What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Two minutes to midnight

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
δεν φταίνε αυτοί που δεν καθαρίζουν τα φρεάτια, εσείς που αναπνέετε στην Αττική φταίτε! άντε!

Πάω να φουσκώσω τα μπρατσάκια μου...

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Στους Σικελούς είπαν άραγε να μη τραβάνε καζανάκια ώστε να έχουν νερό οι τουρίστες, ή είναι δική μας πατέντα αυτή.

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member

MAGA που δεν πιστεύουν στην κλιματική αλλαγή δεν βγάζουν εκεί; :p

Πάντως φυσικά και έχουν βγει αυτοί και λένε ότι το έστειλε ο ίδιο ο Μπίντεν για να τους τιμωρήσει

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Το αστειότερο όλων είναι πως μια νεοδημοκράτισσα θεία μου πόσταρε πριν λίγο στο φβ "ΜΜΜ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ?". Καθένας το χαβά του.

lucinos

Death Knight
ο αστειότερο όλων είναι πως μια νεοδημοκράτισσα θεία μου

Καλά το πάμε για πυρηνικό πόλεμο/συντέλεια/αντίχριστο.

lucinos

Death Knight
καλά ρεύμα πως έχει; θα είχε πέσει ο γενικός μόλις ακούμπαγε το νερό τις πρίζες.
Όπως τον κόβω είναι οργανωμένος. Θα είχε κατεβάσει ο ίδιος γενικούς και ότι άλλο χρειάζεται και θα έχει μπαταρίες. Το σπίτι φαίνεται τεράστιο και γερό και θα έχει ασφαλείς χώρους.

nitro912gr

Tarrasque
ΟΚ βρίζω όλη την ώρα το σύστημα εδώ που βαράει για ψιλόβροχο, αλλά διάολε αυτοί δεν έχουν τίποτα εκεί πέρα;
Καλά ο γυμνός τι φάση; Πήδαγε στο αμάξι; Η γκόμενα του που είναι; :eek:

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
ΟΚ βρίζω όλη την ώρα το σύστημα εδώ που βαράει για ψιλόβροχο, αλλά διάολε αυτοί δεν έχουν τίποτα εκεί πέρα;
Καλά ο γυμνός τι φάση; Πήδαγε στο αμάξι; Η γκόμενα του που είναι; :eek:
Πραγματικά πολύ παράξενο, τόσα αυτοκίνητα με αναμένα φώτα, προφανώς ήταν πολύ ξαφνικό.

Τον ξεβράκωτο τον έβαλα για να σπάσει λίγο το πένθιμο mood.

nitro912gr

Tarrasque
Πραγματικά πολύ παράξενο, τόσα αυτοκίνητα με αναμένα φώτα, προφανώς ήταν πολύ ξαφνικό.

Τον ξεβράκωτο τον έβαλα για να σπάσει λίγο το πένθιμο mood.
εν τω μεταξύ Ισπανία γαρ, είδα και ένα ibiza σαν το δικό μου να το παίρνει το νερό, έτσι για να μην έχω αμφιβολίες που θα φτάσει αν βρέξει έτσι...

vlad

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Μαμώ την αδικία μου, ξυπνούν οι μνήμες από τον περσινό Ντάνιελ και Ηλία βλέποντάς τα. Μακάρι να μην υπάρξουν θύματα.

bald_killer

Death Knight
Σέρρες έχει να βρέξει κάνα τρίμηνο. Θα έρθει όλο μαζεμένο δυστηχώς.

Robin Hood

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral
Μαμώ την αδικία μου, ξυπνούν οι μνήμες από τον περσινό Ντάνιελ και Ηλία βλέποντάς τα. Μακάρι να μην υπάρξουν θύματα.
Υπάρχουν δυστυχώς.

Eaglos

Mind-flayer
Δυο παρατηρήσεις.

1. Άρχισαν τα όργανα "Η Ισπανία ήταν οργανωμένη και πάλι πνίγηκαν" aka μη ζητάτε πολλά πλέμπουρες εδώ.

2. Οι μετεωρολόγοι δήλωσαν ότι μέσα σε οκτώ ώρες έπεσε βροχή ενός έτους σε τμήματα της Βαλένθια, πλήττοντας τις φάρμες σε μια περιοχή που είναι υπεύθυνη για σχεδόν τα δύο τρίτα των εσπεριδοειδών που καλλιεργούνται στην Ισπανία, έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς παγκοσμίως.

nitro912gr

Tarrasque
2. Οι μετεωρολόγοι δήλωσαν ότι μέσα σε οκτώ ώρες έπεσε βροχή ενός έτους σε τμήματα της Βαλένθια, πλήττοντας τις φάρμες σε μια περιοχή που είναι υπεύθυνη για σχεδόν τα δύο τρίτα των εσπεριδοειδών που καλλιεργούνται στην Ισπανία, έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς παγκοσμίως.
άρα θα δώσει ο πεθερός μου πορτοκάλια φέτος σε τιμή που να μπορεί να ζήσει κιόλας; :p

Top Bottom