Bathory
Lich

#3 για μένα, μετά από Forks και HoneydewΙσως το καλυτερο επεισοδιο της σειρας εως τωρα
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!#3 για μένα, μετά από Forks και HoneydewΙσως το καλυτερο επεισοδιο της σειρας εως τωρα
Μπορεί κάποιος με συνδρομή στο Disney να μου επιβεβαιώσει αν κλασσικά καρτούν, κυρίως σχετικά με Μίκυ και Ντόναλντ έχουν ελληνική μεταγλώτίση;
Το Expanse βασικά το τελείωσε το Scify λόγω κόστους και πήρε τα δικαιώματα ο Bezos λόγω προσωπικής αγάπης και του έδωσε άλλες δύο σαιζόν. Αν και το αγαπώ, θεωρώ ότι η τελευταία σαιζόν τελειώνει πολύ τσαπατσούλικα.Μια και τελειώνω την σειρά Expanse τι φοβερό sci-fi cyberpunk έπος ήταν αυτό. Από τις καλύτερες σειρές του είδους και πιο πολύ όλοι αυτοί οι χαρακτήρες που έπαιζαν εκεί. Η Drummer η απόλυτη scifi φιγούρα που μόνο σε game και βιβλία έχουμε συναντήσει.
Φοβερή σειρά που δυστυχώς την τελείωσε απότομα η Amazon λόγο υψηλού κόστους και δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για συνέχεια της ώστε να κλείσει μαζί με τα βιβλία.
Τωρα είδα ότι η anubis έχει εκδώσει τα δύο πρώτα βιβλία και λέω να τα πάρω αν και anubis και μετάφραση δεν πάνε και πολύ καλά. Δεν ξέρω τι σόι μετάφραση θα έχουν κάνει εκεί αλλά τουλάχιστον το story φαντάζομαι θα διαβάζεται.
Τωρα είδα ότι η anubis έχει εκδώσει τα δύο πρώτα βιβλία και λέω να τα πάρω αν και anubis και μετάφραση δεν πάνε και πολύ καλά. Δεν ξέρω τι σόι μετάφραση θα έχουν κάνει εκεί αλλά τουλάχιστον το story φαντάζομαι θα διαβάζεται.
5os κύκλος, well said.Προβληθηκε ο πεμπτος κυκλος.
Ειναι φριχτο οπου προσπερασαν διχως πολλα πολλα την εξελιξη της ιστοριας με τον Hector, τον Isaac και φυσικα τον Trevor. Αν ειναι δυνατον. Πεταξαν στο καδο των αχρηστων μια απο τις καλυτερες ιστοριες πανω στη σειρα και δεν δωθηκε ποτε καμια σοβαρη εξηγηση. Απαραδεκτο στο ρομβο.5os κύκλος, well said.
Σε όποιον του άρεσε ή OG σειρά απλώς πρέπει να το δει.