ΟΚ, για τα συνεργεία ίσως ήμουν υπερβολικός. Όντως, το πρόβλημα είναι γενικότερο, αλλά στην επαρχία φαντάζομαι πως δεν έχεις και πολλά περιθώρια επιλογών. Τρως στη μάπα τον κυρ-Μήτσο, αλλιώς αναγκάζεσαι να πας στην κοντινότερη μεγάλη πόλη, κι ο Θεός βοηθός.
Όσο για τα νοσοκομεία, τουλάχιστον στην Αθήνα έχεις την επιλογή να πας σε ιδιωτικό (έχω ιδιωτική ασφάλεια που χρυσοπληρώνω). Όχι ότι τα λατρεύω τα ιδιωτικά, καλά σκατά είναι κι αυτοί, αλλά επειδή κατά καιρούς είχα διάφορα θέματα υγείας (και ίσως έχω και στο μέλλον), ψιλοτρέμω τη σκέψη του δημόσιου (ειδικά της επαρχίας).
FTTH σε κωμόπολη ίσως, αλλά σε χωριό στη μέση του πουθενά (που θα ήθελα να είμαι)... δορυφορικό και πολύ μου είναι... :Ρ
Άλλα πραγματάκια, δεν εννοούσα κάτι πονηρό, αλλά πραγματάκια που θα έλεγα και θα με λέγατε ρατσισθή. :Ρ
Αυτά...
Βέβαια, αν είχαμε κάπου ένα πατρικό σπίτι, ένα κεραμίδι δικό μας βρε αδερφέ, μπορεί να την κάναμε τη δοκιμή... Εγώ μπορώ να πάω τη δουλειά μου όπου θέλω, αλλά η σύζυγος θα έπρεπε να ψάξει να βρει κάτι νέο (αν έβρισκε κιόλας), οπότε θα αρχίσω να ξαναπαίζω Τζόκερ... :Ρ