(Update) Remake του GOTHIC στα σκαριά από την THQ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
@Stamatimenos

Αν εννοείς ότι πιάνει το Κεντροευρωπαϊκό/Ανατολικοευρωπαϊκό παλμό ο κόσμος του Witcher, όπως και του Gothic, θα συμφωνήσω. Αλλά ήταν πιο στρωτό τεχνικά ( η Enhanced Edition που έπαιξα εγώ τουλάχιστον ) και πιο περιορισμένο από το Gothic 1, στο Gameplay.

Νομίζω πως το Ultima 9 προσπάθησε να κάνει αυτά που έκανε το Gothic, αλλά είχε πάρα πολλά προβλήματα στην γραφή, και τεχνικής φύσεως.

Δυστυχώς ήταν η ταφόπλακα για τα single player Ultima.

Τα τεχνικά προβλήματα του 9 επιλύονται σε μεγάλο βαθμό με GLide wrappers ( nGLide, dgVoodoo ), αλλά δεν ξέρω αν έχουν στρώσει τα πράγματα σε άλλους τομείς.
Ευτυχώς έχει διασωθεί ο κώδικας του παιχνιδιού, σε αντίθεση με το expansion του Ulltima 8.

Ultima™ 9: Ascension μιας και αναφερθηκε μπηκε στο gog preservation program
Έχω την κουτάτη έκδοση!!! Ευχάριστες αναμνήσεις! Ακόμα θυμάμαι που ο Απατσού έκανε αφιερώματα σε 5-6 συνεχόμενα τεύχη.

2 φορές το είχα τερματίσει τότε. Μια με fighter και μια με wizard.

Ναι, με την Spiders είχα βρει την υγειά μου μια χρονιά που ψαχνόμουν. Όλα τους τίμια, όλα τους άψογα και σαν RPG γενικά, αλλά μκυ δώσαν και τη "Gothic" δόση που έψαχνα. Ούτε το Kingdoms of Amalur μου είχε κάνει κλικ,
@Stamatimenos

Αν εννοείς ότι πιάνει το Κεντροευρωπαϊκό/Ανατολικοευρωπαϊκό παλμό ο κόσμος του Witcher, όπως και του Gothic, θα συμφωνήσω. Αλλά ήταν πιο στρωτό τεχνικά ( η Enhanced Edition που έπαιξα εγώ τουλάχιστον ) και πιο περιορισμένο από το Gothic 1, στο Gameplay.

Νομίζω πως το Ultima 9 προσπάθησε να κάνει αυτά που έκανε το Gothic, αλλά είχε πάρα πολλά προβλήματα στην γραφή, και τεχνικής φύσεως.

Δυστυχώς ήταν η ταφόπλακα για τα single player Ultima.
Εννοούσα το feel, το πώς ένιωσα εγώ δηλαδή παίζοντας το. Δε μπορώ να το περιγράψω με λέξεις, αλλά με το Witcher 1 πήρα τη δόση μου θυμάμαι. Με το Ultima 9 όχι, αν και μου άρεσε σαν game γενικά.

Back