το συρμα επεσε πριν καν τελειωσει ο αγωνας. ο νταμπιζας ταχα με χαμογελακι σχολιασε για "ευχαριστους πονοκεφαλους" του ιβαν και αναρωτηθηκε "ποιους θα βαλει μεσα τωρα που θα επιστρεψουν οι τραυματιες - τιμωρημενοι".
ολος ο κοσμος αυτη την απορια εχει. εγω θα στοιχηματιζα ζωτικα οργανα του πολυπαθου και συναμα πολύποθου κορμιου μου οτι σιγα σιγα (δεν ειναι ντιπ χαζος) θα φερει πισω τους "μπαρουτοκαπνισμενους" μυκονομύστες μπεκατσέτες και μανταλους. 2-3 στην αρχη, 4-5 στο επομενο ματς και 8 στο μεθεπομενο.
κι ετσι θα χαθει μια νομιζω πρωτοφανης στα παγκοσμια χρονικα ευκαιρια να μαθουμε το ταβανι μιας ωραιας παρεας που τυχαινει να παιζει ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο σε τετοια ηλικια.
στο πραγματικα πρωτοφανους ηλιθιοτητας, ακομα και για τα δεδομενα του sdna, αρθρο προσπαθω ν απαντησω αλλά δεν περναει, πολυ αναμενομενα, το σχολιο μου. η πρωτη επιφανειακη λογικη παρανοια ειναι οτι ποτέ δεν ειχαν την τολμη προπονητες της εθνικης να βαλουν μεσα οχι 20χρονο, αλλά 25 χρονο οπότε (duh) οι λιγες επιτυχιες οπως και οι πάμπολλες αποτυχιες εγιναν με 30αρηδες.
τα θεμέλια του ιβανολατρικού στατους κβο του γκρηκ φουτμπωλ απο χτες εχουν αφηνιασει, θεωρω εχοντας παρει γραμμη απ τους "αρμοδιους". ο νι
γιαννης χτες εγραψε αρθρο, επισης τραγικο, αφου ηταν αγιογραφια του ιβαν, οπου μεσα ειχε χωσει πολυ πραγμα για το πως δεν θα ακυρωθει προφανως η γενια των 30αρηδων και εννοειται οτι θα εχουν ρολο που θα εξαρταται απ τα δεδομενα του εκαστοτε ματς.
καλα, το περιμενα, αλλά ρε φουστη, το μονο παραδειγμα που πλησιαζει σε αυτο που συνεβη προχτες ειναι η ισπανια του ντελαφουεντε. αν αντιδρασουν οι "αρμοδιοι" με τον γνωστο ελληνικο τροπο θα εχει χαθει πρωτοφανης ανεπαναληπτη ευκαιρια, εστω για 10 χρονια μονο, να φθασουμε σε τιτλους, οχι απλα προκρισεις.
ελα ρε ιβαναρε. βγες ΜΙΑ ΦΟΡΑ απ την μιζέρια σου και κανε αυτο που πρεπει.
και θ αναψω μια λαμπαδα ισαμε το μποι σου στην εκλησά ΚΑΙ θα κατεβασω ολη την δισκογραφια καρβέλα.
κατσε να στολισω το ποστ να μην ειναι ξερο (τραγουδαρα μπαι δε γουει):