OK yes, OK yes, Πάει η Ελλάδα για Εκλογές...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
... κι οτι το μερα500135 ριχνει νερο στον μυλο της δεξιας κι ο βαρούφ τωρα που εφυγε ο αλεξης θα ξαναγυρισει να διεκδικησει την αρχηγια του μνημονιακου, κρυφοδεξιου συριζα...

ΑΚΟΜΑ ??????????

@Chronomancy oχι, ειναι ενας απ τους ψευτικους αν και δεν εχει και τοση σημασια στην τελικη. απλα για την ιστορια.

Είχα δει τις λίστες και δεν θυμόμουν το όνομα, οπότε και πήρα θάρρος να το γράψω. τα παίρνω όλα πίσω.

Λογικά πάμε για αποχή 60-70%, ποσοστά της Νίκης άνω των 5%, ίσως και οριακή είσοδο της Λατινοπούλου.

Μια ωραία ατμόσφαιρα γενικά.

Τέτοιο σπρώξιμο που της έριξαν, δεν το φτάνει ούτε ο Σίσυφος που είναι ειδήμων σμπρώχτης.

img20240607_07094441.jpg

• ΝΔ: 28 με 32% - Έδρες: 7 με 8
  • ΣΥΡΙΖΑ: 15,2% με 18,2% - Έδρες: 4
  • ΠΑΣΟΚ: 10,9% με 13,5% - Έδρες: 3
  • ΚΚΕ: 7,9% με 10,3% - Έδρες: 2
  • Ελληνική Λύση: 7,6% με 10% - Έδρες: 2
  • Νίκη: 2,9% με 4,9% - Έδρα: 1
  • Πλεύση Ελευθερίας: 2,6% με 4,6% - Έδρα: 1
  • ΜέΡΑ24: 2% με 3,4%
  • Νέα Αριστερά: 1,3% με 2,7%
  • Φωνή Λογικής: 2,2% με 3,6% - Έδρα: 0-1
  • Δημοκράτες: 0,7% με 1,7%
  • Πατριώτες: 1,4 με 2,8%
  • Κόσμος: 0,5% με 1,5%

Στο 32,9% η συμμετοχή σύμφωνα με τον Σκάι μέχρι πριν 1 ώρα. Ούτε καν 1 στους 3.

Μιλώντας για εμένα, είναι οι πρώτες εκλογές που δεν πήγα εδώ και χρόνια. Δεν μου έδινε κανένας όχι την πίστη ή την ελπίδα για κάτι θετικό, ούτε καν το κίνητρο να περπατήσω 50μ μέχρι το εκλογικο κεντρο

Το έχω στα σίγουρα ότι θα δούμε αυτιά στην ευρωβουλή. Λογικά θα ζήτησαν οι Ευρωπαίοι συνάδελφοι κάποιον καραγκιόζη δεν εξηγείται αλλιώς.

Το έχω στα σίγουρα ότι θα δούμε αυτιά στην ευρωβουλή. Λογικά θα ζήτησαν οι Ευρωπαίοι συνάδελφοι κάποιον καραγκιόζη δεν εξηγείται αλλιώς.
Πρώτος σε σταυρούς θα βγει ο Αυτιας. Αν υπολογίσεις ότι οι συνταξιούχοι είναι από τους πιο πιστούς ψηφοφόρους και όλοι τον ξέρουν, τι διαφορετικό περίμενες?

δεν με νοιάζει αν ήταν όλοι αδιάφοροι, έπρεπε να ψηφίσει ο κόσμος για να πάρει τουλάχιστον το μνμ ο μητσικώστας. Ότι αν δεν κόψει τις μλκίες στις επόμενες πάει σπίτι. Δεν λέω ότι θα έστρωνε χαρακτήρα, αλλά 2-3 καλά θα τα βλέπαμε μέσα στην σκατολαΐλαπα.

Ελάτε αύριο να γκρινιάζετε για το ρεύμα πάλι...

Ο Μητσοτάκης πάντως στις δηλώσεις του τώρα δεν ήταν και ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, κάτω από 30% φαίνεται να παίρνει η ΝΔ. Για τα δεδομένα τους και με βάση το ότι τρέχουν μόνοι τους στην κούρσα, είναι μέτριο ποσοστό.

μάλλον η αποχή ήταν όσοι είχαν ψηφίσει ΝΔ στα μουλωχτά και τώρα ντράπηκαν... ξέρω εγώ, λέμε καμιά μλκ να περάσει η ώρα.

