- Joined
- Nov 27, 2012
- Messages
- 13,563
Star Wars - Ahsoka: Is it me ή το βρίσκω εντελώς άνευρο και "ανάλατο" ως τώρα? (3ο επεισόδιο)
Άκουσα ότι το 4ο επεισόδιο ήταν πολύ καλύτερο από τα χλιαρά πρώτα.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Star Wars - Ahsoka: Is it me ή το βρίσκω εντελώς άνευρο και "ανάλατο" ως τώρα? (3ο επεισόδιο)
για κάποιον που δεν έχει επαφή με τα βιβλία είναι ανεκτή σειρά.
Πράγματι, δεν μπορώ να το δω από την σκοπιά κάποιου που δεν έχει διαβάσει τα βιβλία. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπούν όλες αυτές οι αλλαγές. Πίστευα ότι τα βιβλία ήταν μια καλή βάση για να φτιαχτεί μια καλύτερη σειρά αν βελτιωναν κάποιες λεπτομέρειες δεξιά και αριστερά. Αυτοί εδώ έχουν αλλάξει τα πάντα, έχουν δημιουργήσει έναν αχταρμά και το γεγονός ότι το tl μου στοΑυτό είναι που δεν μπορώ να κρίνω, αλλά και δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει. Η σειρά τα έχει κάνει όλα τουρλουμπούκι, αλλά δεν εξηγεί επαρκώς κι ένα σωρό πράγματα. Αν δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία, οι Sanchean είναι ουρανοκατέβατοι, οι damane εμφανίζονται στο επεισόδιο 1 και η φάση τους εξηγείται στο 5, το Horn of Valere είναι ο ορισμός του McGuffin μιας και κανείς δεν καταλαβαίνει εντός σειράς γιατί είναι σημαντικό και διάφορα άλλα τέτοια.
Διαφωνούμε κάθετα για τον Matt, ο καινούργιος βγάζει την τσαχπινιά του χαρακτήρα ακόμα και όταν ο κόσμος γύρω καίγεται, ενώ ο προηγούμενος περιφερόταν σαν μαύρη κατάρα.
Εεε, στα επόμενα θα πιάνεις over 9000να πιάνω 180bpm
Ας μου πει κάποιος αν το The Bear συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο οριζόντιας έντασης και ουρλιαχτών και μετά τα πρώτα δύο επεισόδια. Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησα το It's always sunny in Philadelphia.
Μητς δεν εχει τοση ενταση στα επομενα επεισοδια, ομως η σειρα ΔΕΝ προτεινεται για να κατσεις να αδειασεις η να χαλαρωσεις.Ας μου πει κάποιος αν το The Bear συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο οριζόντιας έντασης και ουρλιαχτών και μετά τα πρώτα δύο επεισόδια. Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησα το It's always sunny in Philadelphia.
Ισως το καλυτερο επεισοδιο της σειρας εως τωρατο Fishes της δεύτερης σεζόν