Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Να ρωτήσω άλλο ο Παναθηναϊκός και άλλο ο Παναθηναϊκός actor;

Και πως χρησιμοποιεί αυτό το όνομα αφού είναι ήδη ρέτζιστερντ από το Γιωργάρα;

Karagoynis.png

Μουσταφάς Φαλίδης, απευθείας απόγονος του Αγαμέμνονα.

ξεχασες τον Νίκο Μιλουτίνο.
η ελληνική μπσυχη ανθιζει στ αποδυτηρια του σεφ.

- καταρχην γελανε ακομα κι οι ολυμπιακοι φιλοι μου.
- δευτερον ελαχιστα θα ωφελησει αυτο τον οσφπ. ειναι πολυ αθωος καποιος αν πιστευει πως ο ντιπιτζης στο συγκεκριμενο θεμα, τωρα που υπαρχει τετοιο δεδικασμενο (3 ελληνοποιησεις) θα συνεχισει να πηγαινει με τον σταυρο στο χερι. συντομα θα φτιαξει ομαδα γκαλακτικος (παντα "νομιμα" οπως κι ο οσφπ για τους σημερινους) με "ελληνες" απ ολες τις γωνιες της γης.
καλα, την εθνικη κανεις δεν την σκεφτεται. ο dpg λογω "ιδεολογιας" και κοσμοθεωριας περισοτερο ηθελε πολλους ελληνες στην ομαδα. αν δει ομως οτι μενει πισω αγωνιστικα, θα ακολουθησει τους αφους και θα κανει και ρελανς απο πανω. στην εθνικη τα καλοκαιρια θα παιζουμε εγω, ο μαγκιμουτσου κι ο ναυαρχος (με καποια στολη υπερηρωα σιγουρα παρά το νταλα καλοκαιρι και τη ζεστη. την μπεμπελη θα βγαλει με τα βρακια πανω απ τα κολάν.)
- τριτον το σημαντικο δεν ειναι να τους κανεις ελληνες. ειναι ποιους θα κανεις ελληνες και με ποιους θα τους πλαισιωσεις. αν κανεις τον φαλιδη και τον μιλουτίνο και φερεις μετα για ξενο τον σιγμα και τον μπραζντίκη, παλι μια τρυπα στο νερο κανεις. φαινεται η ταραχη που εχουν προκαλεσει στον οσφπ τα φετινα κατσαρολια του παο. το θεμα ειναι οτι πρεπει να βαλουν βαθια το χερι στην τσεπη για να παρουν τα πρωτεια. οσο κι αν θενε να το αποφυγουν.

ο αλλος εχει τρελλαθει. καντε του τετοια. θα φερει κανεναν τειτουμ η τζειλεν μπραουν ξερωγω (που λεει ο λογος), μην τον τσιγκλατε.

Να πω κι εγώ τον πόνο μου μιας που πιάσαμε τα γήπεδα.
Σίγουρα το σεφ θέλει αναβάθμιση. Σίγουρα το να πέφτουν και κρατικά χρήματα δεν είναι κακή ιδέα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται οι Έλληνες να ενδιαφέρονται μονάχα για τα γήπεδα των μεγάλων και όχι για τα μικρά γηπεδάκια. Είτε αυτά αφορούν επαρχιακές ομάδες είτε απλά σχολικά γήπεδα όλων των αθλημάτων.

Δηλαδή πας στο Μόναχο και αφού διασχίσεις το φαρδύ πεζοδρόμιο, χωρίς όμως να έχει νερατζιές για να κανεις το απαραίτητο ζιγκ ζαγκ, βρίσκεις από πίσω παρατεταγμένα στην σειρά γηπεδακια για όλα τα γούστα.
Πας στην μέση του πουθενά στην Πολωνία, ξανά το ίδιο.

Πήγαμε στην Ελλάδα δυο φορές να παίξουμε σε ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ και στο ένα δεν είχε ταμπλό, στο άλλο παίζαμε πενήντα άτομα για να χωρέσουμε όλοι.

Πήγαμε για ποδοσφαιράκι, εκτός από τα ιδιωτικά που πληρώνεις, τα δημόσια ήταν σε άθλια κατάσταση ή ακόμη καλύτερα, κλειδωμένα.

Εξαίρεση η Πάτρα!

δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται οι Έλληνες να ενδιαφέρονται μονάχα για τα γήπεδα των μεγάλων και όχι για τα μικρά γηπεδάκια
Για να σε ενδιαφέρει αυτό, πρέπει να αθλείσαι ή/και να έχεις παιδιά, ή απλά μια ευρύτερη αντίληψη περί ποιότητας ζωής και αθλητισμού ως στοιχείου πολιτισμού και κοινωνικής προόδου. Ε, δες πού ζούμε.

Πάντως κι εδώ η κατάσταση είναι αρκετά καλή σε σχέση με αυτά που έχω δει ανά την Ελλάδα.

Eδώ ο ΑΟ Μυκόνου έφτιαξε γήπεδο 30 χρόνια μετά από τότε που ήταν να γίνει και το αποτέλεσμα ήταν να φτάσει η ομάδα Α2!

Καλέ, η μαμά παίζει με τα παιδάκια. Νομίζω δεν είναι σωστό αν δεν υπάρχει γονιός και στην αντίπαλη ομάδα.

Ένας φίλος μου έβγαζε για σερί χρόνια πάρα πολλά λεφτά από το στοίχημα παίζοντας αποκλειστικά 2 πράγματα: αριθμό κόρνερ στο ποδόσφαιρο, και πολύ χαμηλό σκορ under σε ματς γυναικείου μπάσκετ Ασίας. Το μνημειώδες σκεπτικό του για την 2η κατηγορία πονταρίσματος ήταν "ρε συ Κώστα, αυτές οι παίκτριες είναι όλες 1,30 ύψος, πόσα καλάθια να βάλουν πια?".

Μια-δυο ακόμα Τσανγκ Ζιγιού να βγουν εκεί στην Ασία, σε κόβω να πτωχεύεις φίλε Γιάννη.

Ηγεμονικός Αντετοκούμπος χθες, αρκετά καλή εμφάνιση συνολικά, με κάποιες απερίγραπτα παράφωνες επιθέσεις, ασυνεννοησίες και τράκες παικτών μας στο παρκέ. Το καλό είναι πως έβγαζαν περισσότερο tryhardίλα παρά μπάχαλο, θα φανεί. Ο Λαρεντζάκης χθες με εκνεύρισε, μου έβγαλε ένα πρωτοφανές κωλοπαιδαράδικο attitude σε κάποιες φάσεις. Δεν ξέρω πώς είναι γενικά όταν παίζει σε συλλογικό επίπεδο, με εθνική δεν το είχα ξαναδεί αυτό το πρόσωπο. Αν ήμουν ο Σπανούλης, θα του έλεγα μερικές κουβέντες μετά τον αγώνα.

δεν τον θυμαμαι ετσι παλια. ουτε στην αεκ, ουτε στην εθνικη. βεβαια, αυτο που εγραψα, καπου μας οδηγει, αλλά δεν θελω να κανουμε συλλογικη κουβεντα οταν μιλαμε για εθνικη. ας δεχτουμε λοιπον οτι ηταν ενα βραδυ που ειχε τα νευρα του κι ας απομακρυνθουμε απ το θεμα, αγκαλιαζμενοι φωναζοντας a toute a l' heuuuuure.

σε άλλα νεα, κι αλλες χρονιες εχει παιξει πολυ ωραιο μπασκετ η εθνικη μεχρι το σημαντικο νοκ αουτ ματς, οπου κατα κανονα τρωει κατι μπλακ αουτ απιστευτα. και σε 2 μερες μεσα, πρεπει να κερδισει 2 πολυ δυσκολους αντιπαλους (μαλλον σλοβενια, κροατια), μονο και μονο για να παει παρισι.
για να εχουμε μια εικονα του ποσο δυσκολα θα ειναι εκει τα πραγματα, αρκει να πουμε οτι η γαλλια με γουεμπι ειναι υπερηχητικη, η αμερικη εχει κατεβει με τους καλυτερους nbaers εδω και χρονια, και δεν εχουμε πιασει καν σερβιες, ισπανιες, γερμανιες κλπ.
μ αυτα τα δεδομενα + την προπονητικη ικανοτητα του σπανουλη (την θεωρω σχεδον ανυπαρκτη, ειδικα σε σχεση με τους προπονητες που θ αντιμετωπισει), αν παρουμε οποιοδηποτε μεταλλιο θα ειναι τερατοεπιτυχια, ενω και μια τεταρτοπεμπτη θεση, θα ειναι μια χαρα και θα μας ξαναβαλει στον χαρτη.
ο γιαννης θα ειναι αναμενομενα συγκινητικος και φανταστικος, αλλά δεν φτανει.

