Βλάκ Φράιντεϊ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
τι στο διάολο σίγουρα έχουμε black friday? πολύ μούφα φέτος ή και πέρσι έτσι ήταν;

Last edited:
τι στο διάολο σίγουρα έχουμε black friday? πολύ μούφα φέτος ή και πέρσι έτσι ήταν;

Έχω την εντύπωση ότι πέρσι ήταν κάπως χειρότερα, αλλά και πάλι, ποτέ δεν ξέρεις...

Τουλάχιστον βρήκα προσφορά για παιδικό καθισματάκι για το αμάξι 20% κάτω :p

Έχει κανείς τον συγκεκριμένο εξωτερικό SSD;

Γενικά τι παίζει με δαύτους; Μπορεί κανείς να παίζει και παιχνίδια ή δεν είναι τόσο γρήγοροι;
Το μαδέρι μου, αν και 8ετίας, έχει στο back panel σύνδεση USB 3.1 type C (φαντάζομαι πως θα είναι Gen 1 -> Gen 2 είναι τελικά!!!).

Last edited:

αξιζει στα 359?

πριν ενα μηνα σου λεγα γκαιε να παρεις 6750 στα 340 και δεν σ αρεζε. τωρα θες να παρεις 6700 στα 360.

τι να σου πω? υπαρχει αυτη:

αλλά ειναι πιο ακριβη απ οτι πριν την μπλακ φρα (ενα μυστηριο πραγμα:p).

γι αυτην που ρωτας, πολλα μου φαινονται, αλλά απ οτι καταλαβαινω, σιγα σιγα την αποσυρουν, κι αν βλεπεις τετοια τιμη στην μπλακ μερα, σημαινει οτι δεν προκειται να την βρεις αργοτερα πιο φτηνα, ιμχο.

μηπως να περιμενεις τωρα που ακουγεται οτι θα βγουν νεα μοντελα? ετσι κι αλλιως αν θυμαμαι καλα και περσι για το ιδιο μοντελο ρωτουσες.

Έχει κανείς τον συγκεκριμένο εξωτερικό SSD;

Γενικά τι παίζει με δαύτους; Μπορεί κανείς να παίζει και παιχνίδια ή δεν είναι τόσο γρήγοροι;
Το μαδέρι μου, αν και 8ετίας, έχει στο back panel σύνδεση USB 3.1 type C (φαντάζομαι πως θα είναι Gen 1 -> Gen 2 είναι τελικά!!!).
άμα τρέχουν καλά από απλό εξωτερικό HDD 3.0 σε εμένα, λογικά γιατί να μην τρέχουν και στο ssd σε 3,1 g2?

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ

Αυτό στα 100κάτι ευρώ καλό ντηλ δεν είναι?

Από τα ποντίκια της, δεν έχω μείνει και πολύ ευχαριστημένος. Θα έλεγα ότι πουλάει πλέον το όνομα.

Δεν ρίχνεις καμιά ματιά σε Steel Series Apex 5 ή 7; Κανένα Ducky;

Εγώ έχω εδώ και μια 10ετία ένα ενσύρματο Steel Series 6G v2 και απλά δεν λεει να χαλάσει. Όλα τα πλήκτρα στη θέση τους, όλα τα σύμβολα ατόφια, δεν τρίζει... το γαμήδι....

Και το δικο μου το πληκτρολογιο ειναι 12 χρονων απο το 2013 ενα ενσυαρματο των 30 ευρω και ακομα να χαλασει. Καποια συμβολα εχουν σβηστει αλλα λειτουργει κανονικα.

Το νόημα του Black Friday σαν θεσμός είναι ότι επιχειρήσεις πουλάνε προϊόντα στο κόστος ή κάτω του κόστους για να διώξουν στοκ, μια συγκεκριμένη ημέρα του χρόνου. Και όποιος προλάβε. Στην Ελλάδα δεν το είχαμε ποτέ αυτό, άρα δεν έχουμε black friday (ούτε black month και black week που το έκαναν μερικοί, lmfao).

Το ενσύρματο δεν με απασχολεί, στο desktop ούτως ή άλλως με σύρμα το έχω συνηθίσει εδώ και δεκαετίες.

Βασικά είχα σταμπάρει αυτό το μοντέλο επειδή έχω το Logitech G19 εδώ και κυριολεκτικά 16 χρόνια οπότε ήθελα να παραμείνω στο ίδιο στυλ και με τις ίδιες δυνατότητες λίγο-πολύ (πλην της οθόνης πάνω στο πληκτρολόγιο, ένα feature που δεν φαίνεται να έπιασε δυστυχώς). Κανονικά δεν θα το άλλαζα καν το G19 απλά έφτασε το σημείο που άρχισαν να τρυπάνε οι μεμβράνες από μέσα και κάνω διάφορες αλχημείες για να τις επισκευάζω, οπότε λέω δε γαμείς.

