What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Two minutes to midnight

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Ο @Dim Gian Bot τα λεει σωστα και ας μην μπηκε σε λεπτομερειες.
Οι χειρισμοι και το σχεδιο των κυβερνησεων για την αποκεντρωση ειναι το σλογκαν, "να πατε". Η αποκεντρωση ειναι ενα ρομαντικο παραμυθακι, για να εχουν να λενε.
1. Η μετεγκατασταση πολλων ανθρωπων απαιτει δημιουργια νεων υποδομων κτλ που κοστιζουν πολυ. Πρεπει να χτιστουν σχολεια, δρομοι, δικτυα αποχετευτικα, ηλεκτρικα, υδρευσης, υπηρεσιες και σημαντικο, δεν γινεται να ασχοληθουν ολοι με την γεωργια, οπως θεωρει το κρατικο συστημα.
Πηγαινε στο χωριο σου να γινεις αγροτης (γαμω τα σχεδια λεμε) και θα σου δωσουμε χαρτζιλικι να ξεκινησεις. ποιος σκατα ξερει να ειναι αγροτης οταν εχει μεγαλωσει μεσα στην πολη; Δεν εχουν ολοι περιουσια στο χωριο, εαν εχουν χωριο. Αποκεντρωση δεν ειναι να φυγουν μερικοι εκατονταδες τα αστικα κεντρα.
2. αστικα κεντρα φυλακες κτλ.

Σοβαρο σχεδιο αποκεντρωσης ειναι να εντοπιστουν περιοχες οπου μπορουν να χτισουν μικρες πολεις.
Σοβαρη πολη, με δρομους της προκοπης, ρυμοτομια, παρκα και γενικα πρασινο. Να οργανωσουν οτι μπορει να χρειαστει ενα πολιτης για να κανει την ζωη του ευκολοτερη. Ενα νοσοκομειο στα 30 χιλιομετρα που εξυπηρετει ολοκληρο τον νομο δεν ειναι ευκολια.
Αυτα ειναι κινητρα για να αφησει καποιος την πολη. Αντι να κανουν τις τραπεζες πλουσιοτερες με στεγαστικα δανεια και τον κινδυνο να αρπαξουν τα σπιτια, γιατι ειναι σαπια νακιαμου απο την γεννα τους, θα μπορουν να ενοικιαζουν τα σπιτια για μια χρονικη περιοδο. Δεν ειπαμε να τα δωσουν δωρεαν.
Αντι για κληρωση για το ποιος θα παρει το σπιτι, να κανουν σχεδιο με τα επαγγελματα που θα χρειστουν στην καθε πολη.
Τωρα, αυτο ειναι επιστημονικη φαντασια αλλα εαν ειχαν ξεκινησει κινησεις απο τοτε που ανακαλυψαν την λεξη αποκεντρωση, ολο και κατι θα υπηρχε τωρα.
Αλλα σας κυβερνανε σκατοβλαχοι κοπριτες.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,369
Πηγαινε στο χωριο σου να γινεις αγροτης (γαμω τα σχεδια λεμε) και θα σου δωσουμε χαρτζιλικι να ξεκινησεις. ποιος σκατα ξερει να ειναι αγροτης οταν εχει μεγαλωσει μεσα στην πολη; Δεν εχουν ολοι περιουσια στο χωριο, εαν εχουν χωριο.
Ακόμη κι αν έχεις περιουσία, αν δεν είναι αρκετή, βραστα. Ειδικά με τις κλιματικές αλλαγές που βιώνουμε και το ανέκδοτο ελγα, καλύτερα να πας να γίνεις αγρότης στην Αλβανία που τουλάχιστον έχουν το know how στις φούντες.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,788
καλά δεν πάει να πει ότι αν είσαι από χωριό ξέρεις που πάν τα 3 του καράμπελα με τα κτήματα, μπορεί απλά να έχεις μεγαλώσει με το να σε χώνουν, όχι να ξέρεις και τι γίνεται.
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,612
Πριν αρχισει ο πολεμος θα εχει γινει ενας σεισμος, μπορει και αναποδα.

Ολα αυτα ειναι γνωστα καθως ειναι στα γραφτα ή στα ραφτα που βαζαμε στα τζιν μπουφαν.


Ο Χατζηνικ, οσα χρονια πισω και να πας, γλιτσας ειναι.
 
Top Bottom