PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σήμερα το απόγευμα έχει και μια παρουσίαση για νέα σχετικά με τους τίτλους της η NACON.

Η προοπτική για κάποιο DLC/expansion του Ρομποκόπ (sic) είναι ιδιαίτερα γαργαλιστική.

Εννοείται περισσότερος RoboCop είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτος.
Ωστόσο, με το που τελείωσα το Rogue City, αναρωτιόμουν με ποιο 80s-90s action franchise θα ήθελα να ασχοληθεί μετά η Τeyon. χωρίς να χρειαστούν τεράστιες αλλαγές στη φόρμουλα.

Με σειρά προτεραιότητας θα έβαζα:

Alien(s)
Predator
Die Hard
Demolition Man
Total Recall

Τα δύο πρώτα τα θεωρώ απίθανα λόγω δικαιωμάτων αλλά a man can dream.

Last edited:
Εννοείται περισσότερος RoboCop είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτος.
Ωστόσο, με το που τελείωσα το Rogue City, αναρωτιόμουν με ποιο 80s-90s action franchise θα ήθελα να ασχοληθεί μετά η Τeyon. χωρίς να χρειαστούν τεράστιες αλλαγές στη φόρμουλα.

Με σειρά προτεραιότητας θα έβαζα:

Alien(s)
Predator
Die Hard
Demolition Man
Total Recall

Τα δύο πρώτα τα θεωρώ απίθανα λόγω δικαιωμάτων αλλά a man can dream.

Εγώ ψηφίζω Stop or my mom will shoot

Πρώιμο teaser από το Sinking City 2.

Στο Kickstarter έπιασε το στόχο του αμέσως, πάντως, αν και δείχνει αρκετά διαφορετικό από τον προκάτοχό του.

Πολλά και ζουμερά στο κονέξιο της Νάκον.

Προσωπικά κρατάω σφιχτά τα δύο από κάτω, άντε και το Χελ ις Ας (με το οποίο ήμουν ψιλομέχ στο ρηβήλ του τότε) επειδή έχω καλή διάθεση.

Απ'ότι φαίνεται στο νέο DLC του Hearts of Iron 4 πήγαν φουλ meme mode και εισήγαγαν ένα focus tree στην Ινδία για τον NUCLEAR GHANDI.

Έπειτα από κάμποσα χρόνια ανάπτυξης (και τη συμμετοχή του Avellone) η παιχνιδάρα βγαίνει τον επόμενο μήνα.

Βγήκε πρώτο teaser trailer για το νέο γκεημ της ZA/UM...

...και αναμενόμενα τους ψιλογλεντάνε στα σχόλια επειδή οι δημιουργοί του Disco Elysium δε δουλεύουν πια εκεί.

Θα μπορούσε να μην κάνει statement στα πρώτα 0.4 sec του βίντεο, η αλήθεια είναι.

Τρεηλεράρα πάντως, δεν τα λυπήθηκαν τα λεφτά. Υπάρχει και 10ωρη έκδοση για τους μπάκερς απ' ότι λέγεται.

Τρεηλεράρα πάντως, δεν τα λυπήθηκαν τα λεφτά. Υπάρχει και 10ωρη έκδοση για τους μπάκερς απ' ότι λέγεται.

Βρέχει στη φτωχογειτονιά...

Από ότι ακούω ένα πολύ καλό πρόγραμμα για συλλογή και διαχείριση των παιχνιδιών μας σε όλα τα store.
Άλλη μια επιλογή για να ξέρουμε πόσα παιχνίδια ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΊΞΟΥΜΕ ΠΌΤΕ!!!😭

ΤΟ είχε προτείνει κάποιος παλιότερα και σε εμένα, ο @vtheofilis νομίζω; Δυστυχώς δεν κάθισα να το σκαλίσω γιατί δεν έχω πλέον χρόνο και κουράγιο για τέτοια, σε κανά 2 χρόνια λογικά.

Back