Ηγεμονικός Αντετοκούμπος χθες, αρκετά καλή εμφάνιση συνολικά, με κάποιες απερίγραπτα παράφωνες επιθέσεις, ασυνεννοησίες και τράκες παικτών μας στο παρκέ. Το καλό είναι πως έβγαζαν περισσότερο tryhardίλα παρά μπάχαλο, θα φανεί. Ο Λαρεντζάκης χθες με εκνεύρισε, μου έβγαλε ένα πρωτοφανές κωλοπαιδαράδικο attitude σε κάποιες φάσεις. Δεν ξέρω πώς είναι γενικά όταν παίζει σε συλλογικό επίπεδο, με εθνική δεν το είχα ξαναδεί αυτό το πρόσωπο. Αν ήμουν ο Σπανούλης, θα του έλεγα μερικές κουβέντες μετά τον αγώνα.

Ίσως έπαιξε ρόλο αυτό: Γι' αυτό έγινε ο τσαμπουκάς ανάμεσα σε Αντετοκούνμπο, Λαρεντζάκη και Ντουάρτε: Τι προηγήθηκε της έντασης στο ΣΕΦ

Πιστεύω πως η εθνική θα περάσει. Ο Σλούκας πάντως είναι μεγάλη απώλεια και ελπίζω στους ολυμπιακούς να μπορεί να παίξει. Με αυτόν χτυπάμε μετάλλιο. Ο λόγος της αισιοδοξίας μου είναι πως οι περισσότεροι παίχτες είναι πιο ώριμοι από ποτέ και η ομάδα δεν παίζει μόνο για τον Γιάννη πλέον. Και αυτός παίζει για την ομάδα. Το ευρωπαϊκό που πήρε ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει την αυτοπεποίθηση των παιχτών μας αλλά και του Ολυμπιακού οι παίκτες εξαιτίας του μεγάλου ανταγωνισμού πλέον είναι και αυτοί σε top κατάσταση. Όσοι επίσης παίζουν έξω ανέβηκαν επίπεδο. Κάντε σύγκριση τον Παπαγιάννη ας πούμε πως έπαιζε παλιότερα και πως τώρα. Μου θυμίζει τον Μπουρούση πως εξελίσσεται. Δεν σουτάρε τρίποντα πριν πάει έξω. Ο Καλάθης ήταν πάντα παιχτουρα αλλά και αυτός έκανε τρομερή χρόνια. Πραγματικά έχουμε μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό πιστεύω. Μου δίνει πολύ μεγάλη αισιοδοξία και ο Σπανούλης. Καταφέρνει με ένα μαγικό τρόπο να περνάει το πάθος με το οποίο έπαιζε στους παίχτες. Έκανε καταπληκτική δουλειά και στο Περιστέρι

Last edited:
Απλά με ανησυχεί ακόμα το μακρινό σουτ. Τώρα που τα παιχνίδια είναι ακόμα χαμηλού επιπέδου τα ποσοστά είναι οκ. Θα ισχύει το ίδιο και στα do or die;

Τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά αλλά τα δύσκολα παιχνίδια που θα έρθουν στη συνέχεια απαιτούν χαρακτήρα. Στο γιουρο είχαμε 5/5 και τον τιτλο του φαβορί και ο Σρεντερ με την παρέα του μας έσφαξαν σαν χελώνες. Σε τέτοια παιχνίδια εκτός από ταλέντο χρειάζεται και προπονητική τακτική και ο Σπανούλης δείχνει αρκετά έτοιμος, άλλωστε παραλίγο να σηκώσει το BCL με το Περιστέρι.

Για την ωρα δεν βγαινει συμπερασμα. Υπαρχει ενα κλικ παραπανω ταχυτητα και μια διαθεση να αφησουμε το στατικο μπασκετ αλλα δεν βγαζουμε συνοχη και κατι συγκεκριμενο.

Για την ωρα εχουμε μπροστα μας δυσκολα παιχνιδια οποτε ας μην βιαζομαστε.

Πρώτο ημίχρονο με 14/22 δίποντα, 5/18 τρίποντα, 4/5 βολές. Κακά ποσοστά. Αλλά η άμυνα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Back