OK yes, OK yes, Πάει η Ελλάδα για Εκλογές...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΑΔΩΝΗ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ -αποτι φαινεται- ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!

Άντε επιτέλους.

Προτείνω να κατεβάσουν άρθρο όπου καταργούνται οι εκλογές και η Ελληνική Δημοκρατία αναδιοργανώνεται στην πρώτη Ελληνική Γαλαξιακή Αυτοκρατορία, για μια ασφαλή και προστατευμένη κοινωνία.

Μεγάλη υπόθεση το, πλήρως εφοδιασμένο με εκλεκτά αποστάγματα Τυρνάβου, περίπτερο 24/7 στα μερικά μέτρα από το σπίτι. Νύχτες σαν τη χθεσινή είναι που αναδεικνύουν την αξία του.

Οπότε αποφασίσαμε πως η κυβέρνηση που σαν πρώτη κίνηση της θητείας της ήταν να περάσει την ΕΥΠ στα χέρια του πρωθυπουργού, που επισήμως έχει ομολογήσει ότι παρακολουθούσε παρανόμως πολιτικούς αντιπάλους χωρίς ιδιαίτερο λόγο (είπε όμως "σόρρυ μωρέ, μαλακία μας"), που διαχειρίστηκε καταστάσεις παγκόσμιας πανδημίας συρρικνώνοντας και άλλο το σύστημα υγείας της (αφού πρώτα τους χειροκρότησε στα μπαλκόνια όμως), που παρατά γυναικόπαιδα στην μέση της θάλασσας και τρώει διεθνές κράξιμο ακόμα και από "αριστερές φυλλάδες" τύπου New York Times, που μοίρασε δεκάδες μύρια σε ΜΜΕ να διαφημίσουν "μείνετε σπίτι" σε κατάσταση πανδημίας , που έσπασε κάθε ρεκόρ απευθείας αναθέσεων ακόμα και σε εταιρείες φαντάσματα που άνοιξαν ΑΦΜ 2 μέρες πριν την ανάθεση, που κουνούσε το δάχτυλο σε καθένα που τολμούσε να αμφισβητήσει την ασφάλεια στα τραίνα μας και λίγες μέρες μετά θρηνούσαμε νεκρούς φοιτητές, που στα μεγάλα αστικά κέντρα να φας ξύλο από μπάτσο επειδή απλά ήσουν στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή είναι πλέων ρουτίνα, που νομοθέτησε να μπορούν να πετάνε ανάπηρους συνταξιούχος από το σπίτι τους ιδιωτικά funds για αστεία χρέη, αυτήν την κυβέρνηση την επιβραβεύσαμε με ένα όμορφο 40+% να συνεχίσει το θαυμάσιο έργο της. Είναι η πρώτη φορά , κοντά στα 40 μου ποια, που ψάχνω σοβαρά να φύγω σε άλλη χώρα...
Γιατί φίλτατε, σε αυτή τη χώρα η πλειοψηφία (είναι άραγε τόσο μεγάλη διαφορά?) είναι βολεμένοι, χωρίς καμία διάθεση για αλλαγή, χωρίς καμία διάθεση να δουν τι γίνεται πέρα από το στενό τους κύκλο. Το χρήμα να κυλάει, το τζίρο κάθε τριμήνου σαν high score σε βίντεο γκέημ να κυνηγάμε, κι όλα καλά. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε, και οι άλλοι να πα να γαμηθούν, σωστά; Για να μην πιάσουμε καν τις βαλτωμένες αντιλήψεις των "ελληναράδων" (εθνίκια, χριστιανοταλιμπάν, μισαλλόδοξοι και δε συμμαζεύεται) που φοβούνται μην έρθουν οι αριστεροί και τους πάρουν τα σπίτια και καταργήσουν τα σύνορα.
Είναι και αυτό στο άρθρο που έβαλε ο tinapeis, η απουσία μια καλής εναλλακτικής. Έτσι όπως έχει καταντήσει η κατάσταση στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια, ξέρεις ότι οι εκλογές είναι είτε ρίχνεις για να βγάλεις ΝΔ ή το ρίχνεις για πιο ισχυρή αντιπολίτευση. Πιο προβλέψιμο και από τη σούπερ ληγκ.

