Συναυλιες (των μεταλλων και μη)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
θα γίνει (και) στη Θεσσαλονίκη λολ (ή για την ακρίβεια στην Κατερίνη, καμιά 50 χλμ από Σαλονίκη).
Νταξ, όχι στην Θεσσαλονίκη, δεν μιλάμε απλά για άλλη πόλη, για άλλο νομό μιλάμε, ας μην το τερματίσουμε.
 
f58a3da0-e3b8-11ef-80ad-c53dd74c5769.jpg


Μεγάλος χαμός, όλοι τρών' τα νύχια τους για να νικήσουν τα bots και να αποφύγουμε Oasis dynamic pricing. Καμία ελπίδα βέβαια. Let's go.
 
Αδιανόητο line-up, αλλά θα χρειαστεί νεφρό για να πας να τους δεις, οπότε...
 
Αν καταφέρεις να κλείσεις, πες μας και την τιμή που σου έκατσε για την ιστορία. Αν πούμε ότι πήγαινες στον καθένα χωριστά ήθελες ένα μηνιατικο, αλλά με τα χρηματιστηριακά κόλπα που έχουν εισάγει, κάτι μου λέει ότι οι τιμές θα πάνε πολύ παραπάνω,
 
Ο Ozzy με το ζόρι μπορεί να περπατήσει πλέον, πόσω μάλλον να τραγουδήσει, αλλά είναι από τα events που πας λιγότερο για τη μουσική και περισσότερο για να μπορείς να λες μετά πως "ήμουν κι εγώ εκεί σε αυτήν την ιστορική βραδιά".

ΔΕΔΟΜΕΝΑ θα εξαφανιστούν τα εισιτήρια μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Και θα ξαναβγούν άμεσα στην κυκλοφορία από μαυραγορίτες σε τιμή 100 φορές πάνω.
 
Ευτυχώς τους είχα δει το '05 στη Μαλακάσα που και ήταν ακόμα σε καλή κατάσταση και δεν έδωσα νεφρό.
 
Same (αν και τότε πιστεύαμε ότι ήταν εντελώς παππούδια στα τελευταία τους). Το tribute line-up όπως και να έχει είναι ασύλληπτο και είναι γιορτή. Tο πιθανότερο, βέβαια, είναι να πάνε κάτι νεόπλουτοι φασαίοι που δεν έχουν ιδέα τι και πού βρίσκονται για να τσατάρουν στο κινητό, αντί για τον κόσμο που ακολουθεί και διψάει για αυτήν τη μουσική.
 
Χθες, 21, ηταν και headliners, με λιγο μεγαλυτερο σετλιστ, μεταξυ αλλων Strange Wings και... Power of the Night.
Power of the Night ρε μλκ, Power of the Night.
 
Κάποιος διόρθωσε λίγο μία από αυτές τις φωτογραφίες του PR.

4rfdo7ihiwaf1.png


Σωστός.

 
Τί Ντράιμαν, τί Ντράχμαν...

Ρε λες...;

edit - Γιεπ, εβραϊκές ρίζες, οπότε καμία έκπληξη τελικά.


Παύλο πήγες τελικά; Εντυπώσεις;
 
Κατάφερα βρήκα εισητήριο σε υπερπροσιτή τιμή οπότε πήγα. Ένα μεγάλο, διεθνές αποχαιρετιστήριο μεταλλοπάρτυ. Ενίοτε συγκινητικό (κυρίως στο Ozzy set), καθόλα καθηλωτικό κατ'εμέ (με μοναδική εξαίρεση τους Guns'n'Roses - ο Axl δυστυχώς ακούγεται τόσο χάλια όσο σε βιντεάκια που έχουν κυκλοφορήσει). Πολλή νοσταλγία με τους συντελεστές να προσπαθούν για το καλύτερο.

Από πλευράς ήχου, δυστυχώς μεγάλος συντελεστής το πού βρίσκεσαι, το venue δεν ενδεικνυόταν, πράγμα αναμενόμενο. Από την άλλη λίγοι νοιάστηκαν για αυτό όσο το ότι τραγουδούσαν όλοι μαζί.
 
Iστορική heavy rock συναυλία, μακάρι να ήμουν ακόμα με τους ζωντανούς και να μπορούσα να παρευρεθώ, Πάβελ έβλεπα τα στόριζ στο Ίνστα σου και καταπράσινος από τη ζήλια μασουλούσα τη σιδερένια παντοφλίτσα μου.

Είδα το σετ των Σάμπαθ στο ΥΤ, συγκινητική η υπερπροσπάθεια της ετοιμοθάνατης Οζάκλας, πραγματικά. Φαίνεται πως μόνο αυτό τον κρατάει πια εδώ. Εν καιρώ θα μνημονεύεται όπως το Live Aid του '85. Mια μέρα Πάβελ θα 'σαι στην πάμπ και θα σ'ακούνε οι νέοι να την αφηγείσαι όπως ακούγαμε εμείς τους μεγαλύτερους να μας λένε για τη συναυλία Ρόλινγκ Στόουνζ με τα γαρύφαλα.
 
Οι λέξεις "Live Aid 2025" ακούστηκαν ουκ ολίγες φορές. Αν δεν τα είχαν σπάσει και οι Maiden με την Sharon, θα είχαμε πιθανότατα το καλύτερο billing όλων των εποχών. Όπως και να έχει, ήταν εμπειρία ζωής, ακόμη προσπαθούμε να αντιληφθούμε το πόσο τυχεροί ήμαστε που μπήκαμε.

Ο Ozzy παίζει να ήταν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος προχτές. Φεύγεις και λες "αντίο" με τέτοιον τρόπο. Δεν είναι λίγο.
 
Βρήκα resale στα 165 λιρόνια για κερκίδα πάνω-πάνω. Τώρα πού κατέληξα στο τέλος της συναυλίας είναι άλλη ιστορία. 😬
 
Και ένας γνωστός μου τα κατάφερε και πήγε. Λυπάμαι που δεν το έζησα από κοντά όλο αυτό το σκηνικό. Ακόμα θυμάμαι όταν μπήκε το πρώτο CD του Ozzy στο σπίτι μου (ναι, δεν ήταν δίσκος). Μου το είχε κάνει δώρο ένας φίλος για τα γενέθλιά μου, ήταν το Diary of a Madman. Από τότε άρχισα να ακούω φανατικά Sabbath και Ozzy.

Γούσταρα που το λεγε η καρδούλα του και που έκανε αυτό το πάρτι, με τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπίες και όχι στην τσέπη του.

Λίγο πολύ, όλοι ξέρουμε πως είναι στα τελευταία του. Οπότε αυτό ήταν το ιδανικό farewell.
 
Back
Top