Κανονικά αυτό το μοντέλο είχε από 150 μέχρι 250, αλλά τώρα μάλλον άρχισαν να προωθούν το G915 οπότε προφανώς θέλουν να στείλουν το στοκ από G815 (που είναι πρακτικά το ίδιο πληκτρολόγιο βέβαια). Οπότε τα 100 φάνηκαν καλή ευκαιρία.

E τότε, go for it.

Μπορεί να χαλάσει κάποια ηλεκτροβάνα σε εργοστάσιο πλαστικών και να τριπλασιαστούν οι τιμές λόγω ελλείψεων σε keycaps... την ατυχία μας μέσα με τους "interesting times" που ζούμε.

Να πω την αλήθεια, παίζω με Μ240, ασύρματο. Παίζει να είναι το καλύτερο ποντίκι που έχω πιάσει στα χέρια μου.

Λίγο πριν λήξουν οι "προσφορές" αποφάσισε η κυρά να αγοράσει καινούργιο laptop, το οποίο θέλει να χρησιμοποιεί (και) για gaming, π.χ. Witcher 3 (ένα expansion της έμεινε, ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ), Sims 4, Hogwarts Legacy.

Το budget είναι γύρω στο χιλιάρικο. Έχω σταμπάρει δύο μοντέλα εδώ Γερμανία με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά από διαφορετικό κατασκευαστή και με κάποιες άλλες μικροδιαφορές (π.χ. ποσότητα RAM, μοντέλο επεξεργαστή, χωρητικότητα μπαταρίας, απ'όσο μπορώ να διακρίνω).

Το MSI Cyborg βγαίνει στα 1000 ευρώ (αγνοείστε την τιμή στο link) και το HP Victus στα 1100.
Αν κάποιος έχει εμπειρία από gaming laptops της συγκεκριμένης κατηγορίας ή για την ποιότητα κατασκευής, θερμική συμπεριφορά, οθόνη κτλ. των συγκεκριμένων δύο εταιρειών θα με βοηθούσε πολύ.

Last edited:
Λίγο πριν λήξουν οι "προσφορές" αποφάσισε η κυρά να αγοράσει καινούργιο laptop, το οποίο θέλει να χρησιμοποιεί (και) για gaming, π.χ. Witcher 3 (ένα expansion της έμεινε, ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ), Sims 4, Hogwarts Legacy.

Το budget είναι γύρω στο χιλιάρικο. Έχω σταμπάρει δύο μοντέλα εδώ Γερμανία με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά από διαφορετικό κατασκευαστή και με κάποιες άλλες μικροδιαφορές (π.χ. ποσότητα RAM, μοντέλο επεξεργαστή, χωρητικότητα μπαταρίας, απ'όσο μπορώ να διακρίνω).

Το MSI Cyborg βγαίνει στα 1000 ευρώ (αγνοείστε την τιμή στο link) και το HP Victus στα 1100.
Αν κάποιος έχει εμπειρία από gaming laptops της συγκεκριμένης κατηγορίας ή για την ποιότητα κατασκευής, θερμική συμπεριφορά, οθόνη κτλ. των συγκεκριμένων δύο εταιρειών θα με βοηθούσε πολύ.

Προτείνω να δεις κάποια reviews για MSI και HP από αυτό το κανάλι:

Είναι εξειδικευμένο για gaming laptops και αναλύει όλα όσα θέλεις να μάθεις. Εγώ έχω ένα laptop HP Omen και είμαι ευχαριστημένος με δύο αστερίσκους: η οθόνη είναι μέτρια και ο θόρυβος με τα ανεμιστηράκια στο φουλ είναι ενοχλητικός. Με βάση αυτά που είχα ψάξει προ τριετίας όταν το αγόρασα θα έκλινα προς MSI αλλά δεν έχω πρόσφατη εικόνα, γι' αυτό προτείνω το κανάλι.

Θέλει οποσδήποτε laptop? Γιατί όχι handheld σε μονιτορ?

Αυτό με τη φορητότητα δείτε το σοβαρά. Και η δικιά μου (και νομίζω οι περισσότερες γυναίκες που έχω γνωρίσει) με λάπτοπ τη βγάζουν για λόγους αισθητικής/αντίληψης κι αν τις ρωτήσεις, docked μια ζωή το έχουν. Αν δεν παίζει ρόλο ουσιαστικό η φορητότητα (και μην ακούσω 'για να βλέπουμε σειρές σε ένα ταξίδι, μια φορά το χρόνο' γιατί εκεί καθαρίζεις με τάμπλετ) παίρνεις στα ίδια χρήματα πολύ ανώτερο desktop.

Αλλιώς και τα δυο καλά είναι, η MSI έχει ελαφρώς πιο στρωτούς drivers από την εμπειρία μου.

Τελικά το πήρα το πληκτρολόγιο. Έριξα μες στο πακέτο και ένα ποντίκι Logitech G403 να υπάρχει. Γύρω στα 160 ευρώ συνολικό κόστος και για τα 2.

16 χρόνια μετά, το δίδυμο του θανάτου Logitech G19 και MX518 θα μπουν στην προθήκη των ηρώων 🫡

origin-cropped.jpg

16

Back