What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Basketball is Life

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,957
Να ρωτήσω άλλο ο Παναθηναϊκός και άλλο ο Παναθηναϊκός actor;

Και πως χρησιμοποιεί αυτό το όνομα αφού είναι ήδη ρέτζιστερντ από το Γιωργάρα;

Karagoynis.png
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,677
Μουσταφάς Φαλίδης, απευθείας απόγονος του Αγαμέμνονα.

ξεχασες τον Νίκο Μιλουτίνο.
η ελληνική μπσυχη ανθιζει στ αποδυτηρια του σεφ.

- καταρχην γελανε ακομα κι οι ολυμπιακοι φιλοι μου.
- δευτερον ελαχιστα θα ωφελησει αυτο τον οσφπ. ειναι πολυ αθωος καποιος αν πιστευει πως ο ντιπιτζης στο συγκεκριμενο θεμα, τωρα που υπαρχει τετοιο δεδικασμενο (3 ελληνοποιησεις) θα συνεχισει να πηγαινει με τον σταυρο στο χερι. συντομα θα φτιαξει ομαδα γκαλακτικος (παντα "νομιμα" οπως κι ο οσφπ για τους σημερινους) με "ελληνες" απ ολες τις γωνιες της γης.
καλα, την εθνικη κανεις δεν την σκεφτεται. ο dpg λογω "ιδεολογιας" και κοσμοθεωριας περισοτερο ηθελε πολλους ελληνες στην ομαδα. αν δει ομως οτι μενει πισω αγωνιστικα, θα ακολουθησει τους αφους και θα κανει και ρελανς απο πανω. στην εθνικη τα καλοκαιρια θα παιζουμε εγω, ο μαγκιμουτσου κι ο ναυαρχος (με καποια στολη υπερηρωα σιγουρα παρά το νταλα καλοκαιρι και τη ζεστη. την μπεμπελη θα βγαλει με τα βρακια πανω απ τα κολάν.)
- τριτον το σημαντικο δεν ειναι να τους κανεις ελληνες. ειναι ποιους θα κανεις ελληνες και με ποιους θα τους πλαισιωσεις. αν κανεις τον φαλιδη και τον μιλουτίνο και φερεις μετα για ξενο τον σιγμα και τον μπραζντίκη, παλι μια τρυπα στο νερο κανεις. φαινεται η ταραχη που εχουν προκαλεσει στον οσφπ τα φετινα κατσαρολια του παο. το θεμα ειναι οτι πρεπει να βαλουν βαθια το χερι στην τσεπη για να παρουν τα πρωτεια. οσο κι αν θενε να το αποφυγουν.

ο αλλος εχει τρελλαθει. καντε του τετοια. θα φερει κανεναν τειτουμ η τζειλεν μπραουν ξερωγω (που λεει ο λογος), μην τον τσιγκλατε.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,384
Να πω κι εγώ τον πόνο μου μιας που πιάσαμε τα γήπεδα.
Σίγουρα το σεφ θέλει αναβάθμιση. Σίγουρα το να πέφτουν και κρατικά χρήματα δεν είναι κακή ιδέα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται οι Έλληνες να ενδιαφέρονται μονάχα για τα γήπεδα των μεγάλων και όχι για τα μικρά γηπεδάκια. Είτε αυτά αφορούν επαρχιακές ομάδες είτε απλά σχολικά γήπεδα όλων των αθλημάτων.

Δηλαδή πας στο Μόναχο και αφού διασχίσεις το φαρδύ πεζοδρόμιο, χωρίς όμως να έχει νερατζιές για να κανεις το απαραίτητο ζιγκ ζαγκ, βρίσκεις από πίσω παρατεταγμένα στην σειρά γηπεδακια για όλα τα γούστα.
Πας στην μέση του πουθενά στην Πολωνία, ξανά το ίδιο.

Πήγαμε στην Ελλάδα δυο φορές να παίξουμε σε ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ και στο ένα δεν είχε ταμπλό, στο άλλο παίζαμε πενήντα άτομα για να χωρέσουμε όλοι.

Πήγαμε για ποδοσφαιράκι, εκτός από τα ιδιωτικά που πληρώνεις, τα δημόσια ήταν σε άθλια κατάσταση ή ακόμη καλύτερα, κλειδωμένα.

Εξαίρεση η Πάτρα!
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,960
δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται οι Έλληνες να ενδιαφέρονται μονάχα για τα γήπεδα των μεγάλων και όχι για τα μικρά γηπεδάκια
Για να σε ενδιαφέρει αυτό, πρέπει να αθλείσαι ή/και να έχεις παιδιά, ή απλά μια ευρύτερη αντίληψη περί ποιότητας ζωής και αθλητισμού ως στοιχείου πολιτισμού και κοινωνικής προόδου. Ε, δες πού ζούμε.

Πάντως κι εδώ η κατάσταση είναι αρκετά καλή σε σχέση με αυτά που έχω δει ανά την Ελλάδα.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,638
Eδώ ο ΑΟ Μυκόνου έφτιαξε γήπεδο 30 χρόνια μετά από τότε που ήταν να γίνει και το αποτέλεσμα ήταν να φτάσει η ομάδα Α2!
 

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Dec 6, 2014
Messages
1,694

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,957
Καλέ, η μαμά παίζει με τα παιδάκια. Νομίζω δεν είναι σωστό αν δεν υπάρχει γονιός και στην αντίπαλη ομάδα.

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,906
Ένας φίλος μου έβγαζε για σερί χρόνια πάρα πολλά λεφτά από το στοίχημα παίζοντας αποκλειστικά 2 πράγματα: αριθμό κόρνερ στο ποδόσφαιρο, και πολύ χαμηλό σκορ under σε ματς γυναικείου μπάσκετ Ασίας. Το μνημειώδες σκεπτικό του για την 2η κατηγορία πονταρίσματος ήταν "ρε συ Κώστα, αυτές οι παίκτριες είναι όλες 1,30 ύψος, πόσα καλάθια να βάλουν πια?".

Μια-δυο ακόμα Τσανγκ Ζιγιού να βγουν εκεί στην Ασία, σε κόβω να πτωχεύεις φίλε Γιάννη.
 
Top Bottom