τι στο διάολο σίγουρα έχουμε black friday? πολύ μούφα φέτος ή και πέρσι έτσι ήταν;
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!τι στο διάολο σίγουρα έχουμε black friday? πολύ μούφα φέτος ή και πέρσι έτσι ήταν;
![]()
VGA ASROCK RADEON RX 6700 XT CHALLENGER D 12G 12GB GDDR6 PCI-E RETAIL
Οι GPU παιχνιδιών GeForce RTX έρχονται φορτωμένες με μνήμη GDDR6 επόμενης γενιάς, υποστή SKU:PER.519948www.e-shop.gr
αξιζει στα 359?
άμα τρέχουν καλά από απλό εξωτερικό HDD 3.0 σε εμένα, λογικά γιατί να μην τρέχουν και στο ssd σε 3,1 g2?Έχει κανείς τον συγκεκριμένο εξωτερικό SSD;
Γενικά τι παίζει με δαύτους; Μπορεί κανείς να παίζει και παιχνίδια ή δεν είναι τόσο γρήγοροι;
Το μαδέρι μου, αν και 8ετίας, έχει στο back panel σύνδεση USB 3.1 type C (φαντάζομαι πως θα είναι Gen 1 -> Gen 2 είναι τελικά!!!).
Από τα ποντίκια της, δεν έχω μείνει και πολύ ευχαριστημένος. Θα έλεγα ότι πουλάει πλέον το όνομα.ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ
Αυτό στα 100κάτι ευρώ καλό ντηλ δεν είναι?
Λίγο πριν λήξουν οι "προσφορές" αποφάσισε η κυρά να αγοράσει καινούργιο laptop, το οποίο θέλει να χρησιμοποιεί (και) για gaming, π.χ. Witcher 3 (ένα expansion της έμεινε, ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ), Sims 4, Hogwarts Legacy.
Το budget είναι γύρω στο χιλιάρικο. Έχω σταμπάρει δύο μοντέλα εδώ Γερμανία με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά από διαφορετικό κατασκευαστή και με κάποιες άλλες μικροδιαφορές (π.χ. ποσότητα RAM, μοντέλο επεξεργαστή, χωρητικότητα μπαταρίας, απ'όσο μπορώ να διακρίνω).
Το MSI Cyborg βγαίνει στα 1000 ευρώ (αγνοείστε την τιμή στο link) και το HP Victus στα 1100.
Αν κάποιος έχει εμπειρία από gaming laptops της συγκεκριμένης κατηγορίας ή για την ποιότητα κατασκευής, θερμική συμπεριφορά, οθόνη κτλ. των συγκεκριμένων δύο εταιρειών θα με βοηθούσε πολύ.
Λίγο πριν λήξουν οι "προσφορές" αποφάσισε η κυρά να αγοράσει καινούργιο laptop, το οποίο θέλει να χρησιμοποιεί (και) για gaming, π.χ. Witcher 3 (ένα expansion της έμεινε, ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ), Sims 4, Hogwarts Legacy.
Το budget είναι γύρω στο χιλιάρικο. Έχω σταμπάρει δύο μοντέλα εδώ Γερμανία με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά από διαφορετικό κατασκευαστή και με κάποιες άλλες μικροδιαφορές (π.χ. ποσότητα RAM, μοντέλο επεξεργαστή, χωρητικότητα μπαταρίας, απ'όσο μπορώ να διακρίνω).
Το MSI Cyborg βγαίνει στα 1000 ευρώ (αγνοείστε την τιμή στο link) και το HP Victus στα 1100.
Αν κάποιος έχει εμπειρία από gaming laptops της συγκεκριμένης κατηγορίας ή για την ποιότητα κατασκευής, θερμική συμπεριφορά, οθόνη κτλ. των συγκεκριμένων δύο εταιρειών θα με βοηθούσε πολύ.