Περίμενα μια διαφορά 7-10% αλλά 20 ήταν χοντρό μεν, λογικό δε. Βάζεις Τσαπανίδου, βάζεις καλλιτέχνες λες και ζούμε στο '12, βάζεις Αντώναρο...
Επίσης, σκάνδαλα έκανε κ ο ΣΥΡΙΖΑ οπότε το θέμα "πολιτικά σκάνδαλα" μάλλον πέρασε στην ψιλή με την ιδέα πως αφού όλοι κάνουν, ας ψηφίσουμε με βάση την ορθή λειτουργία και σταθερότητα εντός ενός φιλελεύθερου συστήματος

Προσωπικα θα κοιταξω να προστατευθω οσο μπορω στη λαιλαπα που ερχεται (θα ψαξω καμια καλη ιδιωτικη ασφαλιση υγειας,
Όλοι στο τέλος φιλελευθεροποιουνται
:trollface:

Τι να αλλάξει;; Η ίδια κατάσταση ισχύει και στα χωριά. Κυβερνάνε μαφιες με απευθείας αναθέσεις στα παρεακια και δεν δίνουν αναφορά σε κανέναν. Κι αν κάνεις ότι κουνιέσαι σε φάγανε στην γωνία.
Ο Πελετιδης στην Πατρα θα ηταν αντιθετος με αυτο :)

Το λες και νοθεία

Ο Πελετιδης στην Πατρα θα ηταν αντιθετος με αυτο :)

Το "X to doubt" το έβαλα γιατί είμαι σίγουρος πως ο Πελετίδης δεν πιστεύει ότι γίνεται να αλλάξει κάτι μέσα από την δική του δημαρχία και όχι γιατί θεωρώ πως δεν κάνει καλή δουλειά στην Πάτρα.

νομιζω ο μπαθορης το εγραψε πρωτος:
ερχεται πουτσα.

ξερω οτι φαινομαι πιο φαιδρος κι απ οτι μ εχετε συνηθισει, και δεν εχω ουτε καν ενδειξη για το πως θα μπορουσε να γινει πρακτικα, αλλά σκεφτομαι απο χτες βραδυ με μεγαλα μπλε νηον γραμματα μια λεξη: νοθεία.
οχι οτι περιμενα να βγει πρωτος ο συριζος, οχι. αλλά δεν εξηγειται αυτο. πολλα μπορει να πει κανεις. ναι, καμμενος. ναι, δημοψηφισμα. ναι, ματι. αλλα ρε φουστη, ουτε σκανδαλα φαγοποτιού γινανε, ουτε κατι αλλο τοσο χοντρο που να δικαιολογει τα χτεσινα.
δηλαδη καποιος που ψηφισε συριζα το 2019 με ολα τα παραπανω που εγραψα πιο πανω ηδη ΔΕΔΟΜΕΝΑ, γιατι να φυγει μετα απο μια ΤΕΤΟΙΑ τετραετια μητσοτακη και να παει στον κουλη? πως γκενεν?

κι επισης πως δεν επιασαν τα γκαλοπ τους αυτη την ταση? μιλαγανε για 7 μοναδες και γελαγε ο κοσμος. πιστευαμε λογω προιστοριας των γκαλοποεταιριων οτι θα ειναι 3. θελω να πω γιατι καποιος που ψηφιζει το κυβερνητικο κομμα να κρυβει αυτη την επιλογη του στα τοσα γκαλοπς που εγιναν? τι εξηγηση να δωσω? οτι ΟΛΟΙ οι αναποφασιστοι και μερικοι αποφασισμενοι κιολας, ξυπνησαν κυριακη πρωι και ειπαν ρε θα παω να το ριξω μονοκουκι στ ομορφοπαιδο τον κουλη? μονο και μονο αν δεν εισαι τελειως λοβοτομημενος, εστω και αν ολα τα στραβα που εχουν συμβει σ αυτη την τετραετια δε σε αγγιξαν, δεν μπορει, βλεπεις την ακριβεια, βλεπεις τις χοντρες μαλακιες, βλεπεις τα predator. δεν λες θα παω να το ριξω σ ενα μικρο κομμα τωρα που εχουμε απλη αναλογικη?

