Να σας πω την αλήθεια, γέλασα. Μετά σκέφτηκα τον καημενούλη τον Σκρέκα που πήγε να κάνει το κομμάτι του και έφαγε την μεγαλοπρεπή τάπα.
Στην ουσία τώρα, τι καταλαβαίνουμε όταν λέμε 1+1? Η δική μου εμπειρία είναι η εξής, ένα πχ σαμπουάν 400 ml το βρίσκεις μόνο του στο ράφι 5 ευρώ, ενώ αν το πάρεις στο 1+1 κάνει πχ 7 ευρώ. Προσπαθώ να σκεφτώ με βάση την λογική γιατί συμβαίνει αυτό. Το να πέσει η τιμή / λίτρο αν μεγαλώσει η συσκευασία να το δεχτώ,πχ αν πάρω ένα σαμπουάν 1000ml.
Τωρα, αν κάποιος από εσάς παίρνει ένα Χ προϊόν και που και που υπάρχει προσφορά 1+1 στην αρχική τιμή πάω πάσο.
Επαναλαμβάνω, αυτά είναι η δική μου εμπειρία σε μεγάλο Σκλαβενίτη. Κατά την άποψη μου, κάποιος το ξεκίνησε πριν χρόνια και έχουμε μπει όλοι σε αυτό το τριπάκι, προμηθευτές και καταναλωτές και για να δικαιολογηθει, πουλάνε την μεμονωμένη μονάδα με προσαύξηση.
Φταίμε και εμείς γιατί είμαστε ηλιθιοι και μόλις βλέπουμε ταμπελακι ΠΡΟΣΦΟΡΑ πέφτουμε σαν κοράκια χωρίς να το ελέγξουμε πόσο προσφορά είναι. Εντάξει όχι όλοι, αλλά αν λάβουμε υπόψιν το γενικό IQ τεστ που λέγεται Εθνικές Εκλογές, υπάρχουν και ζουν ανάμεσα μας.