Δεν ξέρω αν γράφτηκε ηθελημένα ή ήταν ο γνωστός δαίμονας, αλλά πολύ γέλασα τουμπιχονεστ.τα όποια πεονεκτήματα
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δεν ξέρω αν γράφτηκε ηθελημένα ή ήταν ο γνωστός δαίμονας, αλλά πολύ γέλασα τουμπιχονεστ.τα όποια πεονεκτήματα
τι δουλεια εχει παλι ο αλεξης?
(Μην ξεχναμε πως ο ΣΥΝ -πυρηνας του ΣΥΡΙΖΑ του Αλεξη- ηταν μετεξελιξη του ευρωκομμουνιστικου ΚΚΕ-εσωτερικου και πως για ενα φεγγαρι -δε παιζει να ηταν πανω απο ενα μηνα γεναρη/φλεβαρη του 2015- ηταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυριοτερος εκφραστης κυβερνησης ευρωκομμουνισμου)
Καμια θολη συνδεση Α->Β->Γ. Αν ηθελες περισσοτερες διευκρινισεις για τα ενδιαμεσα ευκολως εννοουμενα βηματα θα μπορουσες καλλιστα να τις ζητησεις. Χατηρι εγω δε χαλαω ποτεθολες, συνδεσεις γεγονοτων
Πάντως, τους βλέπω όλους ενωμένους όταν είναι να σου βάλουντο ότι κοντεύει να διασπαστεί το φόρουμ σαν την αριστερά, τι σας λέει; Ποιος θα επικρατήσει; Οι προοδευτικές δυνάμεις ή οι άλλοι; Όποιο και αν είναι αυτοί anyway.
Ναι, αλλά ποιό Dishonored? Εκεί θα χρειαστούμε μια νέα διασπασουλαΞεκινάμε με διάσπαση first person vs third person, πάω ξεκάθαρα με third person και καπάκια κάνω φράξια διάσπαση σε third person με αγαπημένο παιχνίδι το Dishonored.
ή στο γουιτσε
Μπήκα να δω Νορσγκαθική παπαρόλα. Την βλέπω αλλα αποχωρώ απογοητευμένος καθώς δεν φοράει την μπέρτα και το καπέλο
![]()
Ναι, αλλά ποιό Dishonored? Εκεί θα χρειαστούμε μια νέα διασπασουλα