PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Eμένα πάλι μου φάνηκε ότι κυκλοφόρησε το τραγούδι πριν καμιά 30 χρόνια μόνο για να παιχτεί σε αυτό ακριβώς το τρέηλερ, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Και ναι ρε μπροζ, το ορίτζιναλ είναι. Καλά λογικό να μη το θυμάστε, με το μπιμπερό θα ήσασταν ακόμα τότε.

Όχι ρε μαν αφού είναι η ορίτζιναλ εκτέλεση. Άντε ίσως να μην είναι η studiο γιατί έχω να το ακούσω αιώνες αλλά και πάλι.
Ισως επειδή το άκουγα από το ηχείο του laptop το οποίο είναι τρας εντελώς.

Ωραίο φαίνεται ρε γαμώτο, αλλά το Lords of the Fallen δεν με κράτησε όταν το είχα παίξει.
Το Lords of the Fallen όμως ίσως είναι καλύτερο, δεν ξέρω.
Ίσως περιμένω το Lords of the Fallen βέβαια, μπας και παίξω την τριλογία όλη μαζί.

Still a better title than Mortal Kombat 1.
Πως λέμε Xbox one, not to be confused με το πραγματικό πρώτο xbox ένα πράμα.

νομιζω εχουμε ξαναγραψει γι αυτο. αν και δεν το βρισκω με το σερτς. στην κουνενα δε θα συνεβαινε αυτο....
πρωτοτυπο σετινγκ και πρωτοτυπη ιδεα. μία φαση infiltration πριν την μαχη, που ουσιαστικα ειναι κομαντο κλοουν γκειμπλει, και κατοπιν μια φαση μαχης tb. οκ, κανεις δεν ειναι τελειος, θα μπορουσε ιδανικα να ναι rtwp π.χ. δεν πειραζει, προχωραμε.

The Lamplighters League. καποια στιγμη μεσα στο 23.

Last edited:
Πιθανότατα το search δεν το βγάζει γιατί είχα βάλει το trailer χωρίς να γράψω το όνομα του παιχνιδιού στο ποστ. Όπως και να 'χει φαίνεται όντως χαριτωμένο, αν και το όλο στυλ του δεν με έχει κερδίσει ακόμα.

ναι, αλλά θυμαμαι οτι ειχε γινει κουβεντουλα. και ψαχνω εχοντας και στο μυαλο τις ιδιαιτεροτητες του καθενού λωλού δω μεσα.
π.χ. εβαλα στο σερτς τη λεξη "ληγκ" γιατι υπαρχει τυπος που γραφει ετσι τις αγγλικέ λεξεις. στιλ, νο ρηζαλτ.

σε άλλα νεα: θα σε κερδισει, ξερω εγω.

για μενα λεω.
ωχουυυυυυυυυ, αμεσως να μανουριασεις. βραζει το αιμα της νεολαιας του ρεηκουί.

Έφυγαν με τη μία γουίς και τα τρία στον ατμό.

Αγνό παρθένο σλήπερ γκότι, γουίλιστ ον στημ λέει στο τέλος αλλά δεν βγάζει τίποτα. Μποϊκότ για την ώρα λοιπόν.

Γιαπ. Είναι ο Αλεξ Κεηση!
My bad δεν το εννοούσα σε φάση, αν ήταν ο Lake που είχε δανείσει την μουτσούνα του και στον Payne :p αυτό είναι γνωστό, αλλά αν ο χαρακτήρας του εδώ είναι ο Max Payne, το οποίο εντάξει θα ήταν κάπως κουλό. Θενκς με κάλυψες!
Επίσης, πρέπει να επισπεύσω το Control.

Για κάποιο λόγο κοιτάζοντας το trailer Alan Wake, το φαντάστηκα σαν μοντέρνο FMV και μου άρεσε η ιδέα.

My bad δεν το εννοούσα σε φάση, αν ήταν ο Lake που είχε δανείσει την μουτσούνα του και στον Payne :p αυτό είναι γνωστό, αλλά αν ο χαρακτήρας του εδώ είναι ο Max Payne, το οποίο εντάξει θα ήταν κάπως κουλό. Θενκς με κάλυψες!
Επίσης, πρέπει να επισπεύσω το Control.
Μα αυτό απάντησα. Είναι ο Max Payne (aka Alex Casey)

Last edited:
Back