Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ε μα. Σεζόν με τη σεζόν τους δείχνει όλους να κάνουν γυμναστική και να γίνονται φιτ, αλλά αυτή όσο πάει αναζητά Lebensraum οριζοντίως. Κρυφό ποντιακό γονιδίωμα ίσως.
 
Μπράβο τα παιδιά να μας ζήσουν. Η λαρούσαινα πάντως την άφησε την προπόνηση και το τρώει όλο της το φαγητό, που να μπει και η κουλούρα :LOL:
Να την αφήσετε την κοπέλα εκεί που είναι, μια χαρά με τα πιασιματάκια της και όλα, δεν χρειάζεται να είναι όλες ξυλάγκουρα.
 
Να την αφήσετε την κοπέλα εκεί που είναι, μια χαρά με τα πιασιματάκια της και όλα, δεν χρειάζεται να είναι όλες ξυλάγκουρα.

Συφωνάω, αρκεί να μην καταλήξει να γίνει σα λουκουμάς. Κρίμα θα είναι γιατί έχει καλά χαρακτηριστικά.
 
Συφωνάω, αρκεί να μην καταλήξει να γίνει σα λουκουμάς. Κρίμα θα είναι γιατί έχει καλά χαρακτηριστικά.
αργά ή γρήγορα όλοι λουκουμάδες θα γίνουμε
 
Ξεκιανω απο σημερα το SHERA που ειναι με την αδελφη του HEMAN
Mαζι με τον HORDAK και τον SKELETOR θα διαλυσουμε τις χελωνες!
 

Οχι δεν εχει χελωνες αλλα εχει δρακους πιθηκους φιδια σαυρες και διαφορα αλλα ζωα. Αλλα δεν εχει καθολου χελωνες ρινοκερους και γουρουνια.

O Sκeletor εχει για βοηθο εναν πιθηκο τον Βeast Man Beast Man ο οποιος ειναι το ιδιο χαζος με τον Rocksteady και τον Βebop
Αλλα δεν εχει στρατο απο ninja οπως εγω ουτε εχει εκατομυρια οπαδους σε ολο τον κοσμο . Ειναι σε ολα κατωτερος απο εμενα. O Hordak εχει εναν στρατο απο ρομποτ οπως ειχα εγω απο το 1987 μεχρι το 1996 αλλα ειναι απλα ρομποτ που χρησιμοποιουν πολυβολα για να πολεμησουν και οχι ninja σαν τα δικα μου με σπαθι και κονταρια αρα και παλι εγω ειμαι καλυτερος.
 


Φαίνεται ενδιαφέρον. Υπάρχουν άπειρες ταινίες και σειρές για άλλους δικτάτορες της εποχής αλλά νομίζω πρώτη φορά ασχολείται κάποιος σοβαρά με τους λούζερς Ιταλούς.


Είδα τα μισά επεισόδια ως τώρα από αυτό τελικά και είναι εξαιρετικό. Αρκετά σουρεαλιστική απεικόνιση των γεγονότων και με διαρκές σπάσιμο του 4ου τοίχου, αλλά η ερμηνεία του τύπου είναι κυριολεκτικά οσκαρική.

 
Είδα τα μισά επεισόδια ως τώρα από αυτό τελικά και είναι εξαιρετικό. Αρκετά σουρεαλιστική απεικόνιση των γεγονότων και με διαρκές σπάσιμο του 4ου τοίχου, αλλά η ερμηνεία του τύπου είναι κυριολεκτικά οσκαρική.
Υπεργαμάτο φαίνεται. Το ξεκινάω άμεσα.
 
Ρε σεις, έχει χελώνες στο He-Man;
Μάλλον ο Σρέντερ τα παρακολουθεί με ρυθμούς χελώνας. Αμαράιτ φαμ μποχοχο

Εγώ από την άλλη μπίντζαρα τα τελευταία 5 Cobra Kai. Άνετα στις τοπ 5 σειρές της γενιάς μας.

That ending though, τα είχε όλα. Δυνατές αναμετρήσεις, συγκίνηση, redemption που κανείς δεν περίμενε, μπάλες από τους δημιουργούς να κάνουν κάποιες αχέμ μη αναστρέψιμες αλλαγές κ.α.
 
Καυευχαριστήθηκα με το φινάλε του COBRA KAI, και γενικά με το κλείσιμο όλων των character arcs. Αλλά θα ήθελα λίγο ακόμα fanservice, όπως.
-να αποκαλέσει κάποιος για μια ακόμα φορά τον Μιγκέλ "Ελ Σερπιέντε" και την Τόρι "Κουίν Κομπρα"
-να πάει ο Λόρενς να διακόψει τον ΛαΡούσο εκεί που τον εμψύχωνε και ο ΛαΡούσο να του πει "QUIET".
Τέτοια μικρά πραγματάκια.
 
Τέλειωσα εχθές το Mad Men. Δεν το είδα σε "πρώτη προβολή", αλλά αρέσκομαι στο binge watching όταν έχω ελεύθερο χρόνο, οπότε ήταν στην λίστα μου εδώ και καιρό.

