PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

aYpZnmx_460s.jpg

Θα είναι τζετ-σεξ;

πάει καρφί για την παπαριά του αιώνα... δεν ξέρω καν γιατί περίμενα οτιδήποτε άλλο βασικά...

Πολύ μικρό καλάθι τα τελευταία 3-4 χρόνια για δαύτο. Πραγματικά δεν θυμάμαι project να χάνει τόσο πολύ την κατεύθυνση του. Λέμε για τους publishers και τις πιεστικές προθεσμίες για να μοστράρουν αποτελέσματα τριμήνων στους επενδυτές, αλλά εδώ έχει καταντήσει γελοίο.

aYpZnmx_460s.jpg
Καλά όλα αυτά αλλά η Activision διαθέτει τους τίτλους της Blizzard μέσω BNet που είναι μεγάλο turn off για εμένα να ασχοληθώ έστω και λίγο με το επερχόμενο Diablo iv. Ευτυχώς κάποια από τα νεότερα CoD τα φέρανε Steam.

oh and “The words ‘f**k’ and ‘bullsh*t’ appear in the game.” too.

tumblr_n9lnajHN8G1qz9mk5o1_640.gif

Αν πίνεις και μπύρα αντι για Τσιτσιμπύρα το παιχνίδι θα σκίσει. Edgy να φαν και οι κότες.

(Πάντως εγώ δεν αμφιβάλω για την τεράστια επιτυχία του. Τα βασικά του Οblyvion και Skyrim να κρατήσουν, βάλε και το game pass, θα το παίζουν για χρόνια. Θα βγει και ένα τόταλ κονβερσιον τύπου Έντεραλ κάποια στιγμή και γίναμε)

Καλά όλα αυτά αλλά η Activision διαθέτει τους τίτλους της Blizzard μέσω BNet που είναι μεγάλο turn off για εμένα να ασχοληθώ έστω και λίγο με το επερχόμενο Diablo iv. Ευτυχώς κάποια από τα νεότερα CoD τα φέρανε Steam.

Και από ότι φαίνεται γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, οπότε είναι καλός οιωνός και για τα παιχνίδια της Blizzard κάποια στιγμή.

Φαίνεται πως η ΕΑ ετοιμάζεται να φέρει μεγάλο μέρος των παλιών παιχνιδιών της στο Steam:

Φαίνεται πως η ΕΑ ετοιμάζεται να φέρει μεγάλο μέρος των παλιών παιχνιδιών της στο Steam:

omg mohaa με steam multiplayer pl0x!

Eντάξει πέρα από το πρώτο Γκάρντεν Γουόρφερ δεν βλέπω κάτι άλλο άξιο λόγου.

Back