shredder
Death Knight
Βγαινει στις 8 απριλιου το νεο παιχνιδι της Microsoft sOUTH OF THE MID NIGHT. Και απο οτι φαινεται ειναι καλο! South Of Midnight - Review - VG24.gr
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ο Σρε είναι καλός στα beat em up (aka σουπούνιασμα pc), οπότε δεν έχει ιδιαίτερο θέμα.Έχει πολλούς γρίφους, διαλόγους και ψάξιμο, προς πληροφόρησή σου.
Εαν δεν δω review εδώ στο RQ, εγώ δεν πιστεύω τίποτα!Βγαινει στις 8 απριλιου το νεο παιχνιδι της Microsoft sOUTH OF THE MID NIGHT. Και απο οτι φαινεται ειναι καλο! South Of Midnight - Review - VG24.gr
Έπειτα από κάμποσα χρόνια ανάπτυξης (και τη συμμετοχή του Avellone) η παιχνιδάρα βγαίνει τον επόμενο μήνα.
Και εγώ που νόμιζα πως περίμενες με μεγάλη ανυπομονησία το Half Life 3περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία.
Και εγώ που νόμιζα πως περίμενες με μεγάλη ανυπομονησία το Half Life 3
Εκείνο δεν το περιμένω απλά με ανυπομονησία, το Half-Life 3 θα είναι το Δώρο του Gaben στην ανθρωπότητα.
Το δώρο του του Gaben στην ανθρωπότητα, είναι το deck:
![]()
...για αυτό πρέπει να αναφέρουμε και ονόματα των games κάθε φορά που κάνουμε ποστ, αντί να πετάμε απλά ένα ΥΤ βίντεο λινκ...
Αλλιώς θα μας κάνετε ντα;
ή, συμπληρωνω, αντι να γραφουμε κρυαδες τυπου τάιτα κουέ 2 ή αλαλοθ ή Υπερτατο κλπ.
ηρθε η ωρα θεωρω να σοβαρευτουμε ως φορουμίται. ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ !!!!!1!!11!!!!1!!!. ναι, ΑΚΟΜΑ κι εγω κι ας ειμαι απ τους πλεον σοβαρους.