Έχουν γραφτεί πολλά, και από αρκετούς συμφορουμίτες, για την σειρά, και κρίνω πως απλά θα κομίσω Γλαύκα εις τας Αθήνας με ότι έχω να πω, οπότε αν κάποιο μέλος της κοινότητας διαβάζει αυτές τις γραμμές, και δεν έχει δει την σειρά, ας σπεύσει να το διορθώσει. Αξίζει.
 
Τέλειωσα εχθές το Mad Men. Δεν το είδα σε "πρώτη προβολή", αλλά αρέσκομαι στο binge watching όταν έχω ελεύθερο χρόνο, οπότε ήταν στην λίστα μου εδώ και καιρό.

Έχουν γραφτεί πολλά, και από αρκετούς συμφορουμίτες, για την σειρά, και κρίνω πως απλά θα κομίσω Γλαύκα εις τας Αθήνας με ότι έχω να πω, οπότε αν κάποιο μέλος της κοινότητας διαβάζει αυτές τις γραμμές, και δεν έχει δει την σειρά, ας σπεύσει να το διορθώσει. Αξίζει.
Είναι στο backlog από πάντα, μόνο και μόνο για τα σκηνικά.
 
Το Mad Men το είχα ξεκινήσει το 2016 (νομίζω) μετά από παρότρυνση (βλ. πρήξιμο) φίλου. Είδα το πρώτο επεισόδιο, δεν ξετρελάθηκα, το άφησα.
Το ξανάπιασα πριν κάνα μήνα κι έχω φτάσει κάπου στο 8ο επ. (το πάω λίγο αργά, ας όψεται η έλλειψη χρόνου). Πέρα από τους φαρμακερούς διαλόγους και τους χαρακτήρες, απολαμβάνω την αναπαράσταση της εποχής, όχι τόσο στα σκηνικά/κοστούμια, όσο στα ήθη, τις συνήθειες, και το όλο κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο που πλέον μοιάζει μακρινό, παρότι οι άνθρωποι στον πυρήνα τους έμειναν ίδιοι.

Σε άλλα νέα, όταν η τηλεόραση δεν παίζει Bluey και Peppa Pig, βλέπουμε με την κυρά τη δεύτερη σεζόν του Severance. Πάει λίγο αργά ως τώρα (δεύτερο επεισόδιο) αλλά η ίντριγκα και το μυστήριο μάς κρατάνε. Ελπίζω να έχουν όντως κάτι συναρπαστικό ή/και ενδιαφέρον να πουν στο τέλος και να μην είναι όλο αυτό μια φούσκα τύπου Lost. Γενικά θεωρώ ότι αυτό το -γαμάτο- concept δεν αντέχει πάνω από 3 σεζόν χωρίς ξεχείλωμα, οπότε ελπίζω να το λήξουν εγκαίρως, προτού αρχίσουμε να σιχτιρίζουμε ομαδικώς.

Σε πιο χαλαρές φάσεις βλέπουμε Modern Family. Ντάξει γούστο έχει, δεν είναι τόσο σειρά για να ξεκαρδιστείς αλλά κάνα χαμόγελο πού και πού το σκας. Ορισμένοι χαρακτήρες παραείναι βαρετοί (π.χ. Mitchell) αλλά ευτυχώς κουβαλάνε οι υπόλοιποι, κυρίως ο Phil, ο Cameron, και ο θρυλικός Al Bundy της καρδιάς μας (εδώ με νέο ΑΦΜ ως Jay).

Επίσης ξεκίνησα μόνος μου το Adventure Time, που ήταν στο backlog κάτι αιώνες. Πολλά ναρκωτικά, δικέ μου. Πολλάααααα ναρκωτικάααααα. Αλλά έχει την πλάκα του.
 
Last edited:
Lost. Τι μου θύμησες τώρα... Τότε που περιμέναμε το κάθε επεισόδιο και μετά μας έβρισκε το πρωί να συζητάμε τις θεωρίες.

Η σειρά αξίζει και μόνο για την σκηνή με τον Desmond που σήκωσε το τηλέφωνο και κάλεσε κι απάντησε η Penny. Κι απάντησε. Το Χριστουγεννιάτικο Θαύμα. Αυτά. Συνεχίστε.
 
Α ρε Λοστάρα. Πραγματικά κάποιος που δε βίωσε όλη αυτή τη μανία όσο η σειρά παιζόταν και ήταν στα πάνω της, δε μπορεί να καταλάβει. Σοκ και δέος σε κάθε επεισόδιο.

#NotPennysBoat
 
Το τέλος ήταν όντως λίγο meh. Ίσως οι ίδιοι οι δημιουργοί να έπεσαν σε μια παγίδα όπου προσπαθούσαν να βρουν κάτι που να μην ταιριάζει με τις θεωρίες. Αλλά είπαμε. Η Penny απάντησε. Τι ταξίδι ήταν αυτό.
 
Back
Top