οχι, δεν το λες τελικα. οπότε παιρνω την αποφαση οτι ειμαστε μια χωρα κυρ παντεληδων. που ουτε απλη αναλογικη (οκ, ενας τυπος απλης εστω) μας αξιζει ουτε τιποτα. θεμε "δυνατες" κυβερνησεις. οκ, στα κρεματζολια μου και μενα για τους αλλους λοιπον. οπως εστρωσε ο κοζμακης, ας κοιμηθει. ετοιμαστειτε για τρελλο δαβλί τωρα, και μετα, σου χω μια εικοσαετια ακομα με τον σακκαρογκομενο, τον κωνσταντινουλη που μας ετοιμαζουν, την εικονα και ομοιωση του μπαμπα του.

το μονο καλο των εκλογων ηταν αυτο (το γραψε νομιζω ο χρονο, αλλά εδω εχει και δηλωση):

:love::LOL::LOL::LOL:

εντιτ: α, κατι αλλο μικρο γιατι βλεπω μια γενικη απορια. πολυ απλα

νικη = εκκλησια.

εντελως ξεκαθαρο. εκτος απ το οτι φαινεται αμεσως, μετα απο προσεκτικη μελετη του "προγραμματος" και του σαιτ τους, εχω προσωπικο παραδειγμα, για μενα ιδιαιτερα δυνατο. συναδελφος που περναει καμια 15αρια ωρες στην εκκλησια καθημερινα, ζει την ζωη της στο πνευμα (θεωρει εκεινη) και γραμμα των εκκλησιαστικων κανονων, τρομερα χαμηλων τονων και σχεδον φοβικη και συνεσταλμενη με ολους, που απ οτι εχει παραδεχτει, τις κυριοτερες αποφασεις της ζωης της τις "εγκρινει" (εχουμε καταλαβει οτι και τις αποφασιζει) ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ της, εκανε το εξης την τελευταια βδομαδα:
πηγε σε πολλους συναδελφους που απλα ειχε μια καλημερα μεχρι τωρα και τους ελεγε οτι δεν ξερει τι υποστηριζουν αλλά υπαρχει αυτο το κομμα, η νικη και να γκουγκλαρουν για να δουν το σαιτ και τις θεσεις του. αυτο ηταν εντελως ξενο με τον χαρακτηρα της, και καταλαβαμε οτι εχει πεσει τρελλο σπρωξιμο απ την εκκλησια. οπως και αποδειχτηκε.

Last edited:
@Χειρομαλάχτης σόρι κιόλας, δεν σε ξέρω και επί προσωπικού και ίσως μιλήσω με υπερβολική οικειότητα, αλλά νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός, σχεδόν τραμπικός στην προσέγγισή σου. Ενώ ξεκάθαρα ο ΣΥΡΙΖΑ έκατσε και έβγαλε τα ματάκια του με περίσσιο μεράκι τις τελευταίες μέρες. Όχι ότι η καμπανιά του μέχρι τώρα ΟΚ, αλλά τώρα προς το τέλος κάθε παπαριά που έκαναν μόνο "sponsored by ND" δεν έγραφε...

Μέχρι και ακροδεξιό άνοιγμα έκανε μπας και πάρει καμιά ψήφο... άκου εκεί Αντώναρο... δεν είναι κακές οι ψήφοι των φασιστών και τέτοια...

Όλα ΟΚ, βρέθηκε ο αντιπρόσωπος στο Ηράκλειο. Εν τέλει είχε πάει για ύπνο μαζί με τα ψηφοδέλτια.

@νιτρο,
στην αρχη διαβασα "τρομπικός" και σκεφτηκα, λετζιτ, οκ, χειρομαλαχτης ειμαι :LOL:.
το τραμπικός ειναι πιο προσβλητικο, ομολογω.
εγραψα ποιες σκεψεις μου με οδηγησαν σ αυτη την λεξη κι εγραψα οτι δεν εχω ουτε ενδειξεις καν. απλα μοιραστηκα οτι ναι, το σκεφτηκα.

