Συναυλιες (των μεταλλων και μη)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
θα γίνει (και) στη Θεσσαλονίκη λολ (ή για την ακρίβεια στην Κατερίνη, καμιά 50 χλμ από Σαλονίκη).
Νταξ, όχι στην Θεσσαλονίκη, δεν μιλάμε απλά για άλλη πόλη, για άλλο νομό μιλάμε, ας μην το τερματίσουμε.

f58a3da0-e3b8-11ef-80ad-c53dd74c5769.jpg

Μεγάλος χαμός, όλοι τρών' τα νύχια τους για να νικήσουν τα bots και να αποφύγουμε Oasis dynamic pricing. Καμία ελπίδα βέβαια. Let's go.

Αδιανόητο line-up, αλλά θα χρειαστεί νεφρό για να πας να τους δεις, οπότε...

Αν καταφέρεις να κλείσεις, πες μας και την τιμή που σου έκατσε για την ιστορία. Αν πούμε ότι πήγαινες στον καθένα χωριστά ήθελες ένα μηνιατικο, αλλά με τα χρηματιστηριακά κόλπα που έχουν εισάγει, κάτι μου λέει ότι οι τιμές θα πάνε πολύ παραπάνω,

Ο Ozzy με το ζόρι μπορεί να περπατήσει πλέον, πόσω μάλλον να τραγουδήσει, αλλά είναι από τα events που πας λιγότερο για τη μουσική και περισσότερο για να μπορείς να λες μετά πως "ήμουν κι εγώ εκεί σε αυτήν την ιστορική βραδιά".

ΔΕΔΟΜΕΝΑ θα εξαφανιστούν τα εισιτήρια μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Και θα ξαναβγούν άμεσα στην κυκλοφορία από μαυραγορίτες σε τιμή 100 φορές πάνω.

Ευτυχώς τους είχα δει το '05 στη Μαλακάσα που και ήταν ακόμα σε καλή κατάσταση και δεν έδωσα νεφρό.

Same (αν και τότε πιστεύαμε ότι ήταν εντελώς παππούδια στα τελευταία τους). Το tribute line-up όπως και να έχει είναι ασύλληπτο και είναι γιορτή. Tο πιθανότερο, βέβαια, είναι να πάνε κάτι νεόπλουτοι φασαίοι που δεν έχουν ιδέα τι και πού βρίσκονται για να τσατάρουν στο κινητό, αντί για τον κόσμο που ακολουθεί και διψάει για αυτήν τη μουσική.

Χθες, 21, ηταν και headliners, με λιγο μεγαλυτερο σετλιστ, μεταξυ αλλων Strange Wings και... Power of the Night.
Power of the Night ρε μλκ, Power of the Night.

Back