- Joined
- Nov 26, 2012
- Messages
- 19,091
Παίζουν πολλές ρουσφετοκαταστάσεις στην Αγγλία ευρύτερα που προδίδουν το πρόβλημα της ΝΔούλας ναΟύτε γι'αστείο Σύντροφε Γεράνιο. Το καραβυσματικό προσωπικό της πρεσβείας μόνο.
Πιατελίτσα με τυριά, κρασάκι και 'Γουάου, οι γκασταρμπάιτερ ψηφίζουν' αέρας. Έτσι, για να με πονάει η Ελλάδα, όπου και να 'μαι.
Στο Ήνγκλαντ είχατε φουλ ανθό ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να 'βοηθά';
Είχαμε και το φίλο μας από το Προξενείο που έδινε εικόνα κάθε δίωρο με το πλουτου8, είχαμε και την εκκλησιάζουσα με τον πολιτικό πολιτισμό Επίτημο Πρόξενο που κερνούσε από εδώ και από εκεί. Είχαμε μπλουζάκι "έρχομαστε με φόρα από τη Μεγάλη Βρετανία" και φωτογραφίες. Είχαμε και το γραφικό τον ΚΚΕ να τους λέει ότι έχετε ευτελίσει κάθε έννοια διαδικασίας και να μου λένε "εσείς εξευτελίζεστε".
Μετά γύρισα σπίτι και ξαναείδα Midsommar, είπα ότι τέτοια τέχνη πρέπει να την ακολουθεί η ζωή για ορισμένους και έπεσα για ύπνος ήσυχος.