By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Να την αφήσετε την κοπέλα εκεί που είναι, μια χαρά με τα πιασιματάκια της και όλα, δεν χρειάζεται να είναι όλες ξυλάγκουρα.Μπράβο τα παιδιά να μας ζήσουν. Η λαρούσαινα πάντως την άφησε την προπόνηση και το τρώει όλο της το φαγητό, που να μπει και η κουλούρα![]()
Να την αφήσετε την κοπέλα εκεί που είναι, μια χαρά με τα πιασιματάκια της και όλα, δεν χρειάζεται να είναι όλες ξυλάγκουρα.
αργά ή γρήγορα όλοι λουκουμάδες θα γίνουμεΣυφωνάω, αρκεί να μην καταλήξει να γίνει σα λουκουμάς. Κρίμα θα είναι γιατί έχει καλά χαρακτηριστικά.
αργά ή γρήγορα όλοι λουκουμάδες θα γίνουμε
Φαίνεται ενδιαφέρον. Υπάρχουν άπειρες ταινίες και σειρές για άλλους δικτάτορες της εποχής αλλά νομίζω πρώτη φορά ασχολείται κάποιος σοβαρά με τουςλούζερςΙταλούς.
Υπεργαμάτο φαίνεται. Το ξεκινάω άμεσα.Είδα τα μισά επεισόδια ως τώρα από αυτό τελικά και είναι εξαιρετικό. Αρκετά σουρεαλιστική απεικόνιση των γεγονότων και με διαρκές σπάσιμο του 4ου τοίχου, αλλά η ερμηνεία του τύπου είναι κυριολεκτικά οσκαρική.
Μάλλον ο Σρέντερ τα παρακολουθεί με ρυθμούς χελώνας. Αμαράιτ φαμ μποχοχοΡε σεις, έχει χελώνες στο He-Man;
Είναι στο backlog από πάντα, μόνο και μόνο για τα σκηνικά.Τέλειωσα εχθές το Mad Men. Δεν το είδα σε "πρώτη προβολή", αλλά αρέσκομαι στο binge watching όταν έχω ελεύθερο χρόνο, οπότε ήταν στην λίστα μου εδώ και καιρό.
Έχουν γραφτεί πολλά, και από αρκετούς συμφορουμίτες, για την σειρά, και κρίνω πως απλά θα κομίσω Γλαύκα εις τας Αθήνας με ότι έχω να πω, οπότε αν κάποιο μέλος της κοινότητας διαβάζει αυτές τις γραμμές, και δεν έχει δει την σειρά, ας σπεύσει να το διορθώσει. Αξίζει.