δεν φταίνε αυτοί που δεν καθαρίζουν τα φρεάτια, εσείς που αναπνέετε στην Αττική φταίτε! άντε!
Πάω να φουσκώσω τα μπρατσάκια μου...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!δεν φταίνε αυτοί που δεν καθαρίζουν τα φρεάτια, εσείς που αναπνέετε στην Αττική φταίτε! άντε!
ο αστειότερο όλων είναι πως μια νεοδημοκράτισσα θεία μου
Όπως τον κόβω είναι οργανωμένος. Θα είχε κατεβάσει ο ίδιος γενικούς και ότι άλλο χρειάζεται και θα έχει μπαταρίες. Το σπίτι φαίνεται τεράστιο και γερό και θα έχει ασφαλείς χώρους.καλά ρεύμα πως έχει; θα είχε πέσει ο γενικός μόλις ακούμπαγε το νερό τις πρίζες.
Πραγματικά πολύ παράξενο, τόσα αυτοκίνητα με αναμένα φώτα, προφανώς ήταν πολύ ξαφνικό.ΟΚ βρίζω όλη την ώρα το σύστημα εδώ που βαράει για ψιλόβροχο, αλλά διάολε αυτοί δεν έχουν τίποτα εκεί πέρα;
Καλά ο γυμνός τι φάση; Πήδαγε στο αμάξι; Η γκόμενα του που είναι;
εν τω μεταξύ Ισπανία γαρ, είδα και ένα ibiza σαν το δικό μου να το παίρνει το νερό, έτσι για να μην έχω αμφιβολίες που θα φτάσει αν βρέξει έτσι...Πραγματικά πολύ παράξενο, τόσα αυτοκίνητα με αναμένα φώτα, προφανώς ήταν πολύ ξαφνικό.
Τον ξεβράκωτο τον έβαλα για να σπάσει λίγο το πένθιμο mood.
Υπάρχουν δυστυχώς.Μαμώ την αδικία μου, ξυπνούν οι μνήμες από τον περσινό Ντάνιελ και Ηλία βλέποντάς τα. Μακάρι να μην υπάρξουν θύματα.
άρα θα δώσει ο πεθερός μου πορτοκάλια φέτος σε τιμή που να μπορεί να ζήσει κιόλας;2. Οι μετεωρολόγοι δήλωσαν ότι μέσα σε οκτώ ώρες έπεσε βροχή ενός έτους σε τμήματα της Βαλένθια, πλήττοντας τις φάρμες σε μια περιοχή που είναι υπεύθυνη για σχεδόν τα δύο τρίτα των εσπεριδοειδών που καλλιεργούνται στην Ισπανία, έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς παγκοσμίως.
άρα θα δώσει ο πεθερός μου πορτοκάλια φέτος σε τιμή που να μπορεί να ζήσει κιόλας;