Mας ρωτάτε, σας απαντάμε.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ναι ρε Παλιτ είναι οι 2 τελευταίες GPU μου και πότε δεν είχα κανένα πρόβλημα και στο νετ αν κοιτάξεις θεωρούνται αξιόπιστες

Υπάρχει service για πληκτρολόγια razer στην Ελλάδα? Μια φορά και γω είπα να πάρω πληκτρολόγιο τους και χάλασε στα 2,5 χρόνια, οπότε δεν καλύπτεται και από την εγγύηση. Συγκεκριμένα όλη η σειρά στο Blackwidow V3 από Q έως και | δεν λειτουργεί κανένα κουμπί. Δοκίμασα reset, να βάλω βγάλω το synapse, να βάλω το τελευταίο firmware, να το καθαρίσω καλά, αλλά τίποτα τζίφος.

Υπάρχει service για πληκτρολόγια razer στην Ελλάδα? Μια φορά και γω είπα να πάρω πληκτρολόγιο τους και χάλασε στα 2,5 χρόνια, οπότε δεν καλύπτεται και από την εγγύηση. Συγκεκριμένα όλη η σειρά στο Blackwidow V3 από Q έως και | δεν λειτουργεί κανένα κουμπί. Δοκίμασα reset, να βάλω βγάλω το synapse, να βάλω το τελευταίο firmware, να το καθαρίσω καλά, αλλά τίποτα τζίφος.

Μήπως να απευθυνθείς στο razer.gr για καθοδήγηση;

Κι εγώ, με το V4 Pro είχα θέματα key spamming. Έχω αλλάξει ήδη 2 πληκτρολόγια εντός εγγύησης μέσω της διαδικασίας RMA (το αρχικό το είχα αγοράσει από το EU store της Razer). Προς το παρόν, το τρίτο πάει καλά, αλλά σίγουρα θα ένιωθα καλύτερα εάν το συγκεκριμένο είχε hot-swappable διακόπτες...

Γενικά, πάντως, κρίμα με τη Razer. Κάποτε την είχα πολύ "ψηλά".

Περί συνδρομής Amazon Prime... Νομίζω έχει ο Νίτρος (@nitro912gr), αλλά και όποιος άλλος έχει, κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη!

Πριν από λίγες μέρες απόκτησα ένα Amazon Fire Stick και μπήκα στο τρυπάκι να κάνω εγγραφή στο Amazon Prime. Ωστόσο, έχω λίγο μπερδευτεί σχετικά με το σε ποιο site της Amazon μπαίνω για να κάνω εγγραφή. Ανάλογα με το site, διαφέρει τόσο η δωρεάν περίοδος δοκιμής όσο και το μηνιαίο κόστος... Αν π.χ. συνδεθώ στο Άμαζον της Ιταλίας, σου δίνει 1 μήνα δωρεάν και 4,99 ευρώ το μήνα. Αν μπω στο αντίστοιχο της Γερμανίας, 1 μήνα δωρεάν και 8,99 ευρώ το μήνα. Αν μπω μέσω της εφαρμογής Prime Video (τόσο μέσω του stick όσο και στο διαδίκτυο), δίνει 1 εβδομάδα δωρεάν και 6,99 ευρώ τον μήνα...

Ερωτήσεις:
- Ποιος είναι ο legit τρόπος για συνδρομή στο Amazon Prime εάν διαμένεις στην Ελλάδα;
- Εφόσον δεν υπάρχει amazon.gr, είμαι ελεύθερος να δημιουργήσω συνδρομή από οποιοδήποτε site ή θα με πάρουν στο κυνήγι;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.

Κάτι ακόμα να ξες ότι στις ταινίες υπάρχουν έξτρα συνδρομές, δεν τα βλέπεις όλα απλά με το να έχεις πραιμ

Κάτι ακόμα να ξες ότι στις ταινίες υπάρχουν έξτρα συνδρομές, δεν τα βλέπεις όλα απλά με το να έχεις πραιμ

Ώπα, σοβαρά; Δηλαδή, μπορώ να ξεκινήσω να πληρώνω συνδρομή, αλλά και πάλι να μην έχω διαθέσιμο ό,τι βλέπω όπως στο Νέτφλιξ;
Εμ πες μου έτσι, είπα κι εγώ, με τέτοια τιμή...

EDIT: Επίσης, αν πληρώσεις κάτι έξτρα για μια ταινία, μετά θα είναι για πάντα στη βιβλιοθήκη σου, σωστά; Αλλά άμα διακόψεις για κάποιους μήνες τη συνδρομή, τη χάνεις;

Το Prime έχει την ταινιοθήκη του αλλά μέσα από αυτό λειτουργούν και Paramount+, Eurosport κτλ. Αυτά είναι έξτρα.

