Asrock Taichi 6800XT OC, κοντεύω τα 3 χρόνια. Απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι τώρα από απόδοση και θερμοκρασίες, δε μου έχει εμφανίσει κάποιο θέμα.Ειχε κανεις ποτές gpu ASRock??
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Asrock Taichi 6800XT OC, κοντεύω τα 3 χρόνια. Απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι τώρα από απόδοση και θερμοκρασίες, δε μου έχει εμφανίσει κάποιο θέμα.Ειχε κανεις ποτές gpu ASRock??
Υπάρχει service για πληκτρολόγια razer στην Ελλάδα? Μια φορά και γω είπα να πάρω πληκτρολόγιο τους και χάλασε στα 2,5 χρόνια, οπότε δεν καλύπτεται και από την εγγύηση. Συγκεκριμένα όλη η σειρά στο Blackwidow V3 από Q έως και | δεν λειτουργεί κανένα κουμπί. Δοκίμασα reset, να βάλω βγάλω το synapse, να βάλω το τελευταίο firmware, να το καθαρίσω καλά, αλλά τίποτα τζίφος.
Κάτι ακόμα να ξες ότι στις ταινίες υπάρχουν έξτρα συνδρομές, δεν τα βλέπεις όλα απλά με το να έχεις πραιμ
α δε ξέρω εγώ έχει βάλει η αδερφή μου και έδωσε κωδικό
και αφού δεν είναι ούτε αυτή ούτε ο άντρας της gamers τσεπώνω και τα games![]()
Μια ετήσια εγγραφή στο πολωνικό amazon prime θα σου κοστίσει περίπου 11€. Είναι πάμφθηνη αλλά με το μειονέκτημα οτι δεν έχει όλο της το περιεχόμενο ελληνικούς υπότιτλους. Δεν ξέρω με ποια κριτήρια κάποιες σειρές και ταινίες παίρνουν ελληνικά και κάποιες όχι, αλλά εγώ την παλεύω και με αγγλικούς οπότε το πρόβλημα ελαττώνεται. Αυτό που μετράει επίσης είναι οτι παίρνεις και το prime gaming οπότε το deal είναι πολύ καλό. Να δίνω 7€ το μήνα στην αμαζον ουτε καν.
Τελικά έχει service. Επειδή είχαν περάσει 2 χρόνια από την εγγύηση έπρεπε να απευθυνθώ στην zegetron. Μου το έφτιαξαν δωρεάν οι άνθρωποι. Είχα εναλλακτική να μου δώσουν κουπόνι για αγορά νέου με 50% έκπτωση αν δεν φτιαχνόταν. Θα κρατούσαν το παλιό για ανακύκλωση!Μήπως να απευθυνθείς στο razer.gr για καθοδήγηση;
Κι εγώ, με το V4 Pro είχα θέματα key spamming. Έχω αλλάξει ήδη 2 πληκτρολόγια εντός εγγύησης μέσω της διαδικασίας RMA (το αρχικό το είχα αγοράσει από το EU store της Razer). Προς το παρόν, το τρίτο πάει καλά, αλλά σίγουρα θα ένιωθα καλύτερα εάν το συγκεκριμένο είχε hot-swappable διακόπτες...
Γενικά, πάντως, κρίμα με τη Razer. Κάποτε την είχα πολύ "ψηλά".
ffmpegΜε ποιο free πρόγραμμα μπορώ να μετατρέψω mp4 σε mp3;