στα άλλα που λες τι να απαντησω? αν νομιζει καποιος οτι μια κατρουγκαλιά μπορει να οδηγησει ενα ολοκληρο εκλογικο αποτελεσμα σε τετοια πορεια, μαλλον κανει λαθος. εξαλλου εχω την εντυπωση οτι μια μικρη μειοψηφια ηταν παντα ο συριζα στους ελευθ. επαγγελματιες.

τωρα το αλλο με τους ψηφους φασιστων το θεωρω εντελως λανθασμενη αποψη. απ οτι εχω καταλαβει, ετσι οπως κατεβηκε η προταση στην βουλη, αυριο, μπορει ο οποιοσδηποτε με την αναλογη πλειοψηφια, να φιμωσει οποιοδηποτε κομμα και οχι μονο ακροδεξιο και σ αυτο διαφωνησε ο συριζα. ακομα ενα φεικ νιου που περασε στον κοσμο οπως ηθελαν τα πετσομηντια. λες και δεν ειχε αφθονες επιλογες ο ακροδεξιος ψηφοφορος ετσι η αλλιως, αλλά θα πηγαινε να ψηφισει τσιπρα...
αλλά περα απ αυτο, θυμασαι τις πορειες για την καταδικη της χα? ποιος πρωτοστατησε? ποιο κομμα κατηγορουσαν τα ιδια μεσα που τωρα λενε για αγκαλιασμα με χρυσαυγιτες, οτι εκανε πορειες και θα μεταδοθει ο κοβιντ? τον συριζα. ποιος δεν επιανε τον παππα κανενα χρονο? ποιος αφησε τον λαγο να φυγει ανενοχλητος απ το σπιτι του και να καταφυγει στην ευρωπη? η νδ.
ο μονος αληθινος, εστω "συστημικος" εχθρος της χα, ηταν ειναι και θα ειναι ο συριζα.

για αντωναρο τι να σου πω? ουτε εμενα μ αρεσει, αλλά το 90% των κομματων κανουν μεταγραφες. και προς τ αριστερα τους και προς τα δεξια τους. δεν νομιζω οτι επαιξε καποιο ρολο αυτο.

Χειρομαλακτα, καλά τα λες εν μέρει αλλά νομίζω ότι η αλήθεια είναι αλλού. Ο μέσος ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ το έριξε τότε από αντίδραση, δεν του βγήκε και γύρισε πίσω στον παλιό δικομματισμο. Σαν νοικοκύρης στο σπίτι του, μπορεί να ζοριζεται αλλά με τα δελτία που του δίνουν κουτσά στραβά την βγάζει. Με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν το είχε αυτό.
Δεύτερον, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε ποτέ προεκλογικό αγώνα για να κερδίσει ψήφους αλλά για να αφαιρέσει από την ΝΔ.
Τρίτον, κατά τον προεκλογικό του αγώνα δεν είχε σε καμία περίπτωση την συσπείρωση της ΝΔ. Μπορεί να μην συμφωνώ με αυτές τις λογικές, αφού θεωρώ ότι οι βουλευτές πρέπει να δρουν ανεξάρτητα, αλλά δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα τα πράγματα δεν λειτουργούν έτσι. Ο μέσος τηλεθεατής θέλει να βλέπει έναν βουλευτικό στρατό που να πιπιλαει κάθε μέρα την ίδια καραμέλα και σε αυτό, από όση τηλεόραση βλέπω, μόνο ΕΡΤ, πάλι μηδέν πήραν.

Για τα Τέμπη συγκεκριμένα θα πω μόνο ότι ξεχάστηκε ή μάλλον έπεσαν άλλου οι ευθύνες. Έσκασε μια οργή τότε, η οποία ποτέ δεν ήταν από τους ψηφοφόρους της ΝΔ και τέλος. Ακόμη και οι όποιοι νεοδημοκρατες σπαστηκαν τότε, είμαι βέβαιος ότι θεώρησαν πως σε μια νέα τετραετία ο Καραμανλής θα έδινε λύση στις δημόσιες συγκοινωνίες.

Για τα περί νοθείας, πάντα θα πιστεύω ότι οι εκλογές είναι ψιλοκανονισμενες, χωρίς να μπορώ να το αποδείξω προφανώς, και ακολουθούν κάπως χοντρικά την τάση της κάλπης.

Back