By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ε τα θέλει το κωλί σου να πούμε... βασικός κανόνας ψυχικής υγιεινής, δεν διαβάζουμε σχόλια σε fb/twitterΜπήκα να διαβάσω τα σχόλια, ευτυχώς που έχω κρύψει τα ψαλίδια στο γραφείο μην βγάλω τα μάτια μου. Circular logic εντελώς...
ε τα θέλει το κωλί σου να πούμε... βασικός κανόνας ψυχικής υγιεινής, δεν διαβάζουμε σχόλια σε fb/twitter
έτσι σε κλειδώνει το σύστημα στα ψυχοφάρμακα, πρώτα έχει πλάκα, μετά θες να βγάλεις τα μάτια σου, μετά σκέφτεσαι τα παιδάκια σου και το ρίχνεις στα ψυχοφάρμακα'Ετσι δεν έχει πλάκα όμως.
Πολιτικός Πολιτισμός
![]()
Νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ ΧΛΩΡΙΟΥΤώρα δηλαδής, υπάρχει κόζμος που πληρώνει για αυτές τις φωτογραφίες;
Προσωπικά διαφωνώ με την εκτίμηση ότι είναι εύκολο να πάρεις άδεια στη σαιζόν για να πας να ψηφίσεις. Ίσως είναι πιο εύκολο να πάρεις άδεια από το Λόχο για να παραστείς στην πορεία Πολυτεχνείου ένστολος.Ρε τζίς, για ξηγάτε λίγο...γιατί διαφωνείτε με την άποψη πως όποιος ΔΕΝ ψηφίζει ενώ δεν υφίσταται ζήτημα ανωτέρας βίας -πραγματικής, όχι έχω να φορτώσω τη Βασούλα και μετά να δω σαράνταοκτω επεισόδια Δε Μπόιζ- δεν δικαιούται και να παραπονιέται για την κατάσταση του τόπου;
Στα χαρτιά, δημοκρατία έχουμε, η ευκαιρία να εκφράσεις την άποψή σου για την πολιτική ηγεσία, σου δίνεται στις εκλογές. Κι ας είναι τα πάντα στημένα. Αν δεν πάω εγώ, αν δεν πας εσύ, αν δεν πάει ο παρακάτω με τη λογική 'Ε μεγάλε, στημένα είναι', μόνο οι πελάτες και οι μισθωτοί των κομμάτων θα μείνουν να ψηφίζουν.
ΥΓ Αν κάποιος είναι οργανωμένος σε αντάρτικο πόλης και ξηγιέται λεβέντικα, τότε προφανώς, πάσο. Απορρίπτει την κωμωδία αλλά κάνει κάτι γι'αυτό. Είμαι ευαίσθητος πάνω σ'αυτό το θέμα, γιατί μεγάλωσα με άπειρους άεργους καριέρας που μια ζωή κρύβονταν πίσω από διάφορες έτσι φανφαρόζικες 'ρητορικές' του κώλου. Στην ουσία, βαριόντουσαν και τα κάνανε κρεμαστάρια. Αυτό το πράμα δηλαδή που σαπίζεις όλη μέρα Νέτφλιξ και το βράδυ μπαίνεις για να ποστάρεις εκλογικά μήμς και να 'τοποθετηθείς', είναι για κλωτσιές.
Βλέπω μπροστά μου υπέρβαρους ανταφεύγα μπαφιάδες δηλαδή και μου ανάβουν τα λαμπάκια.
Ρε τζίς, για ξηγάτε λίγο...γιατί διαφωνείτε με την άποψη πως όποιος ΔΕΝ ψηφίζει ενώ δεν υφίσταται ζήτημα ανωτέρας βίας -πραγματικής, όχι έχω να φορτώσω τη Βασούλα και μετά να δω σαράνταοκτω επεισόδια Δε Μπόιζ- δεν δικαιούται και να παραπονιέται για την κατάσταση του τόπου;
Στα χαρτιά, δημοκρατία έχουμε, η ευκαιρία να εκφράσεις την άποψή σου για την πολιτική ηγεσία, σου δίνεται στις εκλογές. Κι ας είναι τα πάντα στημένα. Αν δεν πάω εγώ, αν δεν πας εσύ, αν δεν πάει ο παρακάτω με τη λογική 'Ε μεγάλε, στημένα είναι', μόνο οι πελάτες και οι μισθωτοί των κομμάτων θα μείνουν να ψηφίζουν.
ΥΓ Αν κάποιος είναι οργανωμένος σε αντάρτικο πόλης και ξηγιέται λεβέντικα, τότε προφανώς, πάσο. Απορρίπτει την κωμωδία αλλά κάνει κάτι γι'αυτό. Είμαι ευαίσθητος πάνω σ'αυτό το θέμα, γιατί μεγάλωσα με άπειρους άεργους καριέρας που μια ζωή κρύβονταν πίσω από διάφορες έτσι φανφαρόζικες 'ρητορικές' του κώλου. Στην ουσία, βαριόντουσαν και τα κάνανε κρεμαστάρια. Αυτό το πράμα δηλαδή που σαπίζεις όλη μέρα Νέτφλιξ και το βράδυ μπαίνεις για να ποστάρεις εκλογικά μήμς και να 'τοποθετηθείς', είναι για κλωτσιές.
Βλέπω μπροστά μου υπέρβαρους ανταφεύγα μπαφιάδες δηλαδή και μου ανάβουν τα λαμπάκια.
Και εγώ για τον ίδιο λόγο που αναφέρει ο Βόρειος διαφώνησα. Έχοντας δουλέψει σε τουριστικά πόστα, ξεκινάς μέσα Μαιου (τότε, είχαμε Πασοκ ακόμα) και σταμάταγες μέσα Σεπτέμβρη. Η μόνη άδεια ήταν για να πας τουαλέτα (και αυτή όχι πάντα).Προσωπικά διαφωνώ με την εκτίμηση ότι είναι εύκολο να πάρεις άδεια στη σαιζόν για να πας να ψηφίσεις. Ίσως είναι πιο εύκολο να πάρεις άδεια από το Λόχο για να παραστείς στην πορεία Πολυτεχνείου ένστολος.
Ρε τζίς, για ξηγάτε λίγο...γιατί διαφωνείτε με την άποψη πως όποιος ΔΕΝ ψηφίζει ενώ δεν υφίσταται ζήτημα ανωτέρας βίας -πραγματικής, όχι έχω να φορτώσω τη Βασούλα και μετά να δω σαράνταοκτω επεισόδια Δε Μπόιζ- δεν δικαιούται και να παραπονιέται για την κατάσταση του τόπου;
Το ερώτημα είναι: θα αλλάξει κάτι;...
Είχε και αυτό το κουλα του από όσο είχα διαβάσει. Βέβαια δεν έδωσα πολύ βάση ώστε να τσεκαρω αν ισχύει η όχι αλλά είχα διαβάσει ότι τους Έλληνες της Αλβανίας τους έστελναν Βουλγαρία να ψηφίσουν.Εδώ κατόρθωσαν να κάνουν εμάς τους γκασταρμπάιτερ να ψηφίζουμε από το εξωτερικό
Το αν είναι στημένες οι εκλογές δεν πιστεύω πως μπορεί κάποιος να το αποδείξει.