άμα μου πει εμένα τι ψήφισα πάει να πει ότι έχουμε διαρροή στο παρόν forum, εγώ αυτό ξέρω.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εμένα μου πέταξε ένα ξερό "ψήφισε ότι γουστάρεις εκτός από Κούλη"Καντε ενα πειραμα, ρωτηστε chatgpt "Τι να ψηφισω στις εκλογες;". Ενα δυο γνωστοι πηραν σαν απαντηση αυτο που ειχαν ψηφισει παλαιοτερα, απο τα μικρα τα κομματα, τα λιμα που δεν μπαινουν βουλη.
Μετα αναρωτιοντουσαν απο που αντλησε τις πληροφοριες η MS, openAI.
Καντε ενα πειραμα, ρωτηστε chatgpt "Τι να ψηφισω στις εκλογες;". Ενα δυο γνωστοι πηραν σαν απαντηση αυτο που ειχαν ψηφισει παλαιοτερα, απο τα μικρα τα κομματα, τα λιμα που δεν μπαινουν βουλη.
Μετα αναρωτιοντουσαν απο που αντλησε τις πληροφοριες η MS, openAI.
Μπορεις να πεις οτι πηγε μια ΒολταΤο ρώτησα αν μπορεί να μου βρει online το πολιτικό μου προφίλ και έχει φάει σκάλωμα εδώ και 5 λεπτά και ψάχνει
Τελικά κόλλησε
Δεν είναι απλή αναλογική για όσους δεν πιάσουν το όριο. Είναι τουλάχιστον για όσους το πιάσουν.αυτό που έχουμε τώρα δεν είναι απλή αναλογική,
αυτό δίνεται ως αιτιολογία αλλά τελικά αμφιβάλλω αν είναι ο πραγματικός λόγος. Γενικότερα ο σκοπός είναι να ενισχύονται τα κατεστημένα κόμματα και να μπαίνουν όλοι στην λογική να εντάσσονται σε αυτά.opws kai to giati (thraki)
Αν δεν μπει στην βουλή, ένας τρόπος να το δει κάποιος είναι ότι τις μοιράζονται σύμφωνα με το υπάρχων σύστημα. Τώρα που έχουμε «απλή αστερίσκος αναλογική» μοιράζονται σύμφωνα με την απλή αναλογική. Δηλαδή αν ένα κόμμα έχει πάρει 20%, παίρνει 20% τής ψήφου σού.δεν μπουν τις ψηφους τους τις μοιραζονται τα 2-3 πρωτα κομματα (αν θυμαμαι καλα).