α δε ξέρω εγώ έχει βάλει η αδερφή μου και έδωσε κωδικό :p
και αφού δεν είναι ούτε αυτή ούτε ο άντρας της gamers τσεπώνω και τα games :p

αυτό που είπε ο νορθ,
στο δευτερο ερώτημα έχεις επιλογη να αγοράσεις ή νοικιάσεις που δεν έχει να κάνει με την συνδρομη

α δε ξέρω εγώ έχει βάλει η αδερφή μου και έδωσε κωδικό :p
και αφού δεν είναι ούτε αυτή ούτε ο άντρας της gamers τσεπώνω και τα games :p

Και πάνω που αναρωτιόμουνα πώς μπορεί ένας Νίτρος να δίνει 7 ολόκληρα ευρώ (ΟΚ, 6,99 είναι :Ρ) τον μήνα σε μια τέτοια υπηρεσία και να έχει τη δυνατότητα να στοκάρει και μακαρόνια. Κάπου δεν "έβγαιναν" οι υπολογισμοί! :Ρ

Μια ετήσια εγγραφή στο πολωνικό amazon prime θα σου κοστίσει περίπου 11€. Είναι πάμφθηνη αλλά με το μειονέκτημα οτι δεν έχει όλο της το περιεχόμενο ελληνικούς υπότιτλους. Δεν ξέρω με ποια κριτήρια κάποιες σειρές και ταινίες παίρνουν ελληνικά και κάποιες όχι, αλλά εγώ την παλεύω και με αγγλικούς οπότε το πρόβλημα ελαττώνεται. Αυτό που μετράει επίσης είναι οτι παίρνεις και το prime gaming οπότε το deal είναι πολύ καλό. Να δίνω 7€ το μήνα στην αμαζον ουτε καν.

Μια ετήσια εγγραφή στο πολωνικό amazon prime θα σου κοστίσει περίπου 11€. Είναι πάμφθηνη αλλά με το μειονέκτημα οτι δεν έχει όλο της το περιεχόμενο ελληνικούς υπότιτλους. Δεν ξέρω με ποια κριτήρια κάποιες σειρές και ταινίες παίρνουν ελληνικά και κάποιες όχι, αλλά εγώ την παλεύω και με αγγλικούς οπότε το πρόβλημα ελαττώνεται. Αυτό που μετράει επίσης είναι οτι παίρνεις και το prime gaming οπότε το deal είναι πολύ καλό. Να δίνω 7€ το μήνα στην αμαζον ουτε καν.

Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι αν έχουμε το "ελεύθερο" να κάνουμε εγγραφή στο Prime από οποιαδήποτε χώρα. Π.χ. στο Αιγυπτιακό Amazon, η συνδρομή είναι 0,39 ευρώ τον μήνα...

Δηλαδή αν μπω στο amazon.pl με τον λογαριασμό που έχω ήδη στην Amazon (αγόραζα στο παρελθόν προϊόντα από Ην. Βασ. και Γερμανία), μπορώ να κάνω κανονικά εγγραφή στο πολωνικό Prime; Δεν θα "κολλήσει" κάπου η διαδικασία; Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση να με banάρει;

Μήπως να απευθυνθείς στο razer.gr για καθοδήγηση;

Κι εγώ, με το V4 Pro είχα θέματα key spamming. Έχω αλλάξει ήδη 2 πληκτρολόγια εντός εγγύησης μέσω της διαδικασίας RMA (το αρχικό το είχα αγοράσει από το EU store της Razer). Προς το παρόν, το τρίτο πάει καλά, αλλά σίγουρα θα ένιωθα καλύτερα εάν το συγκεκριμένο είχε hot-swappable διακόπτες...

Γενικά, πάντως, κρίμα με τη Razer. Κάποτε την είχα πολύ "ψηλά".
Τελικά έχει service. Επειδή είχαν περάσει 2 χρόνια από την εγγύηση έπρεπε να απευθυνθώ στην zegetron. Μου το έφτιαξαν δωρεάν οι άνθρωποι. Είχα εναλλακτική να μου δώσουν κουπόνι για αγορά νέου με 50% έκπτωση αν δεν φτιαχνόταν. Θα κρατούσαν το παλιό για ανακύκλωση!

Last edited:
Με ποιο free πρόγραμμα μπορώ να μετατρέψω mp4 σε mp3;

εχει πολλα τουλς ονλαιν, ελρικ.
τα περισοτερα εχουν οριο στο μεγεθος του αρχειου.
μ ενα προχειρο ψαξιμο βρηκα αυτο:

που κανει κονβερσο σε αρχεια με μεγεθος μεχρι 1 gb.

Back