρης, μόνο με λίγο αλάτι, παρόλα αυτά μια ελαφριά γλυκύτητα πάντα καταλάβαινα.Η ντομάτα επειδή είναι όξινη βγάζει μία ελάχιστη πίκρα προς το τέλος
Ε για μαγείρεμα δε μιλάμε τόση ώρα;Παιδιά ήρεμα, η οξύτητα της ντομάτας βγαίνει μόνο στο μαγείρεμα, αν σας βγάζει οξύτητα στην σαλάτα είναι άγουρη ή είστε μούρκαν.
Κοίτα για σάλτσες κλπ δεν το έχω πολυψάξει, αλλά σε γεμιστά, αν και μου αρέσει, πικρίλα κλασικά βγάζει η μελιτζάνα αν δεν τη μουσκέψεις σε αλατισμένο νερό για κάποια ώρα (έρχεται το quote).Ε για μαγείρεμα δε μιλάμε τόση ώρα;
Μπα, απλά στο πρώτο βήμα που αδειάζεις τα λαχανικά, ξεκινάς με τις μελιτζάνες, και τις αλατίζεις μια μια στο εσωτερικό τους να πάει παντού το αλάτι (με μέτρο όμως) και μέχρι να ετοιμάσεις τα υπόλοιπα και να μπει στο φούρνο έχουν ξεπικρύσει.Κοίτα για σάλτσες κλπ δεν το έχω πολυψάξει, αλλά σε γεμιστά, αν και μου αρέσει, πικρίλα κλασικά βγάζει η μελιτζάνα αν δεν τη μουσκέψεις σε αλατισμένο νερό για κάποια ώρα (έρχεται το quote).
προσωπικα το θεωρω fakeεπρεπε να το δω τρεις φορες και ακομα δεν ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει παιξει εξτρα ηχος....
Με την τεταρτη φορα ηρθε η σιγουρια, δεν ειναι fake.
Παραπέμπει σε συγκεκριμένο σκηνικό (μάλλον).Στο black metal θα ταίριαζε καλύτερα ένα double edged axe