Βγήκε πρόσφατα το Πόκετ Καρς από έρλυ άξες στην οποία ήταν για μερικά χρόνια μαζεύοντας αρνητικά ρηβιούζ λόγω ακυκλοφορησιάς και ανυπαρξίας απντέητς, όλα αυτά τα ευχάριστα. Τελικά δεν ήταν το ΡηΒολτ κίλερ που κάνεις δεν περίμενε. Συμπαθητικό, αλλά ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Και το θυμήθηκα επειδή πήρε το μάτι μου άλλους δύο απκόμινκ ογκόλιθους υποψήφιους να χαθούν επίσης στη σκιά του ΡηΒολτ για πάντα. Οπότε είπα να κάνω ένα ποστ με όλα μέσα και να πάω να φτιάξω κανά σάντουιτς.
Εντάξει οι γλυκούληδες προσπάθησαν, κρίμα που δεν είχαν τις πλάτες της γιούμπισοφτ να βγει το πρώτο γκέημ με σεξουαλικά απελευθερωμένα τηλεκατευθυνόμενα μεταξύ άλλων.
Αυτό έχει ντέμο στο μεγαλειώδες φεστιβάλ που τρέχει τώρα στον ατμό, το ντέμο δεν έχει καμία σχέση με ότι θα δείτε στο τρέηλερ. Δεν θα πω περισσότερα, γιατί ήταν τόσο ανοργασμικό το ντέμο που δημιουργήθηκε μία μικρή μαύρη τρύπα στα σωθικά μου και ακόμα να το ξεπεράσω.
Και για τέλος ίσως η καλύτερη πρόταση εκεί έξω, πολύ θα το ήθελε έστω. Κι επειδή εδώ χάπι εντς δεν υπάρχουν, άντι για ντέμο στο φεστ τελικά αφαιρέσαν το γκέημ από το στημ την ίδια μέρα, ενώ ήταν να κυκλοφορήσει και μέσα στο μήνα κάπου. Φλεβάρης ήταν σίγουρα, για χρονιά δεν ξέρω. Παίζει να είναι απλά κανά άσετ φλιπ που θα ξεχαστεί πριν καν κυκλοφορήσει, μόνο θετικές σκέψεις σήμερα.
EDIT:
@Northlander