lucinos
Death Knight
ναι το 2011 έγινε αυτός ο χαμός. Αλλά συνέχισαν δυνατά με άπειρα λάθη.Είναι τότε που άλλαξαν desktop στο δικό τους;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ναι το 2011 έγινε αυτός ο χαμός. Αλλά συνέχισαν δυνατά με άπειρα λάθη.Είναι τότε που άλλαξαν desktop στο δικό τους;
Να πω την αλήθεια μου άρεσε η αλλαγή, αλλά μετά από εκεί σταμάτησα και εγώ να ασχολούμαι με Linux γενικότερα. Κρίμα που το χάλασανναι το 2011 έγινε αυτός ο χαμός. Αλλά συνέχισαν δυνατά με άπειρα λάθη.
Το ubuntu το άφησα ήδη το 2011 αλλά με τα snaps έχω προχωρήσει από την θέση ότι δεν είναι για μένα στην θέση δεν πρέπει να είναι για κανέναν, Τα snaps πρέπει να πεθάνουν.Να πω την αλήθεια μου άρεσε η αλλαγή, αλλά μετά από εκεί σταμάτησα και εγώ να ασχολούμαι με Linux γενικότερα. Κρίμα που το χάλασαν![]()
Υπενθύμιση στούς χρήστες Arch
Όταν η ενημέρωση αποτυγχάνει
View attachment 8756
Σήμερα ήταν μια τέτοια μέρα. Ψύχραιμα πάμε στο
και ναι πάνω πάνω έχει την απάντηση Arch Linux - News: Cleaning up old repositoriesArch Linux
archlinux.org
Δεν χρειάστηκε να επαναφέρω τίποτα.Καλά, μην νομίζεις ότι και το Fedora πάει πίσω!! Τη δεύτερη φορά το επανέφερα, αλλά την πρώτη το διέγραψα τελείως!!!
Μια χαρά. Απλά σημειώνω ότι για σωστή υποστήριξη DXVK/Proton/Vulkan θες κάρτες γραφικών που να έχουν στο όνομα "RX" (ή Vega). Τα απλά που θες (όχι παιχνίδια) πιστεύω τα κάνει και η ενσωματωμένη intel.Όλα τρέχουν τέλεια για streaming από netflix, prime, D+ και έβαλα και το steam με proton για να δω και εγώ από πρώτο χέρι τι καλή δουλίτσα έχει γίνει από Valve.
Το σύστημα τρέχει ακόμα καλύτερα από τα W10, το είχα στήσει με κομμάτια που έμειναν τα τελευταία χρόνια από αναβαθμίσεις των άλλων συστημάτων.
I5 3570, 8GB DDR3 RAM, Patriot SSD 256GB και μια Radeon R5 250. Όλα πόπα, άντε γεια MS...
μου αρκεί να παίζει 1-2 απλά πραγματάκια, δεν θα δουλέψει λες; Ας πούμε Civ4/5 και Against the Storm.Μια χαρά. Απλά σημειώνω ότι για σωστή υποστήριξη DXVK/Proton/Vulkan θες κάρτες γραφικών που να έχουν στο όνομα "RX" (ή Vega). Τα απλά που θες (όχι παιχνίδια) πιστεύω τα κάνει και η ενσωματωμένη intel.
To Civ5 έχει καλή πιθανότητα να δουλέψει γιατί έχει και native έκδοση.μου αρκεί να παίζει 1-2 απλά πραγματάκια, δεν θα δουλέψει λες; Ας πούμε Civ4/5 και Against the Storm.
όχι. Δεν θες να βάλεις proprietary στην R5 250. Αυτό που θα είχε ενδιαφέρον είναι να βάλεις τούς πειραματικούς amdgpu οδηγούς. Θα ξεκλείδωναν αρκετά παιχνίδια στο λίνουξ. Αλλά και αυτό πιθανότατα δεν αξίζει τον κόπο.Αν έβαζα proprietary drivers θα ήταν καλύτερα;
ναι ξέρω εγώ, για να δούμε.Καλή αρχή Νίτρε και καλή λευτεριά.
ναι αυτό ισχύει, έχω να πιάσω MacOS από το High Sierra αλλά πάντα ήταν πιο μεστή εμπειρία χρήσης και λίγο που είδα το τελευταίο με opencore (ευτυχώς δεν ανατινάχτηκε το c2d macbook) το έχουν κρατήσει αν και είδα κάποιες παραφωνίες "ας το κάνουμε σαν το iOS εδώ".Δεν είναι καν συγκρίσιμα σαν εμπειρία χρήσης, τα Win είναι κάτω από τον πάτο του βαρελιού. Χρησιμοποιώ κι εγώ ένα M1 Air και, τουλάχιστον, δεν με κάνει να σιχτιρίζω, σε αντίθεση με το οποιοδήποτε Win μηχάνημα περνάει για λίγα λεπτά από σπόντα στα χέρια μου.
Ένα βήμα τη φορά.