lucinos
Death Knight
ναι το 2011 έγινε αυτός ο χαμός. Αλλά συνέχισαν δυνατά με άπειρα λάθη.Είναι τότε που άλλαξαν desktop στο δικό τους;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ναι το 2011 έγινε αυτός ο χαμός. Αλλά συνέχισαν δυνατά με άπειρα λάθη.Είναι τότε που άλλαξαν desktop στο δικό τους;
Να πω την αλήθεια μου άρεσε η αλλαγή, αλλά μετά από εκεί σταμάτησα και εγώ να ασχολούμαι με Linux γενικότερα. Κρίμα που το χάλασανναι το 2011 έγινε αυτός ο χαμός. Αλλά συνέχισαν δυνατά με άπειρα λάθη.
Το ubuntu το άφησα ήδη το 2011 αλλά με τα snaps έχω προχωρήσει από την θέση ότι δεν είναι για μένα στην θέση δεν πρέπει να είναι για κανέναν, Τα snaps πρέπει να πεθάνουν.Να πω την αλήθεια μου άρεσε η αλλαγή, αλλά μετά από εκεί σταμάτησα και εγώ να ασχολούμαι με Linux γενικότερα. Κρίμα που το χάλασαν![]()
Υπενθύμιση στούς χρήστες Arch
Όταν η ενημέρωση αποτυγχάνει
View attachment 8756
Σήμερα ήταν μια τέτοια μέρα. Ψύχραιμα πάμε στο
και ναι πάνω πάνω έχει την απάντηση Arch Linux - News: Cleaning up old repositoriesArch Linux
archlinux.org
Δεν χρειάστηκε να επαναφέρω τίποτα.Καλά, μην νομίζεις ότι και το Fedora πάει πίσω!! Τη δεύτερη φορά το επανέφερα, αλλά την πρώτη το διέγραψα τελείως!!!