PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το περίεργο με αυτού του στυλ FPS είναι πως τα λένε boomer shooters, αλλά οι μιλένιαλ είμαστε το target group :p

Κάνε πέρα πιτσιρίκο, gen X εδώ. Όταν εμείς παίζαμε Wolfenstein 3D εσείς ακόμα τραβούσατε το φουστάνι της μαμάς σας στο παιχνιδάδικο για να σας πάρει ένα νιντέντο.

Κάνε πέρα πιτσιρίκο, gen X εδώ. Όταν εμείς παίζαμε Wolfenstein 3D εσείς ακόμα τραβούσατε το φουστάνι της μαμάς σας στο παιχνιδάδικο για να σας πάρει ένα νιντέντο.
οκ boomer :p

Έτσι φτιάχνεις καλά trailers. Με ταιριαστή μουσική όχι νταμπ και ραπ μαλακίες εκτός κλίματος, εναλλαγή πλάνων και σκηνικών με τέτοιο ρυθμό ώστε να σου κεντρίζει το ενδιαφέρον αλλά ταυτόχρονα να μην αναλώνει το χρόνο και κάποια ψιχουλάκια lore.

Αν κάτι δείχνει να είναι σκαλιά πάνω από το αρχικό είναι με βεβαιότητα το art direction, που σε εκείνο το game ήταν ψιλοgeneric. Πέρα από επιρροές από τη From, έβγαλε vibe και από Blasphemous.
Ελπίζω και ο χειρισμός να είναι πιο άμεσος και γρήγορος, όπως μοιάζει, από του πρώτου που ήταν λες και σου είχαν δέσει πέτρες. Αλλά ναι, χωρίς χειροπιαστή εμπειρία συμπέρασμα δε βγαίνει.

Πάντως όταν μπήκε το Fear of the Dark, περισσότερο είχα την αίσθηση πως τραγούδαγε αυτός...

Όχι ρε μαν αφού είναι η ορίτζιναλ εκτέλεση. Άντε ίσως να μην είναι η studiο γιατί έχω να το ακούσω αιώνες αλλά και πάλι.

Εμένα μου φάνηκε κάπως το Fear of the Dark, δε ξέρω οκ θεματικά κολλάει, αλλά δε ξέρω. Κάτι δεν μου πάει καλά

Back