Καλημέρα, ένα ένα γιατί ρωτάς πολλά, με αγάπη πάντα , δεν είναι σκοπός μου να στεναχωρήσω κανέναν, οι απόψεις μου είναι δικές μου όπως τις βλέπω από την δικιά μου οπτική.
τον θεωρουν σκυλο που γαβγιζει πολύ και δεν δαγκωνει
Δεν συμφωνώ ρε συ, δεν είναι χαριτωμενιές αυτά που κάνει και έχει από πίσω του και έναν σκασμό ''ενημερωτικά'' sites που χορεύουν στον ρυθμό του. Έκανε μεγάλο πόλεμο την τελευταία διετία στον Μπαρτζώκα και προφανώς τον έχει επηρεάσει. Ό,τι και να πει, ό,τι και να κάνει είναι στην ουσία στο απυρόβλητο. Δεν πιστεύω ότι σε μία νορμάλ χώρα θα υπήρχε ένας τέτοιος παράγοντας και δεν θα τον είχε διώξει το σύστημα. Λες δεν δαγκώνει αλλά οι συνοπαδοί σου στα social έχουν αντίθετη γνώμη. Θεωρούν μάλιστα ότι ο ντιπιτζίς έδιωξε τον Μπερτομέου.
Εννοείται ότι τα ίδια ισχύουν και γιά άλλες λέρες τύπου Μαρινάκη.
η εμετικη (γνωμουλα μου) διαιτησια των τελικων.
Τα ίδια πιστεύω, ήλπιζα ότι οι άνθρωποι του μπάσκετ θα προστατέψουν το προιόν αφού έδιωξαν τον Βασιλακόπουλο. Δεν υπάρχει σωτηρία, οι άνθρωποι χρειάζονται να υπηρετούν κάποιο χαλίφη.
Απλα θα σε ρωτησω πως σου φανηκε η διαιτησια των τελικων γενικοτερα
σπόρια στον Ολυμπιακό εκτός από τον τέταρτο τελικό που ήταν ντροπή. Μου θύμισε τον τρίτο τελικό του '10.
δεν υπαρχει ουτε ενας (1) διαιτητης σημερα που να κατηγορειται ακομα κι απ τους "τσουκαλαδες" για φιλοπαναθηναικα αισθηματα
σήμερα ίσως όχι, αλλά υπήρχαν αγαπητέ Χειρομαλάχτη γιά κοντά 20 χρόνια, ίσως να μην είχες καλό ιντερνετς και να μην τους πέτυχες
το θεμα του αθλητου ουωκαπιδη
σαφώς χτυπάει άσχημα στο συγκεκριμένο περιβάλλον και την συγκεκριμένη στιγμή. Πάντως, αν έχει καμία σημασία, το παλικάρι πήγε και στην Εθνική και έδωσε τα πάντα, και επίσης μαθαίνει Ελληνικά, δείχνει να το γουστάρει όλο αυτό. Νομίζω το πρόβλημα δεν είναι η Ελληνοποίηση αυτή καθε αυτή αλλά το ότι έγινε μυστικά.
ως ΘΕΣΜΟΣ, εχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
τι να σου πω ρε συ, αν ο άλλος με βρίζει γιά χρόνια ουτε εγώ θα του έδινα συγχαρητήρια. Δεν είναι μόνο ότι είπε μία κουβέντα ο Ντιπιτζις στο ίνστα , μεσω του βοθροσάιτ ανακαλύπτει συνέχεια σκάνδαλα στις επιχειρήσεις του Λιόλιου. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέματα, ελπίζω κάποια στιγμή μετά τους κακούς Αφούς που πολεμάνε τον πατέρα τους και τα κόφι άιλαντς, να ασχοληθεί το site της αλήθειας και με τους ισολογισμούς της ΚΑΕ Παναθηναικός να δω κάτι.
Αν θυμάμαι καλά είχε ξεφύγει στο φόρουμ κάποτε μία κουβέντα γιά την μπάλα, δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Περισσότερο χιουμοριστικό ήταν γιατί μου φάνηκες πολύ απαισιόδοξος. Όπως είχα γράψει πέρσι το καλοκαίρι, ο Παναθηναικός ήταν,είναι και θα είναι φαβορί γιά το πρωτάθλημα λόγω Ελληνικού κορμού. Για την Ευρωλίγκα ήμουν ο πρώτος που έδωσε συγχαρητήρια. Αν θες μπορώ να σου γράψω και κάποιες άλλες σκέψεις μου πάνω στο θέμα γιά να έχεις κάτι να χάνεις την ώρα σου.