δεν με νοιάζει αν ήταν όλοι αδιάφοροι, έπρεπε να ψηφίσει ο κόσμος για να πάρει τουλάχιστον το μνμ ο μητσικώστας. Ότι αν δεν κόψει τις μλκίες στις επόμενες πάει σπίτι. Δεν λέω ότι θα έστρωνε χαρακτήρα, αλλά 2-3 καλά θα τα βλέπαμε μέσα στην σκατολαΐλαπα.

Ελάτε αύριο να γκρινιάζετε για το ρεύμα πάλι...
Με βάση την ελληνική πραγματικότητα, μεγαλύτερο βόλεμα των δικών μας θα είχαμε καθώς και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι προκείμενου να έχουμε καλές σχέσεις με τα μεγάλα πορτοφόλια/καναλαρχες κτλ παρά ουσιαστικό έργο υπέρ του απλού πολίτη

Τον τίτλο ”Ευρωεκλογές 2024: Σκληρά μηνύματα και άνοδος της αντισυστημικής ψήφου” ενδέχεται να τον έχουν σε ντραφτ αφού με μόνη διαφορα την ημερομηνία, κάθε φορά εδώ και δέκα χρόνια, ακούμε τα ίδια πράγματα.
Ενιγουειζ, το μόνο που με ενδιέφερε ήταν η επιστολική ψήφος. Εν τελει κρατάω τα παρακάτω, αν και ποτέ δεν ξέρεις!

1. Ο λαός δεν ξεχνά, να ψηφίζει δεξιά.
2. Η Λατινοπούλου σμπρώχτηκε ακριβώς την στιγμή που έπρεπε και μάλλον θα εξασφαλίσει θέση και κονδύλια ενώ μέχρι πρότινος οριακά έπαιζε για τον άσο.
3. Μας λέγαν για διάσπαση της αριστεράς, αλλά εγώ γι ακόμη μια φορά βλέπω κυρίως δεξιούς.
4. Λεβεντογέννα Κρήτη, κρατά την ΠΑΣΟΚΑΡΑ μας ψηλά!
5. Δεν περίμενα η επιστολική ψήφος να βγάλει τέτοια νούμερα υπέρ της ΝΔ, αλλά να που είμαι ντιπ χαζός. Ρε τύποι, 4 φορές πάνω η ΝΔ στα ξένα μόνο από τον δεύτερο; Όλοι σας και μόνος του, όχι ο Πουλάκης, ο Κούλης.

Τον τίτλο ”Ευρωεκλογές 2024: Σκληρά μηνύματα και άνοδος της αντισυστημικής ψήφου” ενδέχεται να τον έχουν σε ντραφτ αφού με μόνη διαφορα την ημερομηνία, κάθε φορά εδώ και δέκα χρόνια, ακούμε τα ίδια πράγματα.
Ενιγουειζ, το μόνο που με ενδιέφερε ήταν η επιστολική ψήφος. Εν τελει κρατάω τα παρακάτω, αν και ποτέ δεν ξέρεις!

1. Ο λαός δεν ξεχνά, να ψηφίζει δεξιά.
2. Η Λατινοπούλου σμπρώχτηκε ακριβώς την στιγμή που έπρεπε και μάλλον θα εξασφαλίσει θέση και κονδύλια ενώ μέχρι πρότινος οριακά έπαιζε για τον άσο.
3. Μας λέγαν για διάσπαση της αριστεράς, αλλά εγώ γι ακόμη μια φορά βλέπω κυρίως δεξιούς.
4. Λεβεντογέννα Κρήτη, κρατά την ΠΑΣΟΚΑΡΑ μας ψηλά!
5. Δεν περίμενα η επιστολική ψήφος να βγάλει τέτοια νούμερα υπέρ της ΝΔ, αλλά να που είμαι ντιπ χαζός. Ρε τύποι, 4 φορές πάνω η ΝΔ στα ξένα μόνο από τον δεύτερο; Όλοι σας και μόνος του, όχι ο Πουλάκης, ο Κούλης.
γενικά η επιστολική ψήφος είναι λίγο απάτη... εμείς τρώμε την τσαπού άλλοι θα αποφασίσουν αν την φάγαμε ασάλιωτη ή με αλοιφή;

Συμφωνώ. Πέρσι που κατέβηκα πάνω στις εθνικές εκλογές με έπρηζαν γτ δεν ψήφισα έχετε κ άποψη οι νέοι!!1, Τώρα στις Ευρω. ψήφισα γερμανικό κόμμα.

Back