σ ευχαριστω για την αφορμη που δινεις (λες και χρειαζομαι αφορμη...), σεβαστε συφορουμιτη, για το βραδυνο μου παραληρημα.
για ν αναφερθω μονολεκτικα αλλου και να μην ποσταρω εδω το βιδεο, καταλαβαινεις ελρικ πως δεν μουσκεψαν ουτε καν τα slipad που φορω κατω απ το βρακουλινι.
τραγωδια. οτι ναναι τρειλερ. ο ζαρνταζζ εντελως χαλια και ξένη μουρη απ αυτη που τον "γνωριζουμε". καλλιο να του βανανε την φατσα που ξερουμε απ το γκοθι3, μη σου πω κι απ το 2....
επισης, τι μαλακοτεχνολογια ηταν αυτη? το ειδαν σαν πρωτοπορια ξερωγω? διψαμε για ινγκειμ υλικο, που το δινουν με το σταγονομετρο κι εδω φαγανε την μιση διαρκεια του τρειλερ για να μας δειξουν κατι σαν λεγκο/πλαστελινη ας πουμε, για να μας δωκουν σκηνες απ το κειμ. αχρειαστο, παραλογο, παντελως ηλιθιο, νταουνραιτ τραγικο νομιζω.
ακομα, οσο ασοβαρη εταιρια κι αν εισαι, κανεις ενα τρειλε που εχει εναν, one, un, uno στοχο. γιου χαντ ΟΥΑΝ τζαμπ. να περιορισεις καπως την "γουεν ιτ'ς ρεντι" προσεγγιση και να το κανεις λιιιιγο πιο συγκεκριμενο, μιας που μεχρι χτες δεν ειχες χρησιμοποιησει ποτε χρονολογια ρηληζ.
και μου γραφεις "ερλι 2026"?
βρε, ζωντοβολα ισπανοι, το ερλι ταδε το χρησιμοποιουμε στον προφορικο λογο κυριως, ειναι αοριστο, σχετικο και αδοκιμο. αν δεν εισαι σιγουρος (που προφανως δεν εισαι) βαζεις σκετο 2026. αν παλι εχεις τα κρεματζολια να γινεις πιο συγκεκριμενος βαλε Q1 2026, δεκτο κι αυτο. και αστο εκει. καλα, αν ηταν σοβαροτεροι θα εβαζαν μηνα ή ακομα και ημερομηνια, αλλά προφανως ειμαστε πολυ μακρια απο τετοια "δεσμευση".
η μαντεψια μου? λιγο πριν τα χριστουγεννα του 2026, χοουπφουλυ. το διαβασατε πρωτοι εδω.
και λαστ ΜΠΑΤ ΝΟΤ ΛΗΣΤ, ενα πλεονεκτημα εχεις σαν εταιρια βρε αλκίμια, ΕΝΑ. την ανουλα μου. καθε βιντεο με την υπογραφη της εταιριας επρεπε να χει τουλαχιστον 20 δευτερολεπτα ανουλα μεσα.... ας μιλαει για το κειμ, ας κοιταει απλα την καμερα, ας μπουκωνεται με παέγια, ας κατεβαζει τα σκουπιδια, δεν με νοιαζει, κατι, ότι.
τι να πω? δεν μπορουν τα παλικαρια.
ας μας δωκουν το κειμ κι ας πανε στο καλο του θεου.