Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τέσσερις απορίες όμως. Μπορούν αμερικανικά αεροσκάφη να κάνουν την cobra maneuver? Γιατί ο Θωμάς δείχνει πιό νέος από τους μαθητές του? Πως έχει καλύτερα αντανακλαστικά από τους νεολαίους? Γιατί δεν φοράει ποτέ κράνος πάνω στην μηχανή?
Δεν το εχω δει, δεν θα το δω, δεν αλλαζω γνωμη.

Σε ενα αλλο παραλληλο συμπαν, που ισως να το ειχα δει το ταινιακι. Ειμαι σιγουρος οτι θα ειχα τις ιδιες αποριες. Δεν ξερω πως λειτουργει αυτο το πραμα, αλλα οι ερωτησεις σε βαζουν κατευθειαν στο νοημα.

EDIT
καλύτερη από τη 10ετή εγγύηση της Seasonic

Αφρικη, εχω αρπαξει Seasonic 45-50 καπου εκει το μεγεθος. Την πεταω στο πατωμα με προσπαθεια να καρφωσω την γωνια της τηλεορασης στο πατωμα. Εσπασε η τηλεοραση αλλα δεν σκορπισε στο πατωμα. Καλο το προιον.

Last edited:
@munkinnousu θα μπορουσα κανω ολοκληρη αναλυση για αυτο. Την εχω κανει στα πριβε γραπτα μου.
Μια γυναικα δεν ξεχναει ποτε ενα καλο κρεβατι. Ο γαμος και τα παιδια ειναι επιθυμητα και στοχος ζωης κτλ κτλ αλλα δεν εχουν σχεση με τις καλες στιγμες. Στο βιβλιο που δεν θα εκδοσω ποτε, εχω γραψει οτι 10 χρονια μετα, ισως περισσοτερα, μια γυναικα ακομα το θυμοταν. Απο τον ομηρικο καυγα, κρατησε μονο αυτο.

Ναι, καπου εκει εξω, υπαρχει μια γυναικα που την ειχατε δει πριν 10-15 χρονια αλλα σας σχολιαζει μεχρι σημερα στις φιλες της, ακομα και μετα τον γαμο της.
Και το κερατο, μια αναζητηση αυτης της εμπειριας ειναι, ισως, η ερευνα μου δεν εχει τελειωσει.

ε λογικό να σκέφτεται αυτό που τελικά δεν μπόρεσε να έχει, το έρωτα που πνίγει στα κρύα νερά του καπιταλισμού, βέβαια θα μπορούσε η σκύλα να κάνει λίγο παραπέρα να ανέβει και ο Τζάκ, αλλά όχι καργιολάκι δε χωράς... ντροπή...

ε λογικό να σκέφτεται αυτό που τελικά δεν μπόρεσε να έχει, το έρωτα που πνίγει στα κρύα νερά του καπιταλισμού, βέβαια θα μπορούσε η σκύλα να κάνει λίγο παραπέρα να ανέβει και ο Τζάκ, αλλά όχι καργιολάκι δε χωράς... ντροπή...
Εδώ δεν κάνουν στην άκρη σε υπέρδιπλο κρεβάτι και βρίσκεσαι να κοιμάσαι στην άκρη του κρεβατιού με κίνδυνο να πέσεις, θα κάνουν στην άκρη όταν κινδυνεύει η ζωή τους;

Last edited:
Εδώ δεν κάνουν στην άκρη σε υπέρδιπλο κρεβάτι και βρίσκεσσαι να κοιμάσαι στην άκρη του κρεβατιού με κίνδυνο να πέσεις, θα κάνουν στην άκρη όταν κινδυνεύει η ζωή τους;
Η λυση ειναι πολυ απλη, της λες, παρε με αγκαλιτσα. Αυτο θα δημιουργησει εκπληξη και χωρο για τα κορμια σας.

Το έχω δοκιμάσει. Και πάλι μετά από λίγο με κάποιο μαγικό τρόπο βρίσκομαι να ατενίζω το κενό.

Σίγουρος. Δεν παίζει ρόλο ο όγκος (ευτυχώς η Λαίδη Μάριον είναι αδύνατη). Κάπως το καταφέρνει και βρίσκεται στην δικιά μου πλευρά. Ας μην το συνεχίσουμε. Πονεμένη ιστορία.

Ναι!! Και μετά από δέκα χρόνια που θα έχει παντρευτεί, έναν πολύ πλούσιο Άγγλο αριστοκράτη, να εμφανιστεί ο Jack και να της πεί:

"Θυμάσαι εκείνες τις νύχτες του Ατλαντικού? Έχω κάτι οικονομικές δυσκολίες, τα τελευταία σαράντα χρόνια....."

Ενώ τώρα, τις έκλεισε όλες τις εκκρεμότητες, μια και καλή!!!!!!

Υπήρχε λόγος σοβαρός

a3EVMqe_700b.jpg

Σίγουρος. Δεν παίζει ρόλο ο όγκος (ευτυχώς η Λαίδη Μάριον είναι αδύνατη). Κάπως το καταφέρνει και βρίσκεται στην δικιά μου πλευρά. Ας μην το συνεχίσουμε. Πονεμένη ιστορία.
Με προβληματιζεις. Θα το συνεχισω για να σε πονεσει.

Πηγαινε εσυ απο την πλευρα της. Να αλλαξει μαξιλαρι, Να αλλαξετε κρεβατι, Να αλλαξεις γυναικα.
Αυτα εχω να προτεινω.

Δεν αμφιβαλω οτι η σκηνη ειναι καπιταλιστικη προσομοιωση. Η γκομενα πανω στην σωτηρια με απλετο χωρο.
Δεν χωραμε ολοι ρε φιλε, συγνωμη.

Πρεπει να εξηγεις βρε @Hank ειναι καποιοι εδω μεσα που δεν ξερουν ποια ειναι η νυχτεριδα.

Όποιος δεν ξέρει να πάει στον Dio.